Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: KONGSI GIGI- Di Mc Donald Pulak Tu!!!


Senior Member

Status: Offline
Posts: 268
Date:
KONGSI GIGI- Di Mc Donald Pulak Tu!!!


Kisah lucu tapi benar!

Sepasang orang tua datang ke restoran Mc Donald dengan saling berpegangan tangan. Mereka duduk disebuah bangku panjang berdua, disamping seorang anak muda. Si datuk segera berdiri dan memesan makanan, sebuah hamburger, satu paket kentang goreng dan segelas minuman.

Setelah mendapat makanan datuk duduk di sebelah nenek, membahagi hamburger menjadi 2 bahagian, menghitung kentang goreng dengan cermat dan membahagi adil dengan si nenek, kemudian mengambil dua 'straw' minuman, menaruh gelas minuman tepat ditengah meja.

Si anak muda memperhatikan tingkah sepasang datuk-nenek itu dengan penuh minat. Si datuk kemudian mulai memakan bahagiannya, sementara si nenek hanya memperhatikan. Si anak muda merasa kasihan, akhirnya merapati pasangan tersebut dan berkata: "Tok, boleh saya belikan makanan yang lain?"

Si datuk menjawab : "tak payah terima kasih.kami memang selalu berkongsi makanan yang sama" Sampai si datuk selesai makan, mengelap mulut dengan tissue, si nenek masih saja menunggu tanpa menyentuh makanan bahagiannya.

Si anak muda mendekat lagi, kali ini berkata : "Nek, boleh saya belikan makanan yang lain, mungkin nenek tidak suka yang ini ? "Si Nenek menjawab; " Tidak terimakasih.." Terus si Anak muda bertanya lagi, "Kalau begitu kenapa makanan nenek tidak dimakan, kan nenek dan datuk suka berkongsi?"

Kata si Nenek " Saya sedang menunggu gigi..........giliran saya selepas datuk.....!



__________________



Member

Status: Offline
Posts: 23
Date:

hahaha....mner ko dpt cter mnggelikn cmni wey..! x memsl owner cc nih kner bsihkn mntah aku..

__________________

ala cakp0ng-cakp0ng



Super Member

Status: Offline
Posts: 1114
Date:

...moral cite ni...


..kekalkan lah kasih sayang sehingga ke akhir hayat...


..perkongsian bukan di masa muda saja...


 



__________________
~~~~melurr harum di hujung halaman....


Super Member

Status: Offline
Posts: 1613
Date:

aduh...romantiknyerrr...sampai gigi pun kongsi....best ek klau betul ada couple mcm ni..brg mu brg ku jua...

__________________
myspace layouts, myspace codes, glitter graphics



aSya was here ..


Senior Member

Status: Offline
Posts: 204
Date:

barula i lap u,u lap ii

__________________
~apa ada pada nama~


Chief Executive Officer

Status: Offline
Posts: 7977
Date:

kisah ni kisah pak pandir la...

tapi kalau bukan pak pandir punya cerita ni mesti si suami tu bernama pakcik Gab kan?

__________________
Misteri, dulu, kini dan sampek bila-bila


Super Member

Status: Offline
Posts: 1203
Date:

nasib baik bdk muda kat sebelah tu tak kancing gigi.......


err....tumpang tanyer.....bdk muda tu ensem tak?....hhehe.



__________________
Copyright Cik Datt Sendirian Berhad. 2006. All Rights Reserved.


Senior Member

Status: Offline
Posts: 268
Date:

BUDAK MUDA TU HENSEM KE TIDAK .... ENTAHLAH MACAM MANA NAK BAGI BINTANG NI HAH... TAPI DIA ADA BISIK KAT NENEK TU NAMA DATT KATANYA...



-- Edited by Elifen at 16:50, 2006-06-26

__________________



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 40
Date:

mak aih............

ada plak yg gitu erk...

hahahahahahahahahhaa tersentuh segala isi perut.....rofl.gifrofl.gif

cayalah, punya la eksaited ank muda nak mbntu headbang.gif



__________________

Allah itu Ada...



Newbie

Status: Offline
Posts: 4
Date:

Mwahhahahaaahahaha....

Romantis nya pasangan nie...
sharing is karing kn...
tpi yg telebih karing nie...
sampe gigi pn kongsi...

__________________
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard