Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Apa dah jadi?..


Super Member

Status: Offline
Posts: 2362
Date:
Apa dah jadi?..


Aku betul betul dah takde idea sekarang ni.. Nak tulis apa pun tak tau, tak kreatif macham dulu.. 

Tengok.. Post pun taraf saluran kumbahan eliza misbon je.. Tak kreatip langsong.. nono



__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

adoiiiii ... apasal la nko ni kanda ijoiii ...

takat nak luahkan perasaan gundah gulana macam itu ...

x payah lerr bukak benang baru .... adoii adoii adoiii ..

aku ingat ape tadi ..

 

(naseb baik la otai kokang bukit macam ICU  Gabriel misteri udah monopos dan udah x de produktiviti lagi di GC niii ..

kolo x ,,,, .. maunya telinga dua keping nko u ditarikknya sampai le kulam kumbahannn .... hummmm ...no )



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 618
Date:

hahaha.. zaman dulu riuh macam pasar ikan GC ni.. sekarang senyap semacam je. ikan x laku,orang x banyak..

dlm FB GC,mesti riuh rendah kn?

__________________

Aku Begini,Bukan begitu.

Itulah aku,ika syg!

 



Super Member

Status: Offline
Posts: 2362
Date:

ika syg wrote:

hahaha.. zaman dulu riuh macam pasar ikan GC ni.. sekarang senyap semacam je. ikan x laku,orang x banyak..

dlm FB GC,mesti riuh rendah kn?


 

Pesbuk gc lagi sunyi la ika, kat sini ok la hari hari ada jugak satu dua post tiap hari.. Kat pesbuk gc dah lama takde hapdet pong.. Cuma kat pesbuk tu boleh laa add pastu tengok camne muka mahkluk mahkluk yg ada kat gc ni.

 

Tapi kat sini lagi aktip laa dari pesbuk gc.



__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 618
Date:

hahaha.. macam tu? bagus tak payah je. x pasal-pasal orang tau identiti.

rindu pula aku dengan zaman dulu. ada Gaara,Chikun tu semua..

__________________

Aku Begini,Bukan begitu.

Itulah aku,ika syg!

 



Super Member

Status: Offline
Posts: 2496
Date:

eh ijoi topic ape ko bukak ni...nak kena rotan ni....

__________________
aku meminta pada yang ada
aku merindu pada yang sudi


aku bapa si comel



Senior Member

Status: Offline
Posts: 144
Date:

haaa tula..jika ada encik gab ngan en rie lagi riuh ... macam orang jual belacan original...biggrin



-- Edited by otromen on Tuesday 7th of April 2015 07:23:42 PM



-- Edited by otromen on Tuesday 7th of April 2015 07:24:15 PM

__________________

ingin ku cium pipi mu dengan tapak tangan ku...ohhh,indahnya~~~

 



Super Member

Status: Offline
Posts: 1504
Date:

sian ko ijoi...daku hengat ko fening psl mslh ngra je...ghupa' y mslh grup GC ni y blh mbotakkan kepala....ni post ptama aku stlh bbrp bl xjengah sni...bak kata org klu bkebun tu...blh jd htn tropika dh..x berjenguk2....memasing mst ade sbb tsendri ..cam aku kome tau jela bz dgn baby n ank skolah..laki aku predem lak bz dgn clash of clns dia tu...asl pegang hp je...bk game...dh dpt awek baru...awek lama GC ni sskali jela dia mlayan...mujur bini dia xlupa...

__________________
Aku IBU si Comel...
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard