Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Jin Lapar


Senior Member

Status: Offline
Posts: 233
Date:
Jin Lapar




__________________
http://www.slashmysearch.com/earn/id/65594
syok5.gif


Super Member

Status: Offline
Posts: 1268
Date:

sakit lorrrr otak bdk ni..

kalo mcm ni, bdk2 skola tadika action kamen pn leh buat...

__________________
away 4 SPM.. wish me gud luck yep.. *takowt!


Senior Member

Status: Offline
Posts: 268
Date:

Laaa... dah siap ker makannyer... cukup ker...?

__________________



Super Member

Status: Offline
Posts: 2292
Date:

aku slalunye kalo jin lapa aku bg je mkn....bukan susah...bakar je rokok tu...dtg la nnt jin mkn asapnye...hehehe

__________________

ccpsantai.th.png

Crazy Chaos Paintballerz



Super Member

Status: Offline
Posts: 1643
Date:

hehehehe... bg jer buah betik... yer x fizie..??? keh3x

__________________

Will you still love me when I'm no longer young & beautiful? :)

 



Super Member

Status: Offline
Posts: 2292
Date:

mrbingka wrote:

hehehehe... bg jer buah betik... yer x fizie..??? keh3x




 buah betik ape tu confusedconfusedconfusedconfusedconfused



__________________

ccpsantai.th.png

Crazy Chaos Paintballerz



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 47
Date:

lah buah betik pon ko x tau..
buah betik le..buah yg digemari ramai..
dipenuhi dengan krim coklat..
ou..sgt sedappppppp..
hingga menjilat jari..

__________________
Our friends show us what we can do..
Our enemies teach us what we must do..


Senior Member

Status: Offline
Posts: 189
Date:

ape plak...buah cempedak a...
buah cempedak dilua pagar.....
hahahha

__________________
**So HaPpY BuT nOw So LoN3Ly***


Super Member

Status: Offline
Posts: 1504
Date:

Buah betik ker buah cempedak ker bl lapo ape pn sodap..bedal jer

__________________
Aku IBU si Comel...


Super Member

Status: Offline
Posts: 2016
Date:

Pehal sengal smcm citer nih, abih sengal otot interkosta ak diwat nyerrrr...
ak ase teknik rawatan secara berkesan lgi efektif serta cepat sembuh utk mngsa2 terkne gangguan jin adlah hanya panggil dukun *Dr. Du. Mohd Rie Ibnu Sabil*. rawatan lebih mudah dan mujarab, tekniknya yg bliau blaja di skolah teknik yakni dgn hnya satu CPR mouth to mouth t'hdp persakit,dgn serta-merta gangguan2 dr jin itu sembuh... Bkan stakat jin tu pergi disbb hembusan dr neraka dari dr. dgn pesakit2 tu pon pergi ke rahmatullah... Dgn itu, jika ad saudara2 mara, keluarga, jiran2 tdekat, dekan, atopon tokey kedai topup yg berhampiran dan sesiapon yg tkne gangguan spt ini, silalah menghubungi Pn. Siti Fie Faraday sbg s/u merangkap ist3 kpd Dr. Du. Mohd Rie di talian bebas tol Plus 01x-xxxxxxxx (HP), 01x-xxxxxxx (PDA) utk mendpt rawatan (on call), temuduga akn dijlnkan spt biase. Dan juga ade ade kemusykilan @ was2 mngganngu fikiran anda bleh diwarwarkan jua ditalian tersebut... kpd pelanggan (pesakit) tetap akn diberi diskaun caj perubatan... semua bayaran koz hnya dibayar secara bank card, xde maen kutu2, xde gne cek atopon wang pos... dan juga tunai.... Ini adlah demi mengelakkan gangguan anasir2 jahat dlm keharmonian masyarakat dan negara... '- Ariepan

*Du. = Duda

Xcaye lagi ke???

"sya terkne gngguan sejak azali lgi, tiap2 ari bile sy dgn lihat je muke bob lokman sy akan dtg gangguan, stelah sya usaha dan ikhtiar serta iltizam... tpi xde sape bleh merawat sye, sy dh wat mcm2 pengubatan tpi xbjya... akhir sy dpt tau bahawasanya ad sorang dukun bleh mengubat penyakit ni, mula2 tu sy xcaye tpi sy cube gak try demi abg bob sy... cara pengubatan nye amat ringkas dan cepat, xsmpai beberapa saat sy dah sembuh dr gangguan t'sbut... Tpi kemudiannya bdan sy terasa sakit... sy tnya kt dr. tu, dr. tu kate "Tahniah!!! anda org pling lama bertahan, slalunye pesakit sy sy akn ke rahmatullah dgn serta-merta spls dpt rawatan terapi dr sy xpon 2-3 ari dah jalan, tpi kmu adlah pesakit yg lama bertahan...." Tpi xpe yg pnting demi bersua dgn abg bob ku snggup bertahan... Slps beberape minggu kmi dpt menikmati khdpan dgn bahagianya, dpt bersama2 dimana sja.... Time Kasih Dokter!!"
-Pn. Kaktusbulu Al Biru Nie (kini sedang nazak thp kritikal di Hosp. Ulu Kelang bersblahan dgn Kedai Makan Rosenah Mat Arih)-

-- Edited by Aku_Si_H5N1 at 11:15, 2008-06-19

__________________

Patah hati tiada pengganti, patah tulang mustahil disambung, patah gigi hilang ke'macho'an...

gigiku itulah daku



Super Member

Status: Offline
Posts: 4534
Date:

ade si jongos nie.... ingat da lupe kat GC da....tapi sayangnye gay-gay yang ko seru name dorang tu dah hampir tak wujud kat dunia nie..kerana mereka kini menjadi angkasawan dan sedang melawat Planeterium bersama rombongan Sekolah Tadika Kemas.....adalah la lebih baik ko seru name gay baru yang lain.. macam si zul yahya ker, beilau kini kian aktif semenjak Gab mengundurkan diri dari dunia seni tanah air ni....

__________________



ZUl


Super Member

Status: Offline
Posts: 1414
Date:

betul² kata mat the gedik ketiak busuk tu
pada awek² serulah nama zul
nascaya anda akan mendapat calon suami yang berbudi perketi
lemak berkrim lagi disukai ramai
tapi pada jantan² keberet yang ada dalam GC nie
serulah Nama mat the gedik
nascaya mat the gedik tidak akan menghampakan anda
dasar gay cam mat the gedik bukan  ada citarasa
kambing jantan pun dia balun.... dasar akhlak zero


-- Edited by ZUl at 12:17, 2008-06-19

__________________

Sejahil-jahil Peragai YAHUDI ....JAHIL Lagi Tingkah Laku ICU


Super Member

Status: Offline
Posts: 4534
Date:

benar...benar....aku memang dasar akhlak zero dari akhlak yang buruk....kalo si Zul Yahya nie akhlak die full, penuh dan akhlak yang terkeji.....pada awek-awek, gadis-gadis serta wanita-wanita sekalian alam, kalo nak seru name beliau, seru la...aku tak halang..tapi kalo jadi ape-ape yang buruk jangan salah kan aku...jangan cakap aku tak pesan....

__________________





Senior Member

Status: Offline
Posts: 262
Date:

Mat tHe MatiCs wrote:

benar...benar....aku memang dasar akhlak zero dari akhlak yang buruk....kalo si Zul Yahya nie akhlak die full, penuh dan akhlak yang terkeji.....pada awek-awek, gadis-gadis serta wanita-wanita sekalian alam, kalo nak seru name beliau, seru la...aku tak halang..tapi kalo jadi ape-ape yang buruk jangan salah kan aku...jangan cakap aku tak pesan....



evileye ok mat's....nanti aku roger2 kat kengkawan pompuan aku..,kat kawan-kawan kengkawan pompuan aku...,kakak kawan aku...,kawan2 kakak kawan aku..,dan sekalian perempuan kat dunia ni supaya berhati-hati di jalan raya,,
ops silap lak..berhati2 dgn si zulabi boya tembaga reput tu..biggrinbiggrin



__________________

kita adalah musafir yang mencari-cari hentian terakhir...

ZUl


Super Member

Status: Offline
Posts: 1414
Date:

walaupun lubang idung ej_uputra aku xpernah tgk
tapi aku yakin deria bau hidung beliau memang sudah rosak
tanpa segan silu beliau berani bersekongkol dgn mat the gedik
jika org normal bukan katakan bersekongkol
nak melihat mat the gedik dari jauh dah xsanggup
inikan pulak menjalinkan hubungan terlarang

insaflah korang berdua sebelum kena langgar kat lori najis....





__________________

Sejahil-jahil Peragai YAHUDI ....JAHIL Lagi Tingkah Laku ICU


Senior Member

Status: Offline
Posts: 262
Date:

ZUl wrote:

walaupun lubang idung ej_uputra aku xpernah tgk
tapi aku yakin deria bau hidung beliau memang sudah rosak
tanpa segan silu beliau berani bersekongkol dgn mat the gedik
jika org normal bukan katakan bersekongkol
nak melihat mat the gedik dari jauh dah xsanggup
inikan pulak menjalinkan hubungan terlarang

insaflah korang berdua sebelum kena langgar kat lori najis....





Amboi...furiousfuriousfuriousfuriousfurious
sesedap rase jer ko eh zulabibi....furious
apa ko ingat ko tau ke aku ni wat hubungan terlarang ke x hah>>?
ko ni sesedap rasa ajinomoto jer main cakap2 yer.
aku ni menjalinkan hubungan yang suci murni tau dengan suami aku..
bukan cam ko..
dah hbs boya2 kat sungai ko kerjakan ko cari lak aweks2 yg baru nak kenal dunia untuk di jadikan mangsa nafsu setan ko 2..
ada ke patut..
ko 2 yg patut bertobat sebab cakap ko tu x der 1 pun yg betul tau..



__________________

kita adalah musafir yang mencari-cari hentian terakhir...

ZUl


Super Member

Status: Offline
Posts: 1414
Date:

ej_uputra wrote:



Amboi...furiousfuriousfuriousfuriousfurious
sesedap rase jer ko eh zulabibi....furious
apa ko ingat ko tau ke aku ni wat hubungan terlarang ke x hah>>?
ko ni sesedap rasa ajinomoto jer main cakap2 yer.
aku ni menjalinkan hubungan yang suci murni tau dengan suami aku..
bukan cam ko..
dah hbs boya2 kat sungai ko kerjakan ko cari lak aweks2 yg baru nak kenal dunia untuk di jadikan mangsa nafsu setan ko 2..
ada ke patut..
ko 2 yg patut bertobat sebab cakap ko tu x der 1 pun yg betul tau..



memandangkan puan EJ_UPUTRA sudah  terasa hati dgn gurauan sya
jadi sya memohon maaf diatas segala kata² yang mungkin yg tidak seharusnya sya ucapakan.....
sebenarnya sya tidak berniat melukakan hati sapa² cuma hanya bercanda
untuk memeriahkan GC nie sahaja...

sekali lagi sya memohon maaf pada semua jika terasa dgn kata sya

yang ikhlas 
 zul



-- Edited by ZUl at 16:06, 2008-06-19

__________________

Sejahil-jahil Peragai YAHUDI ....JAHIL Lagi Tingkah Laku ICU


Super Member

Status: Offline
Posts: 4534
Date:

true...true....beliau memang ikhlas pon ngutuk orang....takde satu posting beliau pon yang tak berunsurkan kutukan...tak abis gan bau ketiak beliau....sume ketiak beliau nak cium, sume ketiak dikatakan busuk.... takpe-takpe, sekurang-kurangnye ade gak orang yang hina macam aku di mate pandangan penglihatan beliau nak bersekongkol gan aku dari orang yang hesem dan macho dipandangan penglihatan mate sendiri....

__________________





Super Member

Status: Offline
Posts: 2016
Date:

Zul.. ko ni cam xikhlas jer... dah ngajuk bdak ej_putura, kang die nanges sape nk tolon pujuk... ko tgk tu die kt ak... ko tgk btul2... nyusahkan ak jer... amik balik ni, zul!!! ooo zul!!!! cpat mintak maap ngan ak laks

Ko xyah la mate the kucing, kang ak sula mata pandangan dikau bru tau spe ak... ak nengok muke ko pon naek gastrick hyperbola dah la, xyah la

__________________

Patah hati tiada pengganti, patah tulang mustahil disambung, patah gigi hilang ke'macho'an...

gigiku itulah daku

ZUl


Super Member

Status: Offline
Posts: 1414
Date:

aku pun xpaham kenaper dio org nie sensitif sangat
sejak kebelangan nie... mungkin sebab kenaikan harga minyak kut..
kalau mat the gedk memang aku tahu kenaper...
sejak pasangan Gay beliau ICU pergi khusus
peragai beliau x macam dulu lagi
sikit² merajuk.... sikit² sensitif
kalahkan bapok kat lorong aji taib andak...
geli aku memkirkan peragai mat hte gedik sekarang...



__________________

Sejahil-jahil Peragai YAHUDI ....JAHIL Lagi Tingkah Laku ICU


Super Member

Status: Offline
Posts: 4534
Date:

aku sensitip???? ade ke aku wat kenyataan macam nie?? contoh la... "AKU SENSITP NI".. atau pon SAYA SENSITP GAN KATE-KATE BELIAU"... takde kan2???

kenapa la Si Zul Yahya nie suke wat tomahan yang tak berasas kat aku??? aku elok jer main guli sorang-sorang....takde pon aku kaco usus beliau... namun beliau tak abis abis melemparkan fitnah terhadap aku.... sejak akhir-ahkir nie, 90% dari komen beliau mesti ade sebut name aku, ade seru name aku... ape die pikirkan ntah....

__________________



ZUl


Super Member

Status: Offline
Posts: 1414
Date:

memadangkan mat the gedik amat sensitif dihujung² bulan nie
dapatlah aku agakan beliau mengalami ganguan emosi sebab kedatangan bulan

kedatangan bulan ?

adakah mat the gedik nie perempuan ?????????????



__________________

Sejahil-jahil Peragai YAHUDI ....JAHIL Lagi Tingkah Laku ICU


Chief Executive Officer

Status: Offline
Posts: 7977
Date:

mat the gedik hanyalah lelaki biasa cam ko zul.... malah beliau juga sama je gay cam ko... tapi tetiap bulan mat the gedik memang datang bulan...

kalau pompuan datang bulan, darah dia keluar ikut *tuuuut*

mat the gediks plak datang bulan, darah dia keluar ikut lubang saluran najis beliau atau bahasa kasarnya panggung...

so pikir2 kan lah zul.... masih lagi nak menjadi gay?

__________________
Misteri, dulu, kini dan sampek bila-bila


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 28
Date:

smile

Attachments
__________________
~sapa-sapa nok tengok meh sini!~
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard