Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: « Soalan macam lucah, Jawapan pun memang lucah!!
Siapakah yang paling lucah sekali dalam GC? [77 vote(s)]

Gabriel
28.6%
Rose
13.0%
EllyzaBMW
1.3%
Bob Woohoo
1.3%
Mat The Matics
10.4%
Cactusbiru
2.6%
Fie
1.3%
Princess Sasuke
0.0%
SliparJepun
1.3%
Harun Salim Bachik
1.3%
Fear Factor
3.9%
Judin
2.6%
Lailatul
0.0%
Lucky
0.0%
Eloka
1.3%
abang king
0.0%
Emma is death
1.3%
Aku si H5N1
0.0%
Ariepan
20.8%
Ikie Masane (sebab bukak teratak naluri gender)
9.1%


Super Member

Status: Offline
Posts: 4534
Date:
« Soalan macam lucah, Jawapan pun memang lucah!!


xcaye haku....nie mesti keje2 c riepan nie...x'caye kak rose aku kene vote....20% lak tu... nirajim..nirajim..sdgkn kambing di blakag umh yg xreti b'ckp tu pon lbh lucah dr beliau...

xsangka CEO yg disanjungi selama ini nie adlh buruk sifatnye...

__________________





Chief Executive Officer

Status: Offline
Posts: 7977
Date:

memandai je ko melemparkan fitnah kat aku matematic.... takkan la aku nak suka2 hati tukar mende kat atas tu.... takde sebabnya aku nak... kalau aku dah ubah vote tu... adalah lebih afdhal aku ubahkan vote atas nama ko...

__________________
Misteri, dulu, kini dan sampek bila-bila


Super Member

Status: Offline
Posts: 4534
Date:

xcaye...xcaye....sbb fear factory tu ade skali..lg aku xcaye....
giler..giler...tipu...tipu....xptt....
nie ptt dh kene pecat nie...slh gune kuase...

__________________





Modestos

Status: Offline
Posts: 3401
Date:

Betapa haram jadah sungguh perlakuan Rie Cipan ni, sanggup nk menconteng arang ke perut aku dgn mencalonkan nama aku dlm senarai ni. Dah la taruk nama aku atas2 sekali!

Tapi aku paling tak puas hati, apsal undi aku naik gak ni? Aku ni lucah ke? Mana ada aku lucah? Termasuk kategori lucah sgt ke kalau takatádpt gosok2 peha Rose tu? Hek elehhh.. Apa la sgt nk dibandingkan peha Rose dgn peha Jubin.. sama je lebat bulunya..

Errr.. Errr.. aku ni mcm pernah raba peha Jubin je bunyinya.. biggrin

__________________

"Sejahat-jahat manusia, adalah sebaik-baik jin. Sejahat-jahat jin, adalah sebaik-baik Mister Rie.."



Chief Executive Officer

Status: Offline
Posts: 7977
Date:

berat benar tuduhan ko tu matematics....

__________________
Misteri, dulu, kini dan sampek bila-bila


Super Member

Status: Offline
Posts: 4534
Date:

xcaye...xcaye.....aku masih kompius ngn vote2 diatas nie....kalo GAB setaraf ngn c RIEPIN nie aku caye lg...byk tu undi c roase tu...

nirajim...nirajim...

tp mmg aku xcaye....

__________________





Modestos

Status: Offline
Posts: 3401
Date:

Apebenda yg ko kompius sgt ni Cik Mat? Dah terang2 ada org vote akak Rose ko sebagai pelucah terlampau. Aku pun vote beliau! Mana ada undi tipu, bkn mcm undi yg ko buat tu.. org dah pangkah nama dia, dia tarik diri pulak.

Atau ko jeles akak Rose ni lebih lucah dari ko? Nnti aku kempen bdk2 ni supaya pangkah nama ko sebagai ahli terlucah, nak? biggrin

__________________

"Sejahat-jahat manusia, adalah sebaik-baik jin. Sejahat-jahat jin, adalah sebaik-baik Mister Rie.."



Chief Executive Officer

Status: Offline
Posts: 7977
Date:

hehehehehe... Tau dek ikie masane pasal nama dia tersenarai tu, mampus aku... pastu tinggi jugak voting dia....


ha ah la gab.. jom kita melobi yang si mat matics ni ahli paling lucah dalam GC ni

__________________
Misteri, dulu, kini dan sampek bila-bila


Super Member

Status: Offline
Posts: 4534
Date:

woitt..woit...pe nie...mentang2 aku aku ibarat ubi kentang....yg blh dilenyek bile mase jer...
kekorg sbg mod buli aku...xleh jd nie...

phia...phia mane??? aku nk ngorat la minah nie...wat jd awek....leh gak tulun2 aku ms kene buli ngn jin dn iblis due hekor nie....

__________________





Super Member

Status: Offline
Posts: 1849
Date:

hoh sape yg undi aku tu?? grrr..grrr.. mane ade aku lucah.. tipu..tipu.. x puas ati..
aku x lucah pon..aku cume menjalankan tanggungjawab isteri je.. x lucah kan..

cactus: yerrr abg riepan..ape??masuk bilik?? jom...

lalu cactus pon masuk bilik utk menjalankan tanggungjawab nye sbg isteri...hoh fight main dam aji la.. korang pk ape hah?? lucah la korang nih..!!


__________________
kalau kaktus itu aku..ku bilang kalau..


Chief Executive Officer

Status: Offline
Posts: 7977
Date:

pada aku... yang paling lucah dalam hidup aku sememangnya ialah kaktusbulu.... mana taknya.... aku suh togelkan ayam untuk dimasak makan malam... selamba je dia togelkan badan dia sendiri depan aku.... aku cakap togelkan ayam dengan mencabut bulu2 ayam tu... tapi dia bukak baju dia togelkan diri sendiri.... so aku pun apa lagi... aku nikmati la makan malam yang asyik tu....


lucah kan kaktusbulu ni

__________________
Misteri, dulu, kini dan sampek bila-bila


Modestos

Status: Offline
Posts: 3401
Date:

Masya Allah.. amat keji sungguh pernyataan kamu ni, Rie Cipan. Penuh dgn unsur2 kelucahan terlampau. Tidakkah kamu malu akan pertuturan lucah kamu ni dipertonton oleh khalayak ramai, hatta kanak2 ribena? Nanti apa pulak kata diaorang, seorg role model remaja spt kamu bercakap tentang perkara2 lucah? Sepatutnya seorang remaja spt kamu, menjadi contoh tauladan, menjadi ikutan, contoh modal insanákepada semua.. Astargfirullahhal'azim.. bleh

__________________

"Sejahat-jahat manusia, adalah sebaik-baik jin. Sejahat-jahat jin, adalah sebaik-baik Mister Rie.."



Chief Executive Officer

Status: Offline
Posts: 7977
Date:

errkkk... insafnya akuuu... malunya aku gabbb... jap aaa... aku pesan kaktusbulu...


"kaktusbulu... ko dengar tak cakap gab tu? tu la aku dah cakap.. aku suruh togelkan ayam... yang ko pegi togelkan badan ko tu apsal..." herdik Mister Rie.

"kita kan suami isteri, salah ke saya mencari pahala dengan mengembirakan suami tercinta?? Salah ke?? Apakah sudah ada hukum mengharamkan perhubungan suami isteri??" Balas Cactusbiru manja.

"Ha ah yek... kita kan suami isteri, sudah cukup mulia dan terpuji sekali perbuatan mu itu dinda... tapi kenapa gab marah dinda menogelkan diri dinda?" Bisik rie kehairanan.

"Biasa la bang, di dalam hadis sendiri ada terdapatnya hadis yang menyentuh soal suami isteri, soal jimak, soal mandi wajib, soal bagaimana adab-adab perhubungan suami isteri, malah ada hadis yang menyebut 'faraj' sebagai panduan untuk kita umat Islam bergaul." Balas kaktus dengan tenang.

"Jadi tujuan cactus bertogel tadi untuk menunjukkan kepada pembaca bahawa cactus isteri yang baik sentiasa melayani kehendak suami???" tanya rie.

"Mestilah, isteri mesti kene bertogel untuk suami sebab ianya wajib, jangan la pulak yang tak kawin lagi tapi menogelkan diri di dalam handphone kemudian sebarkan ke internet untuk disaksikan oleh iblis-iblis sekalian. Itu lebih keji dan tak bertamadun. Jadi saya rasa tak salah statement saya bertogel di atas tadi"...



"Alhamdulillah, berimannya isteri abang ni"

Lalu mereka pun kembali bertogel untuk menjalankan fitrah sebagai suami isteri...

__________________
Misteri, dulu, kini dan sampek bila-bila


Super Member

Status: Offline
Posts: 1439
Date:

ni memng lucah...lucah giler....geram aku bile ko togelkan si cactus tuh rie...sebab x semena2 si gab nie sibuk suruh aku togelkan diri aku depan beliau...giler ke org tua tuh...dah lah x beriman wat bende2 terkutuk plak tuh...aku nie dah lah jantan maskulin,hensem,cute,bergaya,beriman,kaya plak tuh....mana bleh aku nak togelkan diri aku sesuka hati2 salah d sisi agama tuh(lainlah klu depan bini aku yg tercinta)...insaflah gab jgn sampai anda dibaca talkin nanti....

__________________

saya takde facebook nak FACE TO FACE je..



Super Member

Status: Offline
Posts: 1849
Date:

ye..ye..sggh benar aku isteri yg beriman.. hah korang tgk la.. aku x lucah kan??

tu ha..tu haaaa makhluk yg lucah tu.. org suami isteri nk bermanje2 dan berlucah2 pon nk diikut nye.. dah tu sesame makhluk lelaki lak tu.. keji..keji..

__________________
kalau kaktus itu aku..ku bilang kalau..


Modestos

Status: Offline
Posts: 3401
Date:

Astaga.. Amat mughallazah sekali rupa paras Bob Wahab ni tatkala beliau tanpa segan silu menogelkan diri dpn aku. Kot iye pun nk mencuba mengorat aku, tak perlu la ko bersusah payah menogelkan diri, Bob Wahab. Hampir2 sahaja aku kembali ke rahmatullah pabila terlihat tubuh munggil Bob Wahab dlm berkeadaan laknatullah sebegini. Mujur la dah biasa tgk2 Kaktusbulu dlm keadaan camni gak, jd tak terkejut sgt la.. bleh

__________________

"Sejahat-jahat manusia, adalah sebaik-baik jin. Sejahat-jahat jin, adalah sebaik-baik Mister Rie.."



Chief Executive Officer

Status: Offline
Posts: 7977
Date:

GaBRiEL wrote:

Astaga.. Amat mughallazah sekali rupa paras Bob Wahab ni tatkala beliau tanpa segan silu menogelkan diri dpn aku. Kot iye pun nk mencuba mengorat aku, tak perlu la ko bersusah payah menogelkan diri, Bob Wahab. Hampir2 sahaja aku kembali ke rahmatullah pabila terlihat tubuh munggil Bob Wahab dlm berkeadaan laknatullah sebegini. Mujur la dah biasa tgk2 Kaktusbulu dlm keadaan camni gak, jd tak terkejut sgt la.. bleh






Ya Allah Ya Tuhanku, kau berilah petunjuk kepada sahabat-sahabat ku ini, agar mereka kembali ke pangkal jalan yang diredhoi oleh-MU.



Adalah lebih mulia kaktusbulu memunggilkan dirinya depan aku, kerana kaktusbulu tu isteri aku... tetapi apabila bob wahab memunggilkan diri di depan gabtunyuk... adalah amat jahiliah sekali perlakuannya.... astaghfirullah... apa nak jadi ngan umat akhir zaman ni...

wong lokat mana... wong lo kat.... badan aku panas ni...

(tetiba rie berubah jadi chef ismail)

__________________
Misteri, dulu, kini dan sampek bila-bila


Super Member

Status: Offline
Posts: 1257
Date:

Assalaimualaikum ahli kubur semua...

Ya ampunnn...Dua hari aku x masuk sini seenak2 rasa sayang je korang mengata aku ye!!!

Matematik tambahan mane....mane??? Dikkk, tolong urut dada akak ni dikkk...akak dah nak bertukar jadik transformer dah nih..

Akak x tau apa dosa dan salah akak dik hingga nama baik akak diperkose sedemikian rupa..
Sob..sob..sob...
Adalah teramat molek sekali kalo adik matematik tambahan dapat mencurahkan asid ke atas ubun2 kepala hotak CEO yg amat hamjaddah akhlaknya tu..

Tulun bela nasib akak dik!!! tulunnnnnnn...

__________________



Senior Member

Status: Offline
Posts: 233
Date:

nampknya kelucahan en.rie dan en gab semakin terserlah...
same naik asme padan...
skandal kah?????????
conpius2...

__________________


Chief Executive Officer

Status: Offline
Posts: 7977
Date:

farah wrote:

nampknya kelucahan en.rie dan en gab semakin terserlah...
same naik asme padan...
skandal kah?????????
conpius2...






sama naik asme padan???

asme?

sakit asma ke farah? Rose ada penyakit asma... tu yang siap suh matematik tadika tu urut dada dia...

APPAAAA??? LASINDAH CAFEEEE??? eh silaappp.... APPAAAA??? URUT DADAAA??

__________________
Misteri, dulu, kini dan sampek bila-bila


Senior Member

Status: Offline
Posts: 233
Date:

penyakit asme ble dikategorikan sbg bende2 lucah yang dilakukan oleh rose..
bukan setakt soalan matematik tadika je dia tak ble jawab,
kadang2 care2 nak minum air pun dia lupe...cronic sungguh penyakit si rose...

__________________


Chief Executive Officer

Status: Offline
Posts: 7977
Date:

memang le kronik..

si rose bukan saja pengidap penyakit asme tu, malah dia juga dijangkiti HIK atau sindrom kurang daya tahan kentut..... semalam doktor dah sahkan yang beliau juga mengidap penyakit kentut manis...

tu la rose ni... aku dah cakap... jangan ambil jarum suntikan... dia nak jugak amik.... ni sibuk nak cucuk botox kat bontot... kan skang dah merana...

__________________
Misteri, dulu, kini dan sampek bila-bila


Super Member

Status: Offline
Posts: 1257
Date:

Ye..Ye..aku memang tgh deal dgn pakar bumper skang ni untuk membotox dan meng up kan lagi bumper aku ni demi untuk menaikkan lagi rating tontonan umum rakyat Malaysia..

Saat tu jgn kata Ariepin, Gab jugak pasti akan berjelejeh air liur hingga membasahi pelan bangunan separa siap milik beliau tu!

Hapa? Pelan bangunan beliau basah? Tu bahaya tu...

__________________



Chief Executive Officer

Status: Offline
Posts: 7977
Date:

"Hoh... kenapa jamban kat GC ni semua mangkuk tandas dia pecah?" Tanya Rie kepada Bob Wahab.

"Ntahlah bos, saya pun heran, tapi semalam rose ada pakai jamban2 kat GC ni... lepas je dia keluar... semua mangkuk tandas pecah" Jawab Bob Wahab ayu.

"hoh... takde tomakninah sungguh la si rose ni... ni mesti disebabkan botox yang membesarkan skala bontot dia tu"


(Lalu rie pun pergi la berjumpa rose)

"Rose... mana ko... keluar ko... apsal ko pecahkan mangkuk2 tandas tu?"

"Errr... semalam aku cucuk botox kat bontot aku... sekali doktor tu salah letak botox la... dia gi letak botox untuk gajah punya.... tu yang membuatkan bontot aku jenis penuh jamban punya."

__________________
Misteri, dulu, kini dan sampek bila-bila


Super Member

Status: Offline
Posts: 692
Date:

sume dok sibuk wat undian je nie..undian paling comei takde ke? klu ade camne nk anto borang ar? aku nak masukkk!!

__________________
hidOp hARus DIterUSKan..


Chief Executive Officer

Status: Offline
Posts: 7977
Date:

ko comey ke abby... kalau comey tanpa segan silu ko jadi bini aku la kok cenggitu....

mari...

(sambil menarik tangan abby masuk ke bilik)



(korang jangan nak pikir lucah yerrr... bilik yang dimaksudkan tu ialah bilik pembedahan... aku kan keje doktor)

__________________
Misteri, dulu, kini dan sampek bila-bila


Super Member

Status: Offline
Posts: 1849
Date:

yerrrrr doctor..
tetibe je jadik doctor pakar sakit puan yer riepan oi..

tgk..tgk..aku x pk lucah pon kan..
yg lucah nye tu..tu..doctor sakit puan tu..
beliau jugak la yg mengoperate jantina kpd nyah2 sebastian..
amat lucah perlakuan doctor tersebut kan..

__________________
kalau kaktus itu aku..ku bilang kalau..


Chief Executive Officer

Status: Offline
Posts: 7977
Date:

diam la ko kaktusbulu... ase aku nak buat pembedahan je mesti ada bini aku dalam bilik pembedahan...

ok lah abby... hari ini saya akan bedah awak.... so sila buka baju... biar saya chek di bahagian jantina cik...


(lalu rie pun memulakan pembedahan jantina ke atas abby. Abih semua alat kewanitaan abby sudah ditukar oleh dokter rie kepada jantina nyah)

(setelah selesai, abby pun tersedar dari bius)

"APPAAA NI DOKTER... kenapa dada saya berbulu ni? Tengok... tetiba je ada misai kat muka saya ni... apa yang doktor buat ni?" Tempik kaktusbulu manje..

"Ohhh... penyakit awak amat kronik... saya terpaksa melakukan pembedahan jantina demi mengubati penyakit awak tu" Balas dokter rie berkarisma...

"Tapi dokter, saya masuk hospital ni bukan sebab saya sakit... tapi saya nak melawat pakcik saya kat wad 15 nun... tetiba je dokter tarik saya masuk bilik pembedahan"



"heheheheh yer ker.... lasindah cafe....kuat la pulok"

__________________
Misteri, dulu, kini dan sampek bila-bila


Super Member

Status: Offline
Posts: 1257
Date:

Abg Rie..
Sebagai seorang moderator yg disegani ramai dan menjadi role model kpd muda mudi di zaman IT ini, x sepatutnya abg Rie merapu meraban sebegini hingga membawa kpd penggunaan tatabahasa yg mengandungi unsur2 kelucahan yg melampau..

Tolonglah berubah abg..
kalau perlukan pembimbing, saya rela menjadi orgnya!
Jemputlah ke bilik saya tgh malam ni ye? Kita menuju ke syurga idaman berdua...

(Ehh..eh..x sengaja terlucah pulak..)biggrinbiggrin

-- Edited by rose at 18:25, 2007-07-04

__________________



Senior Member

Status: Offline
Posts: 371
Date:

cik rose....mlm ni turn abg la.....ape ni???bukan ke cik Rosenah Mat Aris pembimbing abg ke jalan benar,benar...ku tak bohong....bila rindu,terkenangmu syg......eh,ternyanyi plak....

__________________



~aYam dEn lapEh, mElapeh, terLapEh~



dota.jpg

á

«First  <  1 2 3 46  >  Last»  | Page of 6  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard