Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: buka kedai top up dengan h/phone


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 37
Date:
buka kedai top up dengan h/phone
 


Salam Sejahtera,
 
MyMode amat bagus untuk diceburi sekiranya anda merupakan salah seorang dari golongan dibawah:



1. Pelajar IPTA/IPTS - Yang menggunakan talian prepaid, Member-member ramai pakai prepaid, duduk kolej, susah nak gi kedai untuk top-up handphone, mahukan side income.
2. Graduan University - Baru grad, belum punya kerja, nak releks dulu sebab baru habis belajar, tapi nak duit dengan cara senang, tahu menggunakan komputer dan internet dengan semaksimum yang boleh.
3. Malas kerja - Susah nak kerja bawah orang. Kerja kejap, berenti, tukar kerja lain. Tak boleh dengar cakap boss. Kalau boleh nak jadik boss sendiri. Nak meniaga, modal takde.
4. Pekerja kerajaan - Mahu melakukan sesuatu untuk persediaan sebelum pencen nanti. At least kalau boleh meniaga, nak meniaga. tapi tak tahu nak meniaga apa. Takut risiko pulak nanti.
5. Untuk anak-anak - Gaji besar, duit banyak. Anak-anak asyik mintak duit jer. Dah besar pun taknak lakukan sesuatu. At least kalau boleh ader something yang boleh anak-anak buat untuk side income diorang sendiri. supaya diorang belajar berdikari.
 



YURAN KEAHLIAN HANYA RM65
SEMUA URUSAN SECARA SMS
KEDAI PREPAID 24 JAM
ELAUN TAJAAN SEHINGGA RM15 SEORANG
UNTUNG RUNCIT YANG TINGGI
BONUS OVERRIDING
CABUTAN TIKET BERTUAH
BONUS SEMINGGU SEKALI
CAPAI PENDAPATAN PULUHAN RIBU TANPA PENGHUJUNG!!



Hanya dengan bertindak lebih bijak....... ......... ......... ......... .......




http://www.mymode.com.my



Berminat sila hubungi saya di talian 012 2413 763
email : langitbiru73@yahoo.com




__________________
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard