Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Sekalilah


Super Member

Status: Offline
Posts: 2362
Date:
Sekalilah


Assalamualaikum dan salam aidilfitri..

Walaupun dah post kat gerup pesbuk gc.. . post kat sini sekalilah.. Bukan kena bayar ponggg..

1437059222741.jpg



Attachments
__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 1504
Date:

Pergh ade awek cun ucap slmt hr raya ni
Aii xkan sym comey jer..
mn $$$$ raya ni?
Jgn posing cun dik oiiii
nun jenguk2 dapur tlg bakal mak mertua
basuh pinggan mangkuk
sental periuk belanga bekas masak ketupat rendang tuh


(Errrrrr Ijoi..bl nko p Thailand bt pembedahan transgander ni?)

MAAF ZAHIR BATIN TERSENGAJA KUTUK MGUTUK YER


__________________
Aku IBU si Comel...


Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

selamat hari raya maaf zahir dan batin

jika ada terkasar bahasa tercalar hati kerana post wak yang dhoib ini ...

mana mana bahasa dan ayat ayat yang menyentuh jiwa nurani .....

mohon kemaafan di dunia dan di akhirat , ...

 

nie cantik cantik awek nie .. asal darimana dia ni .... Ijoi?

umor berape?

duk mana? anak sapa?

anak keberapa?

er apa hubungan ... dlm bahasa jawanya what kind of reletionship?

nampak na la jawanya .. nampak na gaya bahasa melayu di english kan ...ewah ...

 

apa pon selamat maju jaya

selamat hari raya

biggrinbiggrinbiggrinbiggrin



-- Edited by badda2 on Monday 20th of July 2015 02:53:13 AM

__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 2362
Date:

Selamat hari raya jugak aku ucapkan pada kak nad dan waknda. Samalaa, kalau ada tersalah tersilap terkasar tersiku terluku atau apa sahaja ter ter tu, harap dimaafkanlaa yea.

Aku masih teruna la kak nad oii, mana ada buat sergeri utk menggantikan keterunaan aku jadi dara pulakk, no no no auw.

Err wak.. Umur dia 32.. Dah ada bf tapi dah break.. Single la kira skrg. Takde anak lagi..

Dia duk jauh kat selatan.. Song ji hyo nama dia haha.. Kenal ke? What kind of relationship, cinta bertepuk sebelah tangan je punye releshenship la ni.. Aku minat dia dia tak minat aku muawuahaha..

Jauh kat korea selatan haha.. Mongji mongji...~_~

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 945
Date:

uih... ye ke?

sekali pandang tak pasan..

dah lima nam kali pandang baru pasan, tu pun lepas ijoi kabor kan.. hahaa..

shumell.. baru nak tnya bakal org umah ke? hahaa..

pape pong... SELAMAT HARI RAYAAAA..

kalo ada pape2 yg aku ter ter ter.... terngumpat.. terhantuk... tua kutuk... eh.. terkutuk...

sengaja ke tersengaja ke..


aku mintak maaf la dari pucuk langit (hade ke?) sampek ke hujung benua..


yang dah kawin tu, buat2 la cam dah kawen.. tak yah nak mintak2 sgt duit raya..

yang belum kawen tu pulak buat2 cam belum kawen... jangan dok berkepit boipren gelpren... jumpa tok kadi angkat akad baru boleh nak kepit ke sepit ke sumpit ke.. heheh..

aku mintak mahap lagi skali no... dalam pada mintak maap tu sempat lagi mengutuk.. hokeh???

__________________
aku tak kacau korang, korang pun jangan kaco aku haaa... kalo tak siap korang..


Super Member

Status: Offline
Posts: 1435
Date:

apa motif si ijoi ni post gambar2 yang boleh membatalkan puasa 6 ini..

adakah si ijoi telah menukar profesioan beliau..

P/S : Ijoi PM.PM.. awek yg pakai chongsam tu..yg tu jenis meletup kuat ke tak yea..(erm mcm beli mercun bola pulak)



-- Edited by bob_Woohoo on Monday 27th of July 2015 07:13:53 PM

__________________

saya takde facebook nak FACE TO FACE je..



Senior Member

Status: Offline
Posts: 437
Date:

Selamat hari raya geng2 semua...
maaf zahir batin...
kalo haku ada tekutuk termengata
termencarut terajang korang
mintak dimaaf kn ye...

waaa...dh lama haku x masuk sini
Maklum la haku ni org penting
bz je memanjang..

pape pn selamat hari raya korang
:)

__________________

kemarahan adalah keadaan di mana lidah bekerja lebih cepat daripada pikiran, dan tindakan lebih cepat dari nurani 



Super Member

Status: Offline
Posts: 1519
Date:

adeh... apasal rusuk begegar nih...!!! errr.... sape nih, anak sape, hobi nenek ko waktu lapang wat per, tinggal mane, jom banje haku makan nasik beriani kg attap isok, hobi wat pe, sukan kegemaran mende, mintak la no tepon haku, bile kite nak lumba motor, opss.... no ic ko baper.. bla bla bla bla bla.....

kambing : assalamualaikum
haku : waalaikumsalam
kambing : biler ko nak blanje haku makan piza
haku : biler ko senang
kambing : hari2 senang
haku : bukan ke ko makan rumput
kambing : huhuhuhu..... mak ko hijau..!!

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

tu la aku dah agak dah ....

bila budak Ijoi nie post gambau cun cun .. gambau lawa lawa'..

musti timbil otai otai seme yea ... (jeles aku jeles aku ...)

 

kambeng incik asben: nko x de ke gambau cun cun cam tu ..

wak badda: ade ... jap aku amik tepek kat sini ye ..

 

wak badda: nah ...

kambeng incik asben : wekkk wekk wekkk!!

wak badda: iskkk ... muntah ijau pulak kambeng nie bila aku tunjuk gambau muka incik asben ..derhaka tol ngan tuan ... isk isk isk ..



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 1014
Date:

ye...

salam aidiladha...

__________________
DuLu AkU SuKa TgK AvAtAr Aweks_HapPy nGaN pHiA PuNyEr LeLaMeR... DuLu AkU SgT sUkE mKN DoNaT.. SkAnG AkU TaNaK jAdI pEnAkUt..


Super Member

Status: Offline
Posts: 2496
Date:

Salam aidiladha

__________________
aku meminta pada yang ada
aku merindu pada yang sudi


aku bapa si comel



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

selamat menyambut Aidil Adha ...

 

mehla g umah g preedeng ..

kot dijamu dgn ketupat rendah .,....



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 2496
Date:

Ha meh meh dtg rumah...ape yg ade dlm peti ais tu boleh la aku bwak kuar nak jamu korang yg dtg nnt...byk jgk brg dlm peti ais tu...mcm air kosong...ais batu...

__________________
aku meminta pada yang ada
aku merindu pada yang sudi


aku bapa si comel



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

bener tu g preedem ..

bnyk dlm peti ais tuu ...

ikan bilis .... ikan kering  ... sotong kering ...

lauk semalam .. semalamnya .. semalamnya .. dan semalamnya ...

ubat batuk ..... telor .. telor masin ... telor x masin .... seme ade ....

x caya..? meh dtg umah haku ... ehhh .. apsal umah haku pulakkk?

 



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.

Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard