Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Buat semak je kat pesbuk, kuikui..


Super Member

Status: Offline
Posts: 2362
Date:
Buat semak je kat pesbuk, kuikui..


Aku lebih suka posting kat gc dari fb, padahal rasanya ramai ex geng gc dah malas nak post kat gc, baik post kat fb, lagi ramai yg baca dan ada likes kan?..

Heheh tapi bagi aku, post kat sini lagi besh, tak ramai sgt yg baca, kalau ada salah silap dalam penulisan, tak lah viral jadinya heh.. Dan ada la jugak member˛ kat sini akan bgtau baik˛ pasal salah silap aku, cuba kat fb, memang viral dan satu dunia tau, tu tak termasuk yg kutuk, carut hina maki lagi tu.. Dasyhat bahasa org kat pesbuk ni..

 

Siapa yg ada friends kat fb sampai beribu ribu? Kenal ke semua tu atau buat semak je dgn update diorg yg tak dikenali tu pun? Heheh.. Friends fb aku berapa ketul je, kebanyakkannya geng gc jugak, yg lebih tu kawan in real life, jiran˛ je.. Ada jugak sorang dua yg add friends padahal aku tak kenal pun, tapi kalau posting diorg buat semak, aku unfriend je, kejam kan haku..hahaha.. Jadi sekarang malas dah nak add kecuali yg aku kenal in real life atau geng gc je.

 

Sapa yg ada kawan fb sampai 3, 4 ribu tu, tak semak ke news feed korang?.. Kuikui..



__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

pehhh !!!! ...... kanda ijoii yang ganteng bukan kepalang ini ...

bukak thread ... topic pong bukan maen lagi ...

buat semak ... ekekekekek ..

aku ingat .. semak tu ... rumput lalang pekasam .. eh .. resam . senduduk .. semalu je r..

rupanya pesbuk pon ade semak ... hehehehehe ..

 

 

alaaa kanda ijoi yang genteng bukan kepalang inii ....

apa la salah semak semak pesbuk ... daptar pon x bayar ... cumer bayar karen jer ...

kolo like pon.... alaa .. ukan dapat sen pon kolo tik kat like ... hehehehehehe ..

 

 

apa pon zaman kan berubah ... sekg org kata pesbuk ni .. tempat org berbual guro senda

mengata mencaci mengumpat memaki ... aaa tu terpulang la pada org yg menaipnya ....

macamana diorang menggunakan bahasa yang x sopan .. yang kesat ... mungkin kuranglah kesabarannya .. aaagakkkknre la ..

sebab . bagi aku .. kolo org suka memaki dan yang sengakatan denganya .. aaaa ... kira org tu .. jiwanya sakit ... sakit la tu ...

mudah mudahan dapat petunjuk ....

 

 

aku nie .. pasal pesbuk pon  ,.. member GC yg tolong buatan ... kolox happahhh .. x tau nak buat ...

kawan? x ramai mana laaa .. ade la lebih kurang dua puluh lebih ...

dan sebahagian besarnya budak budak GC jugak ..

selebihnya ..... kawan kawan lama patner aku yg suka nak berkawan dgn aku ..

dan .... korang nak tau .... x da seorang kawan aku pon .. samada kawan opis atau in life .....  yg aku add atau tau pesbuk aku ..

aaaa .. lagi kejamm x?????

 

 

 

 



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 2496
Date:

nasib aku jarang update status pesbuk...klu tak ijoi mesti semak je ngan aku....

__________________
aku meminta pada yang ada
aku merindu pada yang sudi


aku bapa si comel



Super Member

Status: Offline
Posts: 1504
Date:

org y mengomen dkt sni adlh kategori org y low profile ( tmasuk la haku ni)

fb mmgla ade tp aku plg myampah thp nk sw lori SWM tlg humbankan posting frenz fb y asyik2 tnjk kealiman xkena tmpt

xlyh la wei pepagi buta ke..memalam bt ke nk taip ayat " jom solat duha/ tahjud kekawan"siap selfie btelekung.nk muntah weh nengok.





__________________
Aku IBU si Comel...


Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

errr .. aku low profile x ck Nad? .

kolo diukur .. ade x enaam hinci  `rendahna tu..? uhukksss ..

 

ade jugak ke buat hupdet kt FB time nak qiamulaail ...

bior betul ...?

tu sejenis sepesis cam yang selpie kat jenazah arwah bapa la tuu ..?

macam macam la budak sekarang  niii ....

 



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 1504
Date:

ala waknda sdh garu btanya pulak
biar low profile jgn low class...
tp susu low fat tetap tbaik...

nko tau idak skang ni dunia penuh dgn org y selfish..selfie xkena tmpt..xpikir sakit mata jantung hati limpa paru insan lain memandang

bak kata org perak kg teman nun...
getik teman nengok ghupe gitu...
udahla teman pn xlarat cite lbh2.. bt nambah dosa je

waknda n ijoi bln posa x lame lg ni..jgn le kome nayang nnt gambo kome b' buka pose jam 1 thr dgn bubur lambuk n kurma..dgn caption dkt fb penuh tawaduk " moh teman2 kita b' buka sunat mkn kurma"..aku tempeleng je karang

__________________
Aku IBU si Comel...


Super Member

Status: Offline
Posts: 2362
Date:

Isk ada ke haku nak post camtu, kalau ye pon aku akan tag kat pesbuk GaBRiEL dgn rie cipan je.. Sebab diorg tu mana reti makna puasa Ramadan ni, apatah lagi istilah mandi wajib..

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?

Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard