Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: sambungan part 3 drpd crite Lina Fauzie


Newbie

Status: Offline
Posts: 1
Date:
sambungan part 3 drpd crite Lina Fauzie


Selepas 5 tahun finally!! akhirnya ada juga part 3.. jujurla aku rasa.. malu nye lahai pi post crte cinte bagai bagi org baca.. itulah dia bak kata org "muda-muda dulu tak fikir panjang, tua2 baru nak nyesal" hahaha korang boleh rujuklah kat crte under nama aiza azlina49 tu.. itu cerita cinta zaman 2010 time skolah menengah lagi tu.. dari segi penulisan adehhhhh budak skolah btol.. malu weiiiiiii skrg aku dah lupa password dia (@.@') tak tahu nak delet cemana hahaha 

okay okay back to reality,  zaman tu kira boleh dikata first time bercintan cintunla tu.. banyak halangan cabaran apetah lagi zaman budak2.. bila dah umur 22 ni barulah nampak realiti hidup cemana.. kalau korang nak tahu, end up lepas putus hubungan dengan mamat tu, aku ditunangkn pula dengan dia balik .. dan bakal bernikah pada 29 Januari 2016 insha allah.. moga dipermudahkan. hehehehe 

Tak sangka tuhan jodohkan aku dengan fauzie, selepas macam2 jadi dalam tempoh 5 tahun tu (-.-'') korang doakan la kitorg ok..  

Pengajaran nye, stiap manusia buat silap.. manusia diberikan 2 pilihan dalam hidup dia sama ada nak baik atau buruk, jadi aku punya pilihan tu aku amik yang buruk jadikan yang terbaik.. Alhamdulillah makin ad progress dengan aku pun cuba juga la untuk berubah yang penting bak kata org Komunikasi itu penting sebab kalau kite buat pilihan atas dasar apa yg kite rasa seolah2 kite pentingkan diri tanpa fikir apa org tu rasa dengan, kite xfikir panjang akan akibatnye ecececeh Ive learned my lesson.. Thanks forum geng cerita bab dah jadi tmpt untuk luahkan prasaan dengan ada kenangan memalukan hahahaha (sebab aku post crite sebelum ni dan lupa pasword nak delet jdi aku kene tanggung ler) 

mohon kalau ada clue bagila tahu cemana nak delet post hahaha

 

nanti aku post kad kawin jemput ler dtg ok baiii



__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:

Malangnya, takleh delete posting lama muahaha!

Tuan post pun takleh delete, apatah lagi kalau pakai profile baru.

Kalau terdesak nak delete jugak, kena mintak suruh GaBRiEL deletekan, dia je yg boleh. Tapi bayarannya mahal giler, dalam 56 juta pound sterling duit mexico jugak la upah nak suruh dia delete old post tu.. Amacam, berani?

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?

Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard