Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Bujang @ Suami Orang??


Senior Member

Status: Offline
Posts: 297
Date:
Bujang @ Suami Orang??


kami tak kata semua laki orang(somi) sama,tetapi ada sesetengah dari kalangan somi2 orang ni yang sukaaa sangat tak mau mengaku diri tu dah beristeri plus dah ada anak pown,yang si gadis2 ni pown mudah sangat kena tipu.....angered.gifdan tertipu atas faktor,lelaki tu bagi layanan baik,suka memuji2,dihadiahkan itu ini,so mana taknya gadis2 ni kelabu mata kan??

so......saja la nak tanya sapa2 yang mungkin berpengalaman,

mungkin ada hint2 tertentu yang boleh membezakan sama ada dia lelaki bujang or sudah berkhawin??

ataupun soalan2 tertentu yang boleh membuatkan dia hilang point secara tiba2 untuk terus menipu or else lahh...



__________________

aNAK maK abAH akU



Super Member

Status: Offline
Posts: 1504
Date:

ala senang jer..cb ko ajak llki tu gi kursus khwn...klu dia ckp penah pegi tu ..ade kemungkinan besar la dia dh jd laki org...coz org y nk khwn je pegi kursus..jarang sgtla y msh single& available nk bt camtu kan...

aku penah jg jmpa spesis laki x cukup sorg ni( wife)...
biasanya depa mulut alamak aiii manis cam ade gula dkt bibir..sk sgt puji pompan..pastu diaorg ni mane ade nk tnjuk kawan2 diaorg & family..maklumla tkt pecah tembelang dkt bini..kan dh tpelanting periuk belanga dkt kepala botakkkk tu

__________________
Aku IBU si Comel...


Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

owwhh gitu  yea cik Nad ...  aaa yealaaa .. betul la tuuu ..

 

bagi tambahan .. adik cililia .....

mane ada org bujang yg berkata lemah lembut .. memuji muja pempuan sampai cair ... bg adiah itu ini ...

bukan x ada .. tp sukar nak jumpa yg macam itu laaaaa .....

x caya? tanya Ijoiii ... beliau bujang trang tang tang .... ade x beliau muji pempuan sampai cair .. kolo puji lilin .. lilin tu cair adalaaaaa .....

 

lagi satu ... kolo mata aku tenguk  laaaa .... lelaki da kawen nie .. air muka x seri ... hahahahahaha ... udah layu sikit ..'

mungkin nampak ensem lawa .. macho ... akan tetapi raut muka mengambarkan bnyk pengalaman ...

pengalaman kawen ..... kolo bujang .. seri muka tu ada .. kemdian .. ada malu malu sikit ...

x caya ? tanya ijoiii ... beliau bujang trang tang tang .... muka dia ada seri tuuu ......biggrinbiggrinbiggrin

 

 



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 2362
Date:

Mungkin beza lelaki yg dah kawen dgn yg bujang, yg dah kawen ni lebih mesra dgn perempuan, tak segan nak mengurat, pandai dan berani ayat perempuan yg buat perempuan senang jatuh hati, yelah dia dah kawen mestilah dah biasa dan tak takut, segan dgn perempuan.

Yg bujang pulak mungkin, bukan semua, mungkin akan lebih malu dgn perempuan. Nak lagi dgn yg dia suka, nak bercakap, nak pandang mata pun tak berani lama lama. Sebab tu perempuan lebih suka dgn suami org, macho katanya..

Pendapat aku je.. Ada jugak yg bujang tapi jenis playboy tu, tak tau segan jugak semua perempuan dia ayat.. Tapi yg itu yg perempuan suka, lebih spontaneous, life is more excited bila bersama dgn org badboy katanya.

Yg baik membosankan, semua benda nak fikir dulu. Tak tau lah, agaknya..

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 2362
Date:

Ish bila masa la pulak muka aku ni ade seri?? Parut jerawat ada la banyak, takde pulak seri bila aku tengok kat chermin?

Seri tu sejenis buah buahan tropika kan wak kan?

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 1504
Date:

ko ade kuih seri muka je ijoi
hr2 ko ngadap kedai mak jemah hjg kg nun
tapau seri muka 5 ketui rm2 + gst 6%

seri lain blm sampai seru lg
cer ko cri awek kau y bnama seri
dating lak dekat seri mersing
baru tserlah keserian jerawatmu itu

__________________
Aku IBU si Comel...


Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

owhhh gitu yea cik Nad ...

semunya seri .. main seri seri jer la nii ...

kuih ...... seri muka ..... seri talam .. kuih seri idong x de ke? biggrin apasal nak seri muka? confuseconfuse

 

aaa betol tu ijoii .. lelaki dah kawen memang pandai menggayat (bukan ayat) ..

malu tu .. kurangla sangat .. ada yg romantik gila .. mula jumpa cium tangan .. mak aiiii ...

kolo lelakai beloim kawen romatik gilaaa .... aaa nie musti da ada pengalaman nii .. (iskkk sangke buruk pulakk ... x baik kan kan kan)

 

tapi kolo perempuan aka awek aka minah .. suke lelaki yg jenis jenis badboy playboy ...

tu .. jawab la sendirik esuk (esuk = akhirat)

mudah mudahan zuriat kita semua tidak begitu .. INsha Allah (mohon dijauhkan)

 

 

 



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Senior Member

Status: Offline
Posts: 297
Date:

urmmm..point khusus kawin kak nadia to sedikit sebanyak memberikan saya tanda tanya?pernah teman laki saya suh saya p ambik khusus kawin sebab dia dah ambik khusus kawin??saya tak pernah persoalkan sebab apa dia dah ambik?risau pulak ati iter ni..huhuhuhu

point abang ijoi "Yg bujang pulak mungkin, bukan semua, mungkin akan lebih malu dgn perempuan. Nak lagi dgn yg dia suka, nak bercakap, nak pandang mata pun tak berani lama lama" keadaan ini sedang saya alamiaww.gif tetapi berkemungkinan besaq,laki bersikap macam ni atas faktor serba salah maybe pada wife dia or si gadis tu kan??worry.gif

point kakak/abang badda tentang seri muka tu,bukan selalu orang kata lepas2 kawin tambah berseri muka??haha,maybe tu pada pasangan yang baru kawin la kan..



__________________

aNAK maK abAH akU



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

alaaa .... adinada ananda cililia ....

ginilaaa x payah pening pening ....

Lillahi Ta'ala je laaa ...

kena pasrah ... kalau kita niat ikhlas ...

Insya Alah kita dapat yg baik bujang trang tang tang ....

sebab jodoh ajal maut rezeki Allah yang beri pada kita ...

jumpa berkawan bercinta lama pun pilih pilih macamana pun ... andai dia bukan jodoh kita x menjadi

kalau dia jodoh kita ... elak macamana pun dah jodoh kita ...

yg penting siapa jodoh kita .. Allah dah bagi yg terbaik untuk kita la tuu ....

setiapinsan ada`bahagian' masing masing ....

begitulah kesimpulan wak sebagai insan kerdil ni terhadap kemanusiaan dan kehidupan ..

 

x caya tanya cik nadd ... beliau seusia waknda jugak adanya ... nguah nguah nguah ...



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 945
Date:

hahaa... ni ayat joke je ok.. tapi kalo ader sesaper nak terai boleh kot..


cer korang cakap cenggini.. "yang yang... bila ayang nak ajak titer jumpe isteri ayang? titer nak cakap tima kasih je sebab bagi titer tawin dgn ayang. semoga bakal kakak titer nanti dapat payung emas kat syurga nanti."


hahaaaa.... just joking..

__________________
aku tak kacau korang, korang pun jangan kaco aku haaa... kalo tak siap korang..


Super Member

Status: Offline
Posts: 1504
Date:

yer wakda mmg kita sebaya..lahir thn 1883
tp memandangkan aku dl ade memakai ....
baju kain berlian..tu pasal aku awet muda sokmo

err cecil bkn 100% llki y dh khwn je g kursus...
cthnya adik aku..bru bln lps g kursus khwn sbb temankan kwn dia je

aku sendirik hengget aku akan dpt adk ipar around the corner..last2 dia habaq dia xde awek lg..cehhhh

so teori teorompithagoras aku tu xde tepat sgtla..byk ralat lg tue..klu kena pn sipi2 arrrr

memandangkan aku bg komen atas tu ms tgh ngantuk tggu baby aku tido..so idea pn hentam sajala labu


__________________
Aku IBU si Comel...


Senior Member

Status: Offline
Posts: 297
Date:

aduh c/p..mintak simpang laa,tulung..xmungkin rasanya diri ini ingin bermadu....pahit rasanya madu ni,xpasti la apa brand..huhuhu

banyak kemungkinan kat sini kenapa dia perlu ambik khusus kawin awai2,mungkin dia dah berkawin?atau bakal berkawin?atau pernah merancang untuk berkawin kann..kalau nak ditanya for sure lah ada alasan untuk mengelak kan..

so ikot kata kakak/abang badda berserah jala..ajai maut jodoh bertemuan kat tangan tuhan kan,kita ada bahagian masing2 kan kakak/abang badda?biggrinkita hanya perlu yakin jodoh yang ditetapkan tuhan adalah yang terbaik..in syaa ALLAH..amin................



__________________

aNAK maK abAH akU



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

cesilia wrote:

aduh c/p..mintak simpang laa,tulung..xmungkin rasanya diri ini ingin bermadu....pahit rasanya madu ni,xpasti la apa brand..huhuhu

banyak kemungkinan kat sini kenapa dia perlu ambik khusus kawin awai2,mungkin dia dah berkawin?atau bakal berkawin?atau pernah merancang untuk berkawin kann..kalau nak ditanya for sure lah ada alasan untuk mengelak kan..

so ikot kata kakak/abang badda berserah jala..ajai maut jodoh bertemuan kat tangan tuhan kan,kita ada bahagian masing2 kan kakak/abang badda?biggrinkita hanya perlu yakin jodoh yang ditetapkan tuhan adalah yang terbaik..in syaa ALLAH..amin................


 

yesss .. gud gud gud ...

murid yang cekap tyangkap dan bijak ....

 

(kembang kempis idong aku .. maklom dapat anak murid .. nguah nguah nguah ..

jgn kecit ati dik yea ... tp .. biar ati kecik jgn kecit ati .... iskkk .. apa apa la ...)



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 2362
Date:

Yg pernah ambik kursus kawen tu tak mestinya dah kawen, ada kes macam adik ipar g freedom tu hikhik, (adik puan nad yg teman member tu la..)

Ada jugak yg maybe (fuh skeping london) ambik dgn ex, tup tup break tak kawen pon..

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 1504
Date:

pstt cecil..ko ni cb ler mengakrabkan hbgn dgn keluarga boypren ko tuh..klu dia jujur mst berani kenal' n ko dgn fmly kan????sbb xde rahsia y ptt d sembunyikan....

xpun klu ko rs $ ko dlm bank tu byk smpi bkoyan2 x hbs gn..upah je dectative conan siasat bg pihak ko...ala paparazi gitu

hah ni aku bru tringat psl cite kwn aku ...klu lelaki tu x sk kita usik privasi dia cth jgn cri dia dkt tmpt keje, jgn godek2 hp dia, jgn amik tau fb dia, jgn cb nk beramah mesra dgn kwn2 dia.. amatla merbahaya spesis ini..ade kemungkinan spesis mbelit versi pakai baju& kasut cap gombak...

__________________
Aku IBU si Comel...


Senior Member

Status: Offline
Posts: 297
Date:

nadia wrote:

pstt cecil..ko ni cb ler mengakrabkan hbgn dgn keluarga boypren ko tuh..klu dia jujur mst berani kenal' n ko dgn fmly kan????sbb xde rahsia y ptt d sembunyikan....

xpun klu ko rs $ ko dlm bank tu byk smpi bkoyan2 x hbs gn..upah je dectative conan siasat bg pihak ko...ala paparazi gitu

hah ni aku bru tringat psl cite kwn aku ...klu lelaki tu x sk kita usik privasi dia cth jgn cri dia dkt tmpt keje, jgn godek2 hp dia, jgn amik tau fb dia, jgn cb nk beramah mesra dgn kwn2 dia.. amatla merbahaya spesis ini..ade kemungkinan spesis mbelit versi pakai baju& kasut cap gombak...


 pernah jugak terasa hati dengan dia sebab dia tak pernah suarakan niat nak bawak jumpa family dia,bila usulkan isu ni,dia kata relation kami ni masih terumbang ambing..kerap jgak gadoh(pgadohan yg selalu sya cetuskanblankstare)sebab tu dia xmau bawak jumpa family dia..and bila sya plak usulkan kat dia nak bawak jmpa family saya dia kta xmau lagi,tunggu dia betoi2 bsedia??? betoi2 tak paham apa yang ada dalam kepala otak dia tu??nox serius ka dia dgn saya??

kami jarang sgt jumpa,so bila jumpa tu sya tak pernah plak nak cuba godek2 hp dia,tak dak isu pasai fb dia,sb sya tau dia aktif dengan club reta dia,ofis dia dekat sangat dengan ofis saya tapi ofis tu bukan boleh saja2 nak p,saya hanya kenai dia ja kawan2 dia saya tak pernah kenai..mungkin sebab faktor usia dia yang jauh beza dari saya yang membuatkan dia xgembar gemburkan tu pada pandangan saya...kadang ada masa terlalu beremosi suka cari salah dia suka cari pasai dengan dia tapi dia cool jaa???tu saya pelik yang teramat sangat.....haishhhhhh...



__________________

aNAK maK abAH akU



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

adinda cicilia ...

kawan mu nie dah kawen ke?

macam da kawen jer ..!!

minta maaplaaa............. ini pandangan orang tua  tau ...

 

sebab tu .. baik nko chek betul betul ..

 



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

cara nak mengecheknya .....

tanya latar belakang dia ... back ground laaa orang jawa kata ......

seme sekali laaa .. adik beradik mak bapak.... kampung .. tempat tinggal kat mana ....

 

lepas tu ...mintak jugak nak pg kg atau rumah mak bapak dia ... atau tanya alamat ....

nko pergila sendirik .. ada kelapangan ..

dan .. kalau kenal kawan kesahabat rakan taulan .. ... musuh ketat musuh x ketat ..... lagi bagus ...

tanya terus terang  .. dia ni dah kawen belum .. kalau tanya kat musuh ketat lagi eluk ... terus dapat jawapan yag sebetulnya ....

 

 

amacam .. ada berani?



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Senior Member

Status: Offline
Posts: 297
Date:

badda2 wrote:

cara nak mengecheknya .....

tanya latar belakang dia ... back ground laaa orang jawa kata ......

seme sekali laaa .. adik beradik mak bapak.... kampung .. tempat tinggal kat mana ....

 

lepas tu ...mintak jugak nak pg kg atau rumah mak bapak dia ... atau tanya alamat ....

nko pergila sendirik .. ada kelapangan ..

dan .. kalau kenal kawan kesahabat rakan taulan .. ... musuh ketat musuh x ketat ..... lagi bagus ...

tanya terus terang  .. dia ni dah kawen belum .. kalau tanya kat musuh ketat lagi eluk ... terus dapat jawapan yag sebetulnya ....

 

 

amacam .. ada berani?


 berani tu x la sangat tapi x takot tu adabiggrin tapi kan tidakkah ini secara terang-terangan terlampau??ini menunjukkan yang saya tak percaya dekat dia??well...memang ada keraguan sikit,saya takot tindakan extremely extreme itu akan memberikan kesan yang negatif dalam diri dia terhadap saiya??

basic tu saya tau,macam adik-beradik dia..kampung dia kat mana?tapi details alamat tu tak terlintas plak dikepala otak nak bertanya??haishhhhh.......

pernah soal kawin ni jadi isu,saya tanya betoi kan dia dah kawin?? tapi dia menidak seboleh bolehnya...saya cuba untuk percaya,tapi ragu tu xpernah hilang...



__________________

aNAK maK abAH akU



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

untuk kebaikan diri nko dik cililia .... baik ler nko chek boipren nko tu ...

sebab ... jaman sekarang nie jarang sesangatla org lelaki lambat kawen ... lg lg umor dah jejak 30 taun ...

 x kan x ready nak kawen lagi ...

kolo nko betul betul cinta suka sayang .. redhakan laa diri menjadi isteri kedua ...

map kalau aku bercakap begini ....

sebab tu ..... sebelum apa apa berlaku ....

 

cewah .... aku pulak merisaukan hati budak cililia ni ....

 

dikk ... biar ati kita luka sekarang .. jgn luka kemudian hari ...

 



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Senior Member

Status: Offline
Posts: 297
Date:

ok terima kasih semuanya,saya harus cuba menyelidik secara halus halusan..bak kata pepatah 'tarik rambut dalam tepung rambut jangan putus tepung jangan selerak' ehhh yaka..apaa apaa jala..hehe

kalu confirm2 dia bujang dan bukan laki orang, saya kawin nanti jemput2 la nah..xbuat besaq pun,saya jamu bihun goreng dengan coq keria ja...biggrinal-makloom la sejak2 isu gst ni macam2 kos kena cut...huhuhu



__________________

aNAK maK abAH akU



Super Member

Status: Offline
Posts: 1504
Date:

aku stju dgn cdgn jawa mesia wak bada tuh
org y dh mkn ajinomoto berkilo2 ni tinggi firasat' y...he2

aku pn rs pelik dgn sikap boypren ko tuh
klu nk kata tua..xnk kecoh2... plg xpun kenal' nla dgn keluarga..nk sorok dr kwn tu xde mslh...tp dgn keluarga tu penting...nk lak klu dh smpi thp berkasih sayang...lainla klu korg btl2 taraf kwn biasa je kan...


abg aku pn ade jg y dh tua..umur 39.. duda gitu
tp bl dia kenal pompan dia akn kenal' n pd mak aku..so pompan tu x sangsi la kan...pastu dia akn bwk lepak dgn kwn2 keje dia...soal jodoh tu lainla..klu x jd khwn tu bkn mslh..sbb ms bcinta ni ms utk mcari keserasian..tp jgn over lak ...klu serius blhla ke fasa seterusnya...

__________________
Aku IBU si Comel...


Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

betul cik Nad ....

mandangkan aku nie berkilo kilo kilo metriko punya banyak aku makan aji noh motor ...

so .. kiraa .. banyaklah pengalaman aku .... (cewah ... ni bukan riak tau ... saje jer .. )

 

jaman aku memuda dulu .... time tu belasan taun laa gitu ... remaja gitu ... gitu gitu .. berape bnyk gitu biggrin

 

so .. ade le kawan kepada kawan aku nii ... pompuan (aku namakan B .. kawan aku tu A)

.... bile B dating ngan boipren dia ...(mase tu .. dating naik motor gitu) ....

lalu kat jalan jalan yg org jarang lalu ...

makan pon kat tempat eklusif ...(jaman tu laaa ...)

kolo warung atau kedai makan terbuka x denya nak .... alasannya malu la ... segan laaa ....

sedangkan boipren beliau bukan ler kaya sangat na ...

sampaikan A tu tanyala kat kawan dia si B tu ...(nkorang paham x nii ..)

nama boi nko kolo berjalan lepak lepak x denya kat taman taman yg open ..

musti kat tepi tepi penjuru taman bawah bawah pokok nan rimbun

(jaman tu .. kolo ade tasik .. musti ada jogging tarck ... pokok bangku untuk lepak lepak ...

ramai ler mase tu ... ber kapel kapel tu .... lebih lebih petang hari ... malam lain cerita (nguah nguah nguah ....)

(bahaya beb .. memalam kolo kat taman reakreasi ke taman tasik ke .. kolo berdua duan 

lebih jam 10.00 malam ...... kena tangkap ngan `pencegah maksiat' .. jaman tu la)

 

lately .. kantoiii .... hupernya da ada bini ... aaa kan kan kan ....

patut ler (A citer kat aku yang si B ni ....)

bila si B ajak jumpa keluarga boipren dia tuu ... asik asik mengelakk jer ....

 

cewahhh .... macam konspirasi pulak kita nie cik nad ..

menggundah gulanakan ati budak niii .....

 

apa pun berhati hati ... di jalan raya ...

 

 

 



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Senior Member

Status: Offline
Posts: 297
Date:

Baru2 ni saya ada bertanyakan perihal khusus kawin iaitu point yang telah diusulkan kan nadia..pasai apa dia p ambik khusus kawin awai2??so jawabnya,dia pernah serius dengan sorang pompuan dan merancang untuk kawin..tapi xjadi,point dia..'dah tak dak jodoh kan'

lagi satu,bila saya soalkan perihal dah kawin..point dia'kalu dah kawin buat apa dia nak buang masa dengan saya??'tetapi dalam keadaan beremosi??dia tak suka bila saya soalkan isu kawin sebab pandangan dia saya tak percaya dia dan point saya untuk berbalah dengan dia???

tapi yang saya sure..bila ja aju soal kawin ni dia mesti marah??mesti marah...

#stresssnyaaadoh



__________________

aNAK maK abAH akU



Super Member

Status: Offline
Posts: 1504
Date:

Err waknda cam sehati sejiwa lak kita ni...( klu hb Ku predem bc ni bhy wooo)..klu waknda tlebih mak aji..aku lak tlebih mkn megi cukup rs...kuang2

sbnr' y aku xde niat pn nk mburukkan bf ko cecil..tp myb aku ni pembaca tegar novel cintan cintun nih..jd tpedaya jg dgn skrip nvl tuh..

cite ko pn dh blh bt nvl 500 m/ s dh ni cecil..penuh dgn adegan dramatik, fantastik, sarkastik,plastik,& segala mcm tik y blm ke titik .

__________________
Aku IBU si Comel...


Senior Member

Status: Offline
Posts: 297
Date:

nadia wrote:

Err waknda cam sehati sejiwa lak kita ni...( klu hb Ku predem bc ni bhy wooo)..klu waknda tlebih mak aji..aku lak tlebih mkn megi cukup rs...kuang2

sbnr' y aku xde niat pn nk mburukkan bf ko cecil..tp myb aku ni pembaca tegar novel cintan cintun nih..jd tpedaya jg dgn skrip nvl tuh..

cite ko pn dh blh bt nvl 500 m/ s dh ni cecil..penuh dgn adegan dramatik, fantastik, sarkastik,plastik,& segala mcm tik y blm ke titik .


 kannn..terasa macam nak mengnovelkan pulak cerita malang saya ni...haha,apa2 pown terima kasih nah untuk point2 serta pendapat2 yang ada masanya membina dan ada masanya meroboh kepercayaan saya..hahaha,in syaa ALLAH ada jalan yang tuhan akan buka dan permudahkan sekiranya saya adalah golongan yang dikhianati...in syaa ALLAH,amin..amin..amin...



__________________

aNAK maK abAH akU



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

x pe dik .... try yor bes ...

jika ada jodoh .. Insha Allah dipermudahkan ...

jika tidak ada  .. pasrah dan redha yea ...

pasal dia marah bila citer pasal kawen .. napa ek?

entah laaa ... x tau lagi nak buat andaian macam mana

kita tunggu la eh ...

 



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 1504
Date:

amin...aku tlg aminkan doa waknda
klu cecil jd sanding nnt
de rzki aku nk mkn ns arab kambing tgolek lg...
pergh sodap weiiii

dl waknda penah blanja aku mkn ns arab ms adik dia khwn..smpi skang t' ingat2 ns tu...psssttt waknda bl nk open table..open chair...open door lg nie???????


__________________
Aku IBU si Comel...
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard