Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Siapa berani?


Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:
Siapa berani?


Siapa berani tengok image atau video extremely graphic, cuba la Google '3 guys 1 hammer'.

 

Dari komen2 users YouTube, diorg memang tak galakkan utk Google tajuk tu, sangat ngeri katanya.. Aku memang tak berani tengok gambar2 atau video2 ngeri ni, lagi2 real punya.. Tak berani... Tapi teringin nak tau apa bendanya tu.. 

AMARAN, JANGAN BERANI CUBA GOOGLE KALAU RASA DIRI TU LEMAH SEMANGAT, TAKUT DARAH, PEMBUNUHAN ATAU MAYAT DALAM KEADAAN MENGERIKAN!!!

 

 

 



__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

da google ... wak tnguk gambar jer ... sebab nak tau apa ke bendanya ....

gmbr2 org mati la ... kepala muka remuk berdarah ...

kucing digantung kat leher n mati .. gambar lelaki bogel panjang gunung dkt air terjun ..

mayat kena timpa apa ntah .. bnhyk la gambar ngeri ngeri .. tu filem ke ... real punya ...?

yg video wak x tguk ... kolo filem berani laaa ....

sebbb wak bnyk tguk filem thiler triller yg sadis punya citer ... kulit kena siat dll .. tp tu filem laa..

kolo vedio tu real ... x nak tguk .. t wak teringat ingat ...

malas laaa macam tu

 

 

owhhh ... wak da baca da sikit la .. pasal dua org warga ukraine (3 guys ... actualy only two yg buat sorg amk gambar  ... mls nak baca abis .. in english..

pembunuhan pertama .. gadis kena hentam kat kepala ... lepas bfast .,.. petang maknya jumpa mayat ,.. pembunuhan kedua lelaki ..

and so and so and so ...

nie da jadi kes polis kot ...

semua tu maniac tu ....

yela org kafir ... suka je la iblis syaitan menggunakan manusia untuk kekejaman ...

paling wak x suka .. bunuh dan seksa kucing .. wak x sampai ati nk tnguk .. nmpk gmbar cepat cepat turn gmbr lain ..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

m Wikipedia, the free encyclopedia
 
 
Dnepropetrovsk maniacs
Sayenko suprunyuck.jpg
Sayenko (left) and Suprunyuk with a dead animal
BornApril 20, 1988 (age 28)(Suprunyuk)
DnipropetrovskUkraine
Criminal penaltyLife imprisonment for Suprunyuk and Sayenko; nine years imprisonment for Hanzha
 
Conviction(s)Premeditated murder andanimal cruelty (Sayenko and Suprunyuk)
and Robbery (Hanzha, Sayenko and Suprunyuk)
Killings
Victims21
Span of killings
June 25, 2007July 16, 2007
CountryUkraine
Date apprehended
July 23, 2007

The Dnepropetrovsk maniacs (Ukrainian Russian ) are Ukrainian serial killers responsible for a string of murders in Dnepropetrovsk,[1] in June and July 2007. The case gained additional notoriety because the killers made video recordings of some of the murders, with one of the videos leaking to the Internet. Two 19year-old locals,Viktor Sayenko (Ukrainian Russian ) and Igor Suprunyuk (Ukrainian Russian: ), were arrested and charged with 21 murders.[2]

A third conspirator, Alexander Hanzha (Ukrainian Russian ) was charged with two armed robberies that took place before the murder spree.[3][4] On February 11, 2009, all three defendants were found guilty. Suprunyuk and Sayenko were sentenced to life imprisonment, while Hanzha received nine years in prison. The lawyers for Suprunyuk and Sayenko launched an appeal, which was dismissed by the Supreme Court of Ukraine in November 2009.[5][6][7]

 

 



-- Edited by badda2 on Thursday 5th of May 2016 09:41:21 PM

__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

  di atas tu wak copy ... tp pasal `too long' ..

so sebhg je laaa dpt ..

 

ijoii apasal tetiba minat `kes' ni?

 

 

skg nie dunia sudah hamipr kiamat ..

kezaliman ada di mana mana ..

 

 

 

namun apa yg wak sedih sangat sangat ....

pd bulan april lepas x silap ...

adik kawan satu opis .... kena colek dan bunuh ...

bunuh tauuu .....

lepas tu .. bila saspek kena tangkap ..

bila disiasat .... kes `salah bunuh pulak ..'

 x  ke zalimmm?

 

wak memang terkejut .. sedih .. dan sangat simpati dengan kawan opis wak tu (kawan tu perempuan ... arwah adik tu lelaki ..)

ada keluar kat berita .. kat surat khabar pun ada .... ..

 

Ya Allah yang Maha Pelindung ... lindungilah kami semua dari kejahatan manusia mahu pun jin ..

Ya Allah yang Maha Pelindung ... lindungilah kami semua dari fitnha dunia dan fitnah akhirat ....

 

 



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 945
Date:

astaghfirullahal 'azim..

tu bukan jin pakai toncet lagi, tu namanya iblis..


salah sikit bunuh.. silap sikit bunuh.. dah tu tersalah bunuh pulak tu.

patut org yg membunuh dan suruh bunuh tu direjam depan org ramai sampai mati..


ni lah jadi kalau hukum Allah ditolak ketepi, ikut sangat undang2 org kapir lahanat..



moga2 roh beliau ditempatkan bersama2 org yg beriman...


den sekarang ni memang tak bukak tibi atau baca paper. takut.. bukak tibi citer bunuh2 perang2.. berita mengarut ntahapehape..

bukak paper pun sama, bunuh... buang anak... rogol... perang lagi.. tipu sana sini..

tak sanggup nak tengok atau baca.

bior la jadik mcm katak bawah kolong x tau citer dunia.. x nak anak2 terikut2 cara hidup liar & ganas.

cukup la setakat didikan yang setaraf dengan tahap penerimaan dorang, cerita2 teladan, kisah2 benar zaman sekarang yang diceritakan sesuai dgn level dorang..

minta dijauhkan anak2 kita, suami isteri... adik-beradik kita, keluarga kita... daripada segala kejahatan dunia...

__________________
aku tak kacau korang, korang pun jangan kaco aku haaa... kalo tak siap korang..


Senior Member

Status: Offline
Posts: 437
Date:

Wak bada...so..org yg bunuh adik kwn pak bada tu di jatuhi hukuman tak?
Bole pulak salah bunuh ye...dorang ingat bunuh ni mcm main masak2 gamak nye..


__________________

kemarahan adalah keadaan di mana lidah bekerja lebih cepat daripada pikiran, dan tindakan lebih cepat dari nurani 



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

lolipop wrote:

Wak bada...so..org yg bunuh adik kwn pak bada tu di jatuhi hukuman tak?
Bole pulak salah bunuh ye...dorang ingat bunuh ni mcm main masak2 gamak nye..


 

 

wahh .. adik lolipopo udah maliii .....

lama x timbol kat GC .. apa citer? lama ilang pg mane? kawen ke? heheheheheheeeheeehee

 

x tau perkembangannya apa .... sebab x sampai hati nak tanya kawan tu ...

kawan tu wak namakan Ida ...Ida anak sulung .. tiga beradik ... Ida kawen da anak tiga org x silap ...

dua lagi lelaki .. setahun atau dua tahun lepas adik kedua beliau meninggal disebabkan demam berlarutan ...

tinggal adik kedua .. daa kaen anak seorang dan isteri sedang mengadung tua ...

arwah bekeja dgn syarikat securty yg selalu bank sewa utnuk jaga atau kawal masa amk duit atau antar duit ke .. gitula..

 

pd hari yg wak dan kawan wak (lebih suka bahasakan wak sebab org jawa kan..) melawat Ida di rumah (beliau lepas operation sakit dalam perut)

pd hari itulah adik (arwah) kena colek ...

malam tu (mlm yang siangnya wak melaewat Ida) ... adik wak keja satu unit dgn Ida bagi tau wak ... adik Ida kena colek dpd pagi .. sampai malam x tau kat mana 

arwah nie naik motor ... 

rupanya da susopek dan kawan kawannya da perhati (aimed) arwah sampai ke rumah .. pagi tu terus la colek tuu

sampai hari keduaa ..... dapat berita .. da meninggal (sebab dibunuh... tangan diingat ke belakang ... ditikam tubuh badan dan leher dikelar)

kesian kan ....... sedih benar wak bila tguk gmbar arwah yg dipapar dkat FB (di viralkan) ..

Ida cuti sakit  panjang dan bersambung hampir 4 bulan .... bila beliau naik x sampai hati kami nk tanya ..

 

(dapat berita ... arwah dibunuh sebab suspek aim org lain ... tetiba yg dibunuh orang lain...

sebab arwah ni memang baik budaknya dan sangat perhatin dengan ibu dan ayahnya ....

apa pun memang dah ajal mautnya telah sampai .....waima sesaat pun x kan waktunya tertunda

Wallahu alam ....)

saspek masih dalam tahanan menunggu perbicaraan (seramai 4 orang bangsa Ca Ya Nun Alif) ...

 

 

 



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

aduhhh

teruk sungguh bahasa dan ayat yang aku guna kat atas tu ...

apa pun letih penat la aku ....... tu malas nak guna bahasa cun cun ..

okeh la kan kan kan

 



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Senior Member

Status: Offline
Posts: 437
Date:

haaa..mesti wak rindu hadik lolipop ni kennn..huuhuhu..
Kes yg mne satu ni pak bada...smpai jd viral ni...
Ape pn takziah utk kwn pak bada tu ye...
Org skang ni memang dh hilang sifat perikemanusiaan..
Org mcm ni patut kite kelar badan dorang pastu simbah ngan air limau..
Ishhh geram plak hakuu

__________________

kemarahan adalah keadaan di mana lidah bekerja lebih cepat daripada pikiran, dan tindakan lebih cepat dari nurani 



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

ade kuar kat paper .. bulan april kot

.. hadik lolipop .... nape lama x log in kt GC

lupe password ke"

 



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Senior Member

Status: Offline
Posts: 437
Date:

Ye pak bada...haku lupe password,nasib baik la aku ade save paswrd kt henpon lama..
Pakbada windu haku lettu...muehehehe...
Wak..GC ni ade pesbuk x?

__________________

kemarahan adalah keadaan di mana lidah bekerja lebih cepat daripada pikiran, dan tindakan lebih cepat dari nurani 



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

ada .. GC ada facebook

nama dia Facebook GC ..

adimin ... incik GabriEl tunyut ... kolo dia ads bru leh join

 

apa nama FB adik Lolipopo?

 



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Senior Member

Status: Offline
Posts: 437
Date:

Malu la nk bgtau fesbook haku...nanti ramai plak
Yg nk add...huahuahua
Apsal haku cari facebook gc x de pn

__________________

kemarahan adalah keadaan di mana lidah bekerja lebih cepat daripada pikiran, dan tindakan lebih cepat dari nurani 



Senior Member

Status: Offline
Posts: 342
Date:

Assalamualaikum,
dah tengok video tu...
mmg rasa ngeri...
rasa kesian juga dengan mangsa tu...
rasanya beruk lagi bagus daripada mamat sakit jiwa ni...

__________________

It's better to let it unknown...

Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard