Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Geng what's app😊😊😊😊


Senior Member

Status: Offline
Posts: 291
Date:
Geng what's app😊😊😊😊


Kami ingin menambah ahli... Di bwh adalah 

 Ciri2 yg dipersetujui oleh ahli group... Group

Active 24 jam sehari n 7 hari seminggu ... Senyap bila semua dah tido...

 

Ciri2

 

1.Mulut puaka

2.Tahan laharan

3.Naluri csi tinggi

4.Pura2 inesen Tp nan hado

5. Tgh bulan naluri seks memuncak..

6. Desperate Tp x tunjuk..

7. Perangai hanjeng tapi terror sembunyikan

8. Banyak ilmu 'kekeluargaan'

9. Konfiden chantek/ acah2 hensem

10. Birah bertempat (topik taik kucing is NO!NO!)

11. Jangan tunjuk sgt diri tu bodoh!

12. Tak takut ex gf or ex bf

13. SINGLE!!!!!! Bkn laki org bkn bini org 

14. Makhluk Aneh

 

 

Klu berminat sila pm ok....



__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:

Ini group wasap utk cari jodoh ke cik pontianak? Uih seram pala lutut haku dgn cik ni..

Pelik2 je syarat dia, tengah bulan naluri seks memuncak dgn single tu?

Macam tu ramai la warga gc tak memenuhi kriteria, warga gc ni ramai dah jadi kilang anak tau, bukan tahap tak single je, malah sgt produktif.

Contohnya wak badda2, beliau single, tapi itu dulu la berpuluh2 tahun yg lepas, sekarang ni usahkan beliau, anak beliau pun tak single dah.

Lagi satu, tengah bulan naluri seks memuncak tu agak pelik, apa dalil tu? Yg biasa aku dgr, hujung bulan naluri nafsu makan yg low, sebab poket kering huhu..

Apepong, cik pontianak dah join pesbuk gc belum? Kalau belum jemput la join. Ramai kat situ, legendary big boss pun hado.

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Senior Member

Status: Offline
Posts: 291
Date:

Xde lah 😜😜😜 gitu diorg semua gila2 bkn 18sx yer😂😂😂😂jgn salh faham think + sbb pompuan klu dekat nk period kan kekadang meroyan x tentu pasal😳😳😳😳

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:

Tau, saje je koner kiri kanan, kalau tak bukan gc kan.

Err tapi kenapa banyak nomber nombor tu? Macam bahasa robot je..

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Senior Member

Status: Offline
Posts: 291
Date:

Sowi guna iphone nyer icon... Skali x sama

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

Miss_vampire wrote:

Kami ingin menambah ahli... Di bwh adalah 

 Ciri2 yg dipersetujui oleh ahli group... Group

Active 24 jam sehari n 7 hari seminggu ... Senyap bila semua dah tido...

 

Ciri2

 

1.Mulut puaka   = puaka tu antu puaka ke ... ee seremmmm ....

2.Tahan laharan = laharan ni ... lahar gunung berapi ke?

3.Naluri csi tinggi  = aaa ni musti suke tguk siri CSI nii cam anak aku

4.Pura2 inesen Tp nan hado  = adoiii ... apa pulak makne hado? (nampak na aku nie dah tua ... waaaaaaa)

5. Tgh bulan naluri seks memuncak.. = aaaaaa yang nii ... aku memang terkezut cipanzi ni ... maklom laaa org tua ... cepat jer pikir lain .. cer bg jopan jujur apa ke benda niii ... ngeeee

6. Desperate Tp x tunjuk..

7. Perangai hanjeng tapi terror sembunyikan

8. Banyak ilmu 'kekeluargaan'  = ilmu kekeluargaan? wahhhh tu kene tanya abang ijoi .. aku single lagi .... dulu la puluh tahun dulu ...

9. Konfiden chantek/ acah2 hensem

10. Birah bertempat (topik taik kucing is NO!NO!)  = iskkk .. birahhhhh ... pehhhh ... tu yg terkezut cipanzi lagi aku ... atoiii ...

11. Jangan tunjuk sgt diri tu bodoh!

12. Tak takut ex gf or ex bf

13. SINGLE!!!!!! Bkn laki org bkn bini org 

14. Makhluk Aneh  =makhluk aneh? antuuu la niii ... waaaaa

 

 

Klu berminat sila pm ok....


 

pm tu ... pass morning ke dik puntianak (aaa nie aku ikut ijoi ... jgn nak salahkan aku)

 



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:

Miss_vampire wrote:

Kami ingin menambah ahli... Di bwh adalah 

 Ciri2 yg dipersetujui oleh ahli group... Group

Active 24 jam sehari n 7 hari seminggu ... Senyap bila semua dah tido...

 

Ciri2

 

1.Mulut puaka= selain mulut, seluruh batang tubuh mister rie juga adlh puaka, sesuai la dgn beliau..

2.Tahan laharan= tahan laharan? Lagi sekali, mister rie sesuai, mahkluk puaka cam beliau tu mana takut lahar, dia takut ayat kursi je..

3.Naluri csi tinggi= GaBRiEL, naluri gay beliau amat tinggi, csi, gay, dekat2 la tu kann..

4.Pura2 inesen Tp nan hado= ellyza misbon la sapa lagi, pura2 innocent padahal memang guilty manjang. 

5. Tgh bulan naluri seks memuncak..= ini si oldskool radinnaz la, awal bulan tgh bulan hujung bulan memang produktif je makcik tu buat anak, syabas syabas.

6. Desperate Tp x tunjuk..= ini aku, nampak kool je padahal desperate kocek kering ni huhuh..

7. Perangai hanjeng tapi terror sembunyikan=  nampak anggun padahal perangai sebenar bukan hanjeng lagu, tahap beruang dah si bob wahab tu..

8. Banyak ilmu 'kekeluargaan'= ini ko pm la badda2 aka waknda, ilmu kekeluargaan ni celah kuku kaki beliau je wa cakap sama luuu.

9. Konfiden chantek/ acah2 hensem= lagi sekali, ellyza misbon la ni, konpiden cantik je padahal takdela cantik mana, tahap tiang tepon awam je wajah makcik tu..

10. Birah bertempat (topik taik kucing is NO!NO!)= birah tu apa? Ko tau? Kucing badda tu bukan main cute lagi, tapi taik kucing tu kompom tak comel la kann..

11. Jangan tunjuk sgt diri tu bodoh!= datuk seri ahmad maslan bukan member gc rasanya, so no worries.

12. Tak takut ex gf or ex bf= aku lagi sekali, ex gf aku tak takut, aku takut rimau, buaya, babi hutan.. Ex gf hmm.. Mintak lagu newboys, meraung, bolehh?

13. SINGLE!!!!!! Bkn laki org bkn bini org = bob wahab, try la, mana tau ada jodoh nko kat sini kuikui..

14. Makhluk Aneh= nko senirik la miss vamp, kan nko takleh kena cahaya matahari, takleh tahan bau bawang putih, err apa lagik?.. Kan aneh tu?..

 

 

Klu berminat sila pm ok....


 



__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Newbie

Status: Offline
Posts: 3
Date:

Apa jua yang meresap ke dalam minda bawah sedar akan membentuk "Magnet Diri".Magnet inilah yang akan menarik dan menjemput rezeki kepada kita dari arah yang tidak di sangka-sangka!
Jika hendak pendapatan pasif,
Pulangan keuntungan 5% - 7% setiap minggu...dengan modal serendah rm50 untuk 1 lot, ikut suka anda nak masuk berapa lot... boleh rujuk liink di bawah ini dan daftar PERCUMA..

wadiahtrading.com//index.php
boleh pm 0182784263

__________________
Azmi


Senior Member

Status: Offline
Posts: 291
Date:

 

badda2 wrote:
Miss_vampire wrote:

Kami ingin menambah ahli... Di bwh adalah 

 Ciri2 yg dipersetujui oleh ahli group... Group

Active 24 jam sehari n 7 hari seminggu ... Senyap bila semua dah tido...

 

Ciri2

 

1.Mulut puaka   = puaka tu antu puaka ke ... ee seremmmm .... hamboi2 ko pak baddo ni tahap puaka nyiang rapikno

2.Tahan laharan = laharan ni ... lahar gunung berapi ke? sama tahap gitu kalau yg kene lahar mau nangis hentak2 kaki

3.Naluri csi tinggi  = aaa ni musti suke tguk siri CSI nii cam anak aku

4.Pura2 inesen Tp nan hado  = adoiii ... apa pulak makne hado? (nampak na aku nie dah tua ... waaaaaaa)

5. Tgh bulan naluri seks memuncak.. = aaaaaa yang nii ... aku memang terkezut cipanzi ni ... maklom laaa org tua ... cepat jer pikir lain .. cer bg jopan jujur apa ke benda niii ... ngeeee  jangan lah pk 18sx sadisnyer bila org tua menterjemahdisbelief

6. Desperate Tp x tunjuk..

7. Perangai hanjeng tapi terror sembunyikan

8. Banyak ilmu 'kekeluargaan'  = ilmu kekeluargaan? wahhhh tu kene tanya abang ijoi .. aku single lagi .... dulu la puluh tahun dulu ... Yelah sok dh kawen sopan skit jadinye xdelah kes suami kene sagat kat jalan

9. Konfiden chantek/ acah2 hensem

10. Birah bertempat (topik taik kucing is NO!NO!)  = iskkk .. birahhhhh ... pehhhh ... tu yg terkezut cipanzi lagi aku ... atoiii ... Bahasa kiasan pak baddo

11. Jangan tunjuk sgt diri tu bodoh!

12. Tak takut ex gf or ex bf

13. SINGLE!!!!!! Bkn laki org bkn bini org 

14. Makhluk Aneh  =makhluk aneh? antuuu la niii ... waaaaa    Semua dlm tu aneh2 berlakafuriousfurious

 

 

Klu berminat sila pm ok....


 

pm tu ... pass morning ke dik puntianak (aaa nie aku ikut ijoi ... jgn nak salahkan aku)

 


 



__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 291
Date:

furious

Ijoi wrote:
Miss_vampire wrote:

Kami ingin menambah ahli... Di bwh adalah 

 Ciri2 yg dipersetujui oleh ahli group... Group

Active 24 jam sehari n 7 hari seminggu ... Senyap bila semua dah tido...

 

Ciri2

 

1.Mulut puaka= selain mulut, seluruh batang tubuh mister rie juga adlh puaka, sesuai la dgn beliau.. *sama2 jadi puaka 

2.Tahan laharan= tahan laharan? Lagi sekali, mister rie sesuai, mahkluk puaka cam beliau tu mana takut lahar, dia takut ayat kursi je.. *maybe laharan bini boleh but die mengigil

3.Naluri csi tinggi= GaBRiEL, naluri gay beliau amat tinggi, csi, gay, dekat2 la tu kann.. *harap2 die ade m16 

4.Pura2 inesen Tp nan hado= ellyza misbon la sapa lagi, pura2 innocent padahal memang guilty manjang. 

5. Tgh bulan naluri seks memuncak..= ini si oldskool radinnaz la, awal bulan tgh bulan hujung bulan memang produktif je makcik tu buat anak, syabas syabas. *jgn pk negatip no.... Ni kes bila pompuan nk bulan mengambangno

6. Desperate Tp x tunjuk..= ini aku, nampak kool je padahal desperate kocek kering ni huhuh.. *desperate sungguh ko

7. Perangai hanjeng tapi terror sembunyikan=  nampak anggun padahal perangai sebenar bukan hanjeng lagu, tahap beruang dah si bob wahab tu..

8. Banyak ilmu 'kekeluargaan'= ini ko pm la badda2 aka waknda, ilmu kekeluargaan ni celah kuku kaki beliau je wa cakap sama luuu. * terlebih ilmu confirm nk madukan isteri

9. Konfiden chantek/ acah2 hensem= lagi sekali, ellyza misbon la ni, konpiden cantik je padahal takdela cantik mana, tahap tiang tepon awam je wajah makcik tu.. *

10. Birah bertempat (topik taik kucing is NO!NO!)= birah tu apa? Ko tau? Kucing badda tu bukan main cute lagi, tapi taik kucing tu kompom tak comel la kann..

11. Jangan tunjuk sgt diri tu bodoh!= datuk seri ahmad maslan bukan member gc rasanya, so no worries. * harap bukan nasi goreng die sadis dgt susun timun dlm kuali

12. Tak takut ex gf or ex bf= aku lagi sekali, ex gf aku tak takut, aku takut rimau, buaya, babi hutan.. Ex gf hmm.. Mintak lagu newboys, meraung, bolehh? *ade kes ex gf moyan serang gf si boypreen bapok ilangkan diri .. Tetiba muncul kata diri difitnahbleh

13. SINGLE!!!!!! Bkn laki org bkn bini org = bob wahab, try la, mana tau ada jodoh nko kat sini kuikui.. * dah de calon middle east pakistan jual karpet

14. Makhluk Aneh= nko senirik la miss vamp, kan nko takleh kena cahaya matahari, takleh tahan bau bawang putih, err apa lagik?.. Kan aneh tu?.. *xleh tgok lelaki jambu kang birah x bertempat nasib sini semua kertu2 belakabiggrin

 

 

Klu berminat sila pm ok....


 


 



__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:

Ex gf.. Jgn salah faham. Ex gf= ex great foe aku adlh si uilqourra shiffer otai lama kat sini.. Zaman2 newboys sejarah mungkin berulang dulu..

Usahkan beliau, bulu idung beliau pun aku tak takut, apatah lagi tulang keting beliau.. Tapi itu lama dulu, sekarang dia dah insap.. Sejak astro oasis siar tanah kubur, dia insap dah lepas tgk drama tu hari2. . ..

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

nie .. cik pontianak ...

sekulah lagi ke dah koje ?

koje mane?

koje ape?

dah kawen blom?

kolo blum kawen .. ijoi bujang trang tang tang tu ade ..

g preedem pon hada jugak .....

tp beliau kene isi borang dulu ... kih kih kih



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 1014
Date:

aduhhhhhh....
aku pkai nokia torchlight je...
xdpt la nk berwasap wasap...

hrrmmm...

__________________
DuLu AkU SuKa TgK AvAtAr Aweks_HapPy nGaN pHiA PuNyEr LeLaMeR... DuLu AkU SgT sUkE mKN DoNaT.. SkAnG AkU TaNaK jAdI pEnAkUt..


Super Member

Status: Offline
Posts: 2496
Date:

Ehem ehem nak join...saya singil minggel lagi ni...innt klu ade yg fitnah kata aku ni dah kawin...abaikan yer huhu...
Freedom pun berhuhuhu sampai ke petang...

__________________
aku meminta pada yang ada
aku merindu pada yang sudi


aku bapa si comel



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

aku pun ber huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu

huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu

smpai ke petang jugakkkk

 



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Senior Member

Status: Offline
Posts: 252
Date:

ala kriteria beria no 13 tu dah same.. leh join dop miss vampbiggrinbiggrin

semangat mmbara dah ni haha

p pakai hp 3310 leh wasap jugak ke noks.. confuse

ok pm number .. pm kite najib..huhu masih najib..nohmmyawn



__________________
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard