Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: « Soalan macam lucah, Jawapan pun memang lucah!!
Siapakah yang paling lucah sekali dalam GC? [77 vote(s)]

Gabriel
28.6%
Rose
13.0%
EllyzaBMW
1.3%
Bob Woohoo
1.3%
Mat The Matics
10.4%
Cactusbiru
2.6%
Fie
1.3%
Princess Sasuke
0.0%
SliparJepun
1.3%
Harun Salim Bachik
1.3%
Fear Factor
3.9%
Judin
2.6%
Lailatul
0.0%
Lucky
0.0%
Eloka
1.3%
abang king
0.0%
Emma is death
1.3%
Aku si H5N1
0.0%
Ariepan
20.8%
Ikie Masane (sebab bukak teratak naluri gender)
9.1%


Super Member

Status: Offline
Posts: 2430
Date:
« Soalan macam lucah, Jawapan pun memang lucah!!


rose tiada pemain simpanan lain ker,selain bangladesh..
dahla kertas pelan bangunan mereka tidak berkualiti(hitam warnanya)..
berbau pulak tue...mungkin disebabkan iklim berbeza,pilihla pemain
simpanan nepal ker,mongolia ker...baru kertas pelan putih sedikit!!!
sesuai untuk status ko janda beranak 5...

__________________
~~***Two Is Better Than One***~~


Super Member

Status: Offline
Posts: 4534
Date:

tpkn....mmbr aku yg bekerja di JAIP prnh bgtau aku...die n krew2 yg ln..prnh memaksa seorg bangladesh yg kene tangkap maksiat utk menunjukkan pelan bangunan beliau...

amat la KLCC umpamanya pelan banggunan bangladesh t'sbt....walaupon xnmpk mewah...namun pelan t'sbt amt sesuai utk org2 spt rosetam dn wanita2 yg sewaktu dgnnya....

__________________





Chief Executive Officer

Status: Offline
Posts: 7977
Date:

aku hampir terlupa dengan topik ni.... aku tengok balik... nampaknya aku dah duduk tempat kedua... camna aku kedua plak? bukan aku ke tiga ke that day?

__________________
Misteri, dulu, kini dan sampek bila-bila


Modestos

Status: Offline
Posts: 3401
Date:

Aku bangkang 101% posting ni dibuka semula. Baik korang lupakan je posting ni! Grrr.. Grrr... Ini boleh menjatuhkan kaliber aku sebagai hero di kalangan kanak2 OKU. Mana boleh aku dianggap lucah oleh segenap lapisan masyarakat ni? Sedangkan aku tiap2 minggu menjalankan aktiviti gotong-royong bersama wakil rakyat membersihkan parit di kampung.. Ini tidak adil! bleh

__________________

"Sejahat-jahat manusia, adalah sebaik-baik jin. Sejahat-jahat jin, adalah sebaik-baik Mister Rie.."



Super Member

Status: Offline
Posts: 1257
Date:

Najis memerang x mungkin dpt ditutup dgn spender Ariepin...
kebenaran pasti akan terbongkar jua akhirnya..

Kepada para pengundi diluar sana; TAHNIAH!! Anda telah membuat pilihan yg tepat lagi unggul..kedua2 pemenang memang deserve to be a winner..(eh, terspiking london pulak)

Tapi pengalah tempat ketiga tu x layak dinobatkan sebagai top 3..beliau terlalu naif utk dicalonkan..saya kenal beliau tu, baik orgnya..blehbleh

__________________



Super Member

Status: Offline
Posts: 1849
Date:

true..true..sy jugak kenal ngan pengalah tmpt ke3 tu..
beliau merupakan jiran sy..
kami tidak pernah borak2 lucah..mmg xde!
yg kami isukan adelah ttg mesyuarat tingkap ke tingkap je..


(pengakuan jiran pengalah tmpt ke3, iaitu puan gajah airwick)

__________________
kalau kaktus itu aku..ku bilang kalau..


Super Member

Status: Offline
Posts: 1257
Date:

Tepat sekali...tepat...kami cuma bermesyuarat tingkap ke tingkap je pon..

Itupon dialog biasa2 je..antaranya ' kalaulah anak saya seekor lipan.."

Lucah ke ayat cenggitu?? lucah ke??" kata puan gajah airwick sambil menunjuk2 isyarat jari hantu kpd kamera..

Asataga...lucahnya ko ni puan gajah..biggrin

-- Edited by rose at 18:28, 2007-07-25

__________________



Super Member

Status: Offline
Posts: 2023
Date:

yes! yes! sy pun kenal dgn yg tempat no.3 tu. beliau mmg x pernah bertutur lucah, cuma beliau seringkali beraksi ala ala gersang d hadapan kemera dgn hanye memakai penyepit rambut d ulangi sekali lg, hanye memakai penyepit rambut.

Namun aksi itu tidak d anggap lucah kerana bentuk fizikal beliau yg mcm tong drum dpt mengkabernyer. Sesiapa yg terlihat hanye menganggap beliau sedang sembelit meneran sesuatu.

Huh! mcm berita pulak ayat aku ni.

__________________
Sepiásekuntum bunga sekeping hati


Super Member

Status: Offline
Posts: 4534
Date:

btl...btl...amt la saye sokong pndptan pn eliza mesbon t'sbt....sbg somi kpd jiran pengalah....aksi2 t'sbt xsdkt pon m'ghairahkn....malah selera mkn sy pula t'ganggu akibt pemandangan tidak enak yg dtg dr tmpt ke 3 t'sbt....

ln la kalo pemandangan dtg dr rumah pn eliza mesbon...selera mkn sy b'tmbh tatkala melhat beliau b'kemban serta mnyidai kain d hdpn umah...

timakasih kpd appaton weight gain...utk mereka yg sgt kurus....

__________________





Super Member

Status: Offline
Posts: 1257
Date:

Ni pengundi hantu dr perkuburan mane pulak dah vote aku nih??

Aisehhh...x pasal2 aku kena berkongsi hadiah naib johan dgn jin toncet yg dilaknat tu..

marah ni, marah!!

__________________



Super Member

Status: Offline
Posts: 847
Date:

Oi.. Vote la aku.. aku lucah laa.. Lucahnye.. lucahnye..

Eh.. Lucah tu ape en.rosetam?

__________________
Kiss me when i cry.. Bless me when i die..


Super Member

Status: Offline
Posts: 1439
Date:

fie...fie...lucah pun ko x tahu......lucah tuh kan dah terngkan oleh mr riepan kite.....tapi apakan daya stahu saya ;ucah itu bermaksud seseorang yg sedng enak makn sambil menonton televisyen filem drama manajalara,,,,,,

__________________

saya takde facebook nak FACE TO FACE je..



Super Member

Status: Offline
Posts: 1257
Date:

Ko x layak pon nak di vote sebagai manusia paling lucah diabad ini fie oiiii..

Toksah la nak bermimpi ngeri di siang hari..

Lucah tu mengikut kamus dewan org ramai kg Medan bermaksud org yg memiliki pakej fizikal dan mental paling sempurna..dlm erti kata yg lain, 'cung' x hengat la..

Ko mane menepati ciri2 tu suma Fie..Idung pon iras2 babun, jelita ke cenggitu? jelita ke??

lainlah saingan aku iaitu Nyah dua ekor tu..

__________________



Super Member

Status: Offline
Posts: 847
Date:

Alhamdulillah! Syukur la aku x tergolong ngan manusia2 sebegitu.. aku bersyukur sgt2.. Sbb mengikut kamus yang aku bacalahkan, baru jerk baca tadi, org yg lucah nie mbawak maksud seorang yg amat keji perilakunya.. sebagai contoh mcm 'haruan makan anak'! jgn kata anak sendiri, anak2 semung yg berusia sehari (merujuk kepada ariepin) pun beliau belasah.. amat laknat di sisi ALLAH! itu pun nak bangga? ohh plisssss..

__________________
Kiss me when i cry.. Bless me when i die..


Chief Executive Officer

Status: Offline
Posts: 7977
Date:

fie... ko nak tau ke camna bentuk lucah tu??

meh sini aku buat demonstrasi tunjuk bagaimana nak buat perlakuan 'kelucahan melampau'...


Mula-mula bukak butang baju.... lepas tu bukakan baju dia dan letakkan atas meja... lepas tu urut2 sikit perut dia... lepas tu bukakan pula skirt dia sehingga la dia bertogel.... kemudian anda boleh pakaikan dia dengan baju lain... tak mahal... 49.90 je kat sogo...


demikianlah demonstrasi bagaimana saya menogelkan patung Barbie hak milik anak boss saya....

__________________
Misteri, dulu, kini dan sampek bila-bila
ZUl


Super Member

Status: Offline
Posts: 1414
Date:

Sebagai pengundi hantu....
aku rasa org yang tempat ketiga(rose) lebih layak untuk
mendapat anugerah org paling lucah......
sebab jika ader jer tajuk yang berunsur lucah....
mesti nama dia muncul ..............

Mungkin SPR makan rasuah nie....
tu pasal rose kalah atau pun rose yang rasuah spr


aku dah 10x jadi pengundi hantu untuk
undi rose tapi kenaper ,WHY dia xmenang...?


__________________

Sejahil-jahil Peragai YAHUDI ....JAHIL Lagi Tingkah Laku ICU


Chief Executive Officer

Status: Offline
Posts: 7977
Date:

ko nak beliau menang mudah aje..

ko sebarkan gambar beliau sedang melempiaskan cirit kat orang ramai, gerenti beliau akan menerajui takhta artis paling lucah di planer zargus....

Tapi nama ko aku tak letak eee kat atas tu zui??

__________________
Misteri, dulu, kini dan sampek bila-bila
ZUl


Super Member

Status: Offline
Posts: 1414
Date:

aku nie memang orang yang baik lagi beriman
maner tercalon untuk ketogori org yang paling Lucah....
xpayahlah kau cuba nodai nama aku nie.....
sedangkan makna lucah pun aku xpaham...
apatah lagi untuk tercalon orang yang paling lucah....

amin....


__________________

Sejahil-jahil Peragai YAHUDI ....JAHIL Lagi Tingkah Laku ICU


Chief Executive Officer

Status: Offline
Posts: 7977
Date:

ko memang tak paham makna lucah tu apa...

tapi makna gay, homoseksual, bisexual dan gembeng, Kuantan... semuanya ko tahu.... lagi la mughallazahnya persifatan ko tu..

__________________
Misteri, dulu, kini dan sampek bila-bila


Super Member

Status: Offline
Posts: 847
Date:

Yeah.. yeah.. bertapa sucinya diriku ini sampai tak naik2 % aku.. Baguslah wahai pengundi2 sekalian.. Kalian semua sudah bijak memilih.. Tahu mbezakan yang mana suci dan yang mana sudah dinodai..

Alhamdulillah..

__________________
Kiss me when i cry.. Bless me when i die..


Chief Executive Officer

Status: Offline
Posts: 7977
Date:

hoh... topik ni pun antara topi terhangat waktu dulu2... ternyata gabriel la yang paling lucah.... memang melambangkan ahlil neraka sungguh la gab ni

__________________
Misteri, dulu, kini dan sampek bila-bila


Super Member

Status: Offline
Posts: 699
Date:

huh! aku paling tak puas ati dgn topik ni..mcmna riepan yng paling lucah perilaku beliau

buleh tewas ditangan Gab buyut tu..aku rasa ni misti gab upah pengundi hantu..

atas permintaan ramai rie tulun bubar balik undian ni.

__________________



Super Member

Status: Offline
Posts: 2430
Date:

hohhh memang gabriel si pelucah sejati...

sejak zaman kegelapan eropah lagi...

memang patut dia di ranking pertama..

erkkkk.ceo adiah takder ke tuk c gab tue????

__________________
~~***Two Is Better Than One***~~


Super Member

Status: Offline
Posts: 1257
Date:

Tora datang lagiiiii..

Aku pasti, ramai pengundi2 yg telah insaf dan dibayangi kekesalan yg x berpenghujung kerana terkhilaf mengundi nama suciku ini.

Tidak mengapa para pengundi sekalian, aku sudah lama memaafkan kalian...usah dikenang kisah yg lalu.

Terbukti sudah kata2ku bukan? Tiada yg lebih lucah melainkan jenglot kembar 2 ekor tu. So apalagi, jom ar join aku berparti liar di PD sempena meraikan rasa keinsafan ini..

__________________



Super Member

Status: Offline
Posts: 4534
Date:

ceh....da la Puan Rosenah Mat Arip... tak perlu la ko sorok-sorok kelucahan ko dikhalayak ramai... walaupon Puan bukan yang paling lucah, namun puan masih berada di dalam carta TOP 5... gigi yang jongos sudah terdedah inikan pula bulu-buluan di ketiak....

__________________





Senior Member

Status: Offline
Posts: 326
Date:

psttt!!!!!!!!!!! weh mister rie kian lame aku berada kat GC baru ku sedar... ada harun salim bachik!!! eh
betul ke dia? cam tak cayo den melihat nya ...
encik rie mintak tolong leh? tolong letak kat aku warga OKU :D

__________________



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 46
Date:

xpnah taw pun

__________________

liFE IS TOO bOrinGGG



Senior Member

Status: Offline
Posts: 108
Date:

aku nak masukkkk.mana nama aku?aku pun lucah jugak.tak dpt no 1,dpt no 20 lucah pun aku rela.

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 1849
Date:

terasa amat lucah sekali posting2 lama nih..
insap la.. bulan pose pon bakal menjelma nih..


(kata cactus dengan becucuran ingus tatkala sedang menonton vcd pilot terlampau...errr last..last..)

__________________
kalau kaktus itu aku..ku bilang kalau..


Super Member

Status: Offline
Posts: 4534
Date:

ceh....ape ke motip bukak posting zaman lama nie ntah.....

(lalu mat pon duduk disebelah kaktusbulu untuk same-same melayan vcd pilot terlampau...trrr...trrr...)

__________________



«First  <  1 2 3 4 5 6  >  Last»  | Page of 6  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard