Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Kesah Benar


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 30
Date:
Kesah Benar


Al-kisah benar ini adalah mengenai Puan Maria yang menaiki kapal terbang 2-seater bersama pilotnya.

Tengah pilot tersebut menerbangkan kapal terbang nya merentasi gunung ganang, se-ekor burung melanggar cermin kokpit nya, pilot tersebut terkejut lalu meninggal on the spot. Dengan panik nya Puan Maria, menghubungi comm tower yg berdekatan

Puan Maria: MAY DAY! MAY DAY!! TOLONG!!Pilot aku sakit jantung! Dia dah MATI! Aku tak pandai terbang kan kapal ni! Please tolong aku!!

Puan Maria terdengar suara melalui radio tersebut,

PKTU: Ini adalah Pusat Kawalan Traffic Udara roger, saya akan membantu puan menerbangkan kapal terbang itu, perkara ini pernah saya kendali sebelum ni. Tarik nafas dalam2 puan, semua nya akan berakhir sebentar lagi. Berapa kah ketinggian dan posisi puan?

Puan Maria: Terima Kasih! Tinggi saya 149cm dan saya masa ni kat tempat duduk belakang pilot.

PKTU terdiam.

PKTU: Ok, puan bawa mengucap 2 kalimah syadah je. Over and out.

 

Sorry kalau susah nak faham xD dah lama tak post kat sini, brings back memories hahahaha..



-- Edited by Bless on Tuesday 29th of September 2015 08:18:10 AM



-- Edited by Bless on Tuesday 29th of September 2015 08:24:11 AM

__________________

IM BACK! 



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 49
Date:

Bila plak tetiba je aku jadik pelakon kt filem ni. Konpius2

__________________

BLUEEESSS FOREVER... AHAK..AHAK..

Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard