Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Bangunan Hebat


Senior Member

Status: Offline
Posts: 284
Date:
Bangunan Hebat


Aku ada sebuah bangunan hebat di ibu kota. Tapi aku rindu suasana kampung yang sunyi dan nyaman. Aku fikir2 nk pindah kampung la. Aku nak bangunan yang aku duduk tu dipindahkan sekali. aku pun arahkan abg badda mengetuai proses pemindahan tersebut. Abang badda sungguh bekerja keras nk laksanakan tugas yg diberi oleh aku yang manja ni. Setelah lama aku tunggu, abang badda berjaya selesaikan misi tersebut. Persoalannya, camne abang badda memindahkan bangunan itu?



__________________

i like to move it move it



Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:

Alahai apa susah, abang badda angkat je bangunan tu pastu letak la tempat lain kan senang, bijak kan haku..?

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:

Tapi kan waknda tu anak tunggal, bila masa pulak ada abang? Abangla ke? Haa jawap jawaban sihh..

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:

Waknda baddarsila, jom dating, temankan haku..haku sunyi betul la sekarang ni..nak ajak GaBRiEL, freedom dating kang kena rejam pulak..huhu..

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Senior Member

Status: Offline
Posts: 284
Date:

Salah. Yang kau reply banyak2 kenapa? Kalau sunyi pergi call abg polis ajak pekena kopi

__________________

i like to move it move it



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

adinda yaya karin ... 

senang jer tuu .... angkat jer bangunan tinggi tu ... pindah ke kg nko yg canti nan menghijau tu ...

betul la kaka abang Ijoii ... beliau kan bujaksana lagi bijaksini .... (aku iku jer jopan yg diberi budak Ijoi nii ...

 

Ijoi .. aaa ... nko sunyi yea ...

apa kan daya ...

gini laaa ... untuk nko tidak merasa sunyi ...

nko bukak jer memana radio tu kuat kuat ... ilang la sunyi nko tuuu ...

 

(alaaa ... abangla sangat aku nie tauu ... apa sala panggil abang ....kan kan kan   biggrinbiggrinbiggrin)



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 2496
Date:

huh kuat pakcik baddar ni angkat bangunan... ke baddar angkat bangunan monopoli tu...

__________________
aku meminta pada yang ada
aku merindu pada yang sudi


aku bapa si comel



Member

Status: Offline
Posts: 17
Date:

Panggil arkitek....

__________________

Mencari penawar untuk hilangkan kebosanan dan kesunyian...

Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard