Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: salam kenal


Newbie

Status: Offline
Posts: 4
Date:
salam kenal


Assalamualaikum, hye .

Saya newbie kat sini. Hope kita boleh bertukar-tukar pendapat dan cerita



__________________
There's a rainbow after rain


Super Member

Status: Offline
Posts: 1504
Date:

Walaikumsalam
hi Dik..welcome to GC
semoga adik terus kekal disini
& blh ceria2kan semula grup ni

kehadiran anda amatla dialu-alukan

__________________
Aku IBU si Comel...


Newbie

Status: Offline
Posts: 4
Date:

Hi kak, thanks
In Shaa Allah saya akan ceria2 kn grup ni
Haha

__________________
There's a rainbow after rain


Member

Status: Offline
Posts: 5
Date:

waalaikumsalam .. haiii!!

 

sy pon baru jugaa`~



__________________

when there is life there is hope~



Newbie

Status: Offline
Posts: 4
Date:

Hi, safiq

__________________
There's a rainbow after rain


Super Member

Status: Offline
Posts: 618
Date:

wuuuuuu.. budak baruuuu... slmt dtg ke GC dan selamat berkenalan...
kat GC ni, kalau senior member bagi nasihat pedas-pedas, sabo je ye.. tu tandanya sayang.. hihihi.

__________________

Aku Begini,Bukan begitu.

Itulah aku,ika syg!

 



Newbie

Status: Offline
Posts: 4
Date:

Hahaha oke2 kak ika syg

__________________
There's a rainbow after rain


Super Member

Status: Offline
Posts: 1504
Date:

ape lak pedas ika cyg
setakat ala sambal belacan
terkurang cili jer
tu tanda mata dr senior2
ala bkn kn raginging
cuci jamban pun dek non oii


__________________
Aku IBU si Comel...


Senior Member

Status: Offline
Posts: 437
Date:

Hai..sy pn budak bru jgk...
Hikhikhik

__________________

kemarahan adalah keadaan di mana lidah bekerja lebih cepat daripada pikiran, dan tindakan lebih cepat dari nurani 



Senior Member

Status: Offline
Posts: 124
Date:

ape kabo geng GC smua?..Hmpir 5thun rsenya x join cni..rindu nk bace cerita2 pkongsian kat cni

__________________
hoh nop sign ngattt..


Member

Status: Offline
Posts: 9
Date:

Hi saya un bry juga dsini

__________________

Allah does not burden a soul beyond that it can bear .



Super Member

Status: Offline
Posts: 1435
Date:

hai semua saya pun baru jugak salam perkenalan yea... jadi kepada mereka yang baru nak berjinak dan masih baru tu jangan lupa bayar yURAN KAT ABG BOB yea kalau tak nak kena kacau sekian..

upah bayaran boleh rujuk laman Web..
WWW.BOBWOOHOOKACAKHENSEMBERGAYADANKAYAPULAKTU.COM

sEKIAN..

__________________

saya takde facebook nak FACE TO FACE je..



Senior Member

Status: Offline
Posts: 122
Date:

Waalaikumussalam. Selamat datang ye. Kalau ada cerita, sudi-sudilah berkongsi.

__________________
@}--~~dlm diam baru kutahu diriku suka merapu~~@}--
(((((***Life is short***)))))
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard