Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Sumbang Mahram


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 38
Date:
Sumbang Mahram
 


Seorang bapak memanggil anak gadisnya masuk kedalam bilik. Dialog dia lebih
kurang macam ni la...
Bapak : Siti, mai sini sat. Bapak nak tunjuk sesuatu ni.
Siti : Ya bapak, ada apa?
Bapak : Mai masuk dalam bilik pastu tolong tutup semua tirai tingkap.
Siti : Apa???!!! (iskbapak aku nilain macam jerr)
Bapak : Dengar tak Bapak kata.....
Siti : Ya bapak, Siti dengar... Siti tak percaya apa yang bapak kata ni.
Bapak : Betulll. Bapak suruh hang masuk dalam bilik pastu tutup semua
tingkap.
Siti pun dalam ragu-ragu tudia ikut jugak la apa yang bapak dia suruh.
Sambil tu dok pikir gak laaapa la bapak dia nak buat, dah la kat rumah
Bapak : Okeh... mai duduk sebelah bapak. Hehheh...
Siti : Eh!!! bapak, Siti kena keluar dari bilik ni. Sat lagi mak
balik...abis aaaa.
Bapak : Tak payah risau...mai duduk sini cepat!!!!Jangan bagi bapak
berkasar.
Siti pun terpaksa la duduk jugak...hati dia takleh cakap laa...berdebar
giler ahhh. Dalam kepala dok terbayang jadi apa la nanti kat dia.
Bapak : Cantikkk!!! Yiihaaa. Astalavista bebeh. Okehmai masuk dalam selimut
bapak plak.
Siti : Apa???!!!
Bapak : Masuk la cepat!!! Dok cakap banyak pulak. Bapak ikat mulut tu karang
aaa.
Siti : Bapak...Siti takut laaa. (nak nangis)
Bapak : Siti, tengok ni
Siti tak sanggup nak tengok...dia pejamkan mata. Dia tahu, bapak dia dok
buang tebiat.
Bapak dia dah gila. Kiranya, bapak dia tunjuk tu konon-konon nak intro dulu
ler tu. Tapi dalam hati, Siti teringin gak la nak tengok. Dia pun bukak la
mata sik aaaa
Bapak : Cantik tak jam G-Shock baru bapak ni. Dia ader cahaya bila gelap.
Mahal nih!!! Dah, pegi keluar

p/s: aper korang pk hah heehehehe

__________________
saer erk


Super Member

Status: Offline
Posts: 967
Date:
 

hei saudari...biskut dah post cite tu ko tak tgk dulu ke...tajuk dia BAPAK DAN ANAK.....lain kali nak post tgk lu...

__________________
Walau pun kita punyai kekasih, tapi teman tetap paling setia... Walau pun kita punyai harta yang banyak, teman tetap paling berharga...


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 78
Date:
 

hei saudari...biskut dah post cite tu ko tak tgk dulu ke...tajuk dia BAPAK DAN ANAK.....lain kali nak post tgk lu...
_______________________________________________________________________________


alaaa dia nak cite biar la kat dia ...gadis biskut...


___________________________________________


hidup brutall...dan selamanya



__________________


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 38
Date:
 

takkan nak check satu2 aper pun sory and saya takkan masuk geng nie lagi ok gadis biskut..



__________________
saer erk


Super Member

Status: Offline
Posts: 1268
Date:
 


baby_bear_honey wrote:

takkan nak check satu2 aper pun sory and saya takkan masuk geng nie lagi ok gadis biskut..

ala..jgn r mrajuk..slp2 biskut pun ciplak kat mane2..

__________________
hidup ini umpama roda,ia dihiasi dengan impian..maka terjadilah roda impian..


Super Member

Status: Offline
Posts: 1613
Date:
 

jgn la majuk plak baby bear honey...gadis biskut garang sket ajer tu...tapi baik n kiut orgnyer... (tau2 je aku ni heh...)

__________________
myspace layouts, myspace codes, glitter graphics



aSya was here ..
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard