Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Lama tak jengah, hidup lagi ke blog ni?


Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:
Lama tak jengah, hidup lagi ke blog ni?


Wahh lamanya aku tak jengah gc, tak ingat bila last login. nampaknya ada la sorang dua newbies yg agak rajin memposting, bagus bagus, pastikan gc ni terus bernapas walopong group citer2 hantu dah berlambak kat fb dan sebagainya.

 

Kalau nak harap org lama macam icu, freedem, badda tu nak post cerita kat sini, sampai berkulat punggung GaBRiEL pun memang takde la jawabnya.

 

Akhir kata dari aku, majulah gc utk lulunut dan cipan bara.

 

 



__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 1504
Date:

wah2 ijoi ko pun dh nk main sorok2 gak yer
mentang2 Fb ko makin glamer
tempat lama dbiarkan berlumut

aku ni penakut
klu bc GC je mst ade cite seram
lemah tol lah

xberkembang minda tau

__________________
Aku IBU si Comel...


Super Member

Status: Offline
Posts: 945
Date:

Ngeh ngehhh..

pepagi lagi aku dah tergelak sorang2... meh aku tepek sket menatang haram aku jumpe pagi ni..

Shhhh... jgn bagi tau orang.. rahsiaaa...

********************************************************************************************

Petikan-petikan anda baca di bawah adalah semua berdasarkan sumber yang sahih dan artikel adalah bertujuan hiburan sahaja semata-mata. Jika anda mudah tersinggung atau keliru, adalah lebih baik anda baca artikel lain.

1. Samy Vellu pada Pos Laju Malaysia Besok Kirim, Hari ini sampai

2. Samy Vellu bercakap mengenai kehormatan beliau
Ini perkara banyak memalukan saya. Sebenarnya, Kemaluan saya sangat sangat BESAR

3. Samy Vellu bercakap mengenai dadah Orang orang mude sekarang banyak suka hisap dade

4. Samy beri ceramah
Kita akan bina satu jambatan untuk orang-orang kampung di sini. Salah seorang penduduk bertanya; Tapi Datuk, sini tak ade sungai, buat apa bina jambatan? Samy dengan bangganya membalas, Kalau tak ade sungai, kita bina sungai

5. Samys di berita nasional
Toll naik sikit, marah sama saya. You ingat ini semua toll saya punya bapak punya kah?!

6. Semasa krisis air berlaku
Semua orang diminta jangan membuang aiyeer

7. Semasa derma darah di Sungai Siput Marilah kita semua menderma dara

8. Semasa pembukaan acara di suatu ceramah
Selamat datang saudara mara semua sepatutnya saudara-saudari

9. Semasa pembukaan acara 2# Mempersilakan Datin Paduka Rafidah Aziz naik ke pentas untuk membuka kain

10. Paling lawak antara semuanya
Bagi saya, ini adalah satu pembaziran atas duit rakyat. Kita sepatutnya tidak hantar mereka ke bulan, tapi hantar mereka pergi ke MATAHARI! Barulah USA dan Russia respect sama kita!

Pemberita membalas Tapi Datuk Seri, matahari kan panas, macam mana mahu pergi?

Samy Vellu balas Itu pasal you takda jadi menteri, saya sudah 30 tahun jadi menteri, mesti ada penyelesaian. Kita jangan pergi siang, banyak panas. Kita pergi malam baru ada sejuk!


__________________
aku tak kacau korang, korang pun jangan kaco aku haaa... kalo tak siap korang..


Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

enko nie cengkodok itam putih kelabu asap ..

buat aku gelak sesorang jer laaaa ...

punye la lame sami belu punyer citer ko tepek kat sini

nasib baek aku bukan sedara mara beliau

kolo x musti aku kecit ati kan kan kan ...

 



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 945
Date:

heheee... menatang ni memang dah lama.

tapi daripada cek gelak sensorang adalah lebih afdal cek gelak berjemaah kan...

hahaaa...

__________________
aku tak kacau korang, korang pun jangan kaco aku haaa... kalo tak siap korang..


Super Member

Status: Offline
Posts: 1504
Date:

Ntah cekodok..
geli geleman tali pusat aku jap

xsangka otai masih berbisa
itu sami vellu suda lm pencen pn
nama dia jg ko petik
apesal bkn tok mat lan ?

__________________
Aku IBU si Comel...


Super Member

Status: Offline
Posts: 945
Date:

hahaa...

cik puang seri nadia.. pasal menatang ni je aku jumpe ari tu..

kalo aku jumpe story pasal incek ijoi udah tentu pasti aku upload jugak..

tara kisah punyer sapa pun..

__________________
aku tak kacau korang, korang pun jangan kaco aku haaa... kalo tak siap korang..


Super Member

Status: Offline
Posts: 1504
Date:

metang ni ko jmpa
menatang si ijoi tu
dh ade ilmu halimunan

nyorok balik lalang pn ko x nampak
kn pakai mikroskop dl
bt bedah siasat

__________________
Aku IBU si Comel...


Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

ijoiii sebuk kat FB ..

GC nie ibrata transit jer 

kolo da boring boring tahap tenuk bukit

 

kolo wak pulak ... teguk GC x dak benang baru x dak komen baru ..

memang wak tinggal jer laa

kecuali ade waktu senggang yang teramat senggang

maklom laaa kan kan kan kan ..

 

 

 



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 1504
Date:

Maklomla wak pn dh sibuk isi borang pencen, sibuk kira2 wang bertingkek2 dlm KWSP, sibuk intai2 tiket kapal terbang, kapal layar, kapal selam, kapal laut termasuk jg kopi cap kapal api kan

Manala nk bersuka suki dlm GC ni dh... ( nada merajuk) errr ice tak?

__________________
Aku IBU si Comel...


Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

pencen? lom lagik la

nie haaa ... dua boss nie ... sejak tiga tahun kebelakangan nie ... bos bos pro aktif sgt

keje nie lom abis .. da suh buat keje lain ...

la ni nak buat ISO ... JPJ da buat .. kami opis kecit bru terkedek kedek nak buat

seminggu paling x sekali atau dua kali miting

adohhhh ... da tua tua .. asik miting miting miting ..

buku plan itu plan ni x siap lagik ...

 

aaa .. camna tu sapa nk jawab?



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 57
Date:

Assalamualaikum.. Haih.. rindunya pada borakan kalian..

__________________

Hurt me if that is the only way that makes you happy

Yahoo Messenger: muyamiya



Senior Member

Status: Offline
Posts: 437
Date:

Aih...dh lama haku x jengguk sini..smpaikan pasword pn haku dh lupe
Korang kenal haku lg x???
Huhuhu

__________________

kemarahan adalah keadaan di mana lidah bekerja lebih cepat daripada pikiran, dan tindakan lebih cepat dari nurani 



Super Member

Status: Offline
Posts: 1504
Date:

kenal2..
ko ni lolipop y byk kedapatan kat kedai2 runcit
display kt p/ry..
cucuk sana,cucuk sni
masam2 manis
klu ank aku nmpk
diala peminat ko y no 100

__________________
Aku IBU si Comel...


Senior Member

Status: Offline
Posts: 437
Date:

Woihhh...bangge nye haku hakak nadia ingat jgk kt haku...
Mekasih jgk kt hanak engko,yg jd peminat haku ni...
Nanti haku pos lolipop perisa doyan kt umah engko ye...
Muahcikeddd...huihuihui

#haku nk kawin lepas raya ni...
Engkorang geng GC jgn lupe wish utk haku ye..
Kehkehkeh

__________________

kemarahan adalah keadaan di mana lidah bekerja lebih cepat daripada pikiran, dan tindakan lebih cepat dari nurani 



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

owhhh nko baru nak kawen yea dik lolipopo ...

mana ko duduk? 

apa alamat?

kolo jauh kt utara ... maap dulu ku pinta .. memamg x dapat hadir la

aku wakelkan cik puan Nadia dgn G peedem jek pg ..

buleh kan 

 



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Senior Member

Status: Offline
Posts: 437
Date:

Xpe la pak bada...pak bada doakan haku bahagia pn dh cukup...
Ke pak bada nk bagi hadiah peti ais kt haku...haku terima jewww


__________________

kemarahan adalah keadaan di mana lidah bekerja lebih cepat daripada pikiran, dan tindakan lebih cepat dari nurani 



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

huiiiiiii ... adiah peti ais?

owhh .. buleh buleh buleh.......

nk berape kotak?

ala ... peti ais tu ... box gabus putih buat isi ais ais ketul tu ....vkemudian bleh simpan sotong .. simpan ikan .. simpan ketam kan ..

fungsi same je kan .....

ngeh ngeh ngeh ....



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Senior Member

Status: Offline
Posts: 437
Date:

Pak bada ni kedekuit btol la...dlu kn waktu haku memula sewa umah
Haku pkai kotak gabus tu la bt jd peti ais...
Nk beli peti ais x mampu taim tu..
Huhuhu...
Makanya, korang kena sponser haku peti ais kalo x nk
Haku hidup susah...ngehngehngeh

__________________

kemarahan adalah keadaan di mana lidah bekerja lebih cepat daripada pikiran, dan tindakan lebih cepat dari nurani 



Super Member

Status: Offline
Posts: 2496
Date:

Mana yg lain aku dah aktip ni....

__________________
aku meminta pada yang ada
aku merindu pada yang sudi


aku bapa si comel



Super Member

Status: Offline
Posts: 945
Date:

ha ah la...

korang dah setat nak masak2 ke? awal lagi wei... aku aktip sensorang je ke ari ni???

__________________
aku tak kacau korang, korang pun jangan kaco aku haaa... kalo tak siap korang..


Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

haii .... pe khabor ...

aku bz bz bz dzn bz

lagik pon GC nie skg .. muram jer

macam bulan kesiangan .. pucat lesi

cer la bagi ku puteh sikit ..,

berseri la kan ...

 

ku putih ku putih ... ku putihhh

 



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 945
Date:

cmne nk berserinye

org ni harap org tu.. org tu harap org sinun nak mengepos... tp masing2 yg mengharap tu ada masa nak baca je tp x de masa nk mengepos..


tu yg lelama belok ni jadik mcm menopos..

aku ni lain la, aku kan CEO bank negara magribi, bulan pose ni sibuk mengira duit baru, duit masuk, ibu duit, pokok duit,


nak2 plak dekat2 nak raya ni aku bizi mengejas org nk tukar duit raya.

memasing nak dolar pulak tu, yen x nakk.. demand habiss..



__________________
aku tak kacau korang, korang pun jangan kaco aku haaa... kalo tak siap korang..


Super Member

Status: Offline
Posts: 945
Date:

eh lupeee..

hadik lilopop pop ni kawen nyer bile? kat mana? dgn siapa? kenapa?


eh.. salah soklan lak..


kalo dekat dgn kampung boleh la kiranya kitorang sekampun gdtg menyerbu, tp kalo jauhhhhhh... mintak mahap la..


nak peti ais ek... mesen basuh baju ke, mesen tebu ke x nak ke?

__________________
aku tak kacau korang, korang pun jangan kaco aku haaa... kalo tak siap korang..
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard