Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: To momod-momod yang masih aktif.


Senior Member

Status: Offline
Posts: 103
Date:
To momod-momod yang masih aktif.


Post yang lama2 dulu tu boleh padam ke? Nak padam.. Sebab terasa kegelian bila baca balik post2 lama. Tolong... 



__________________
oliVer wEnDelL hOlmEs once said . . . ~"Da great thin' in diz world is not so much where we stand as in wat direction we are moving"~


Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:

Oh no no post lama2 tidak boleh dipadam kecuali oleh admin@mod je..

Jadi sila pm GaBRiEL sebab beliau je yg kadang2 masih masuk gc, mods yg lain memang haram langsung takde nampak muka dah, mentang2 dah kaya la katekan..

Pm GaBRiEL, bgtau dia, post mana yg nak di delete tu ea..

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

apasal nak dilit nko punyer posting lama-lama tu pikah 93?

adakah kegelian itu sampai ke tahap bulu ketiak .. bulu idong .. bulku telinger?

 

alaaa .. biasala .. aku dulu pong .. buat posting tahap lemau lagik lembam ..

x kelakau/kelakar langsong .. wolo pong konon konon buat lawak (respong katotai-otai) ...

rasa segan tahap malu .... sampai rasa nak jer tutup muke bila cangkong kat tepi jalan tuuu ........

 

tapi ... apa kan daya ..... dah masa tu kite pong tahap nubie nubie ... biorlah jadik sejarah silam ...

apa nak dipadam ... hehehehehehe ..

betol x ijoi?



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:

Haha betul.. Kalau aku baca balik posting2 lama kat sini yg aku sendiri post, rasa geli jugak..

Tapi biar jelah.. Tu bukti satu masa dulu, camne aku bermula dari seorg newbie yg posting tahap selipar je..



__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

wahhh ..... kolo gitu abam ijoi sekarang sudah jadik oldie la niii ...

bulehlan tunjuk hajar kepada nubie nubie macam dinda ni kan kan kan ..

(kate g preedem sambel senyum meleret leret leret ..... hingat cantik la tu .. keh keh keh ...)



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 1504
Date:

oit baddatum..pesal tetiba ko kait nape laki aku lak nie?
cemberut jap ...

ala peah..eh pekah..
y lalu biarkan berlalu
tu kan khazanah GC
layak disimpan dlm khazanah Nasional

__________________
Aku IBU si Comel...


Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

ehhhh .. nadiatum niiihhh ....

haku hingat g preedeng tu anak dara pingitan  ...

hupernya dah laki orang ...

huh bile laa berubah gender niii .......confusebiggrin



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 1504
Date:

klu ank dara pingitan untgler aku
leh letak hntrn juta2 rupiah...

hr tu tuuuuuu..dia pi thailand
ubah gender ank kucing dia
ko x hengat ker?

kan ker ko pn satu bas rombongan dgn beliau????
ko dh kn Alzemer ker Baddatum???


__________________
Aku IBU si Comel...


Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:

Siapa nama adik naufal?

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 1504
Date:

Adik Naufal blm kuar lg camne nk bg nm..
ko de cadangann x Ijoi..

__________________
Aku IBU si Comel...


Super Member

Status: Offline
Posts: 2496
Date:

ape tetiba kanda ijoi nak tau nama adik naufal ni...

__________________
aku meminta pada yang ada
aku merindu pada yang sudi


aku bapa si comel



Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:

Hoho ingatkan dah keluar.. Tu yg nak tau nama tu, belum keluar lagi rupenye.. Adehh misleading haku ni..

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

 

Buat pe tanya busak ijoii tuu

Anak pon lom ada .... nak harapkan anak tekak ... apalah sangat ...

G preedem .. nko diam diam jer yea ...

Ni nadiaqut .. apa kata nko namakan nama anak tuu ,,,

Errr ... nadiaton ..... x pon badiaton ... x pon jenis jenis bunga

Cempaka .. kenanga .. mawar ... melor ... jangan bakawali udah lerrr ...biggrin

 



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 1504
Date:

Pesal advance sgt ko ni Ijoi..
tula org suh kawen cpt xmau..
skang dh mengigau nk kasi nm ank org lak...

Aku xde idea lak wak Bada
nk letak nm ape yer?????

rs bt contest de x sudi bg cadangan ?
aku suka nm klasik skit..
nm moden ni xbrp nk minat

__________________
Aku IBU si Comel...


Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

cik puan nadiaqut ... sejak dua menjak tiga menjaak anak anak aku dah besau panjang .... buku nama nama anak mengikut Islam tu entah mana aku letak ....

kolo x ....buleh saje aku cadangkan .... ala ape susah ... pokcik gugel musang terbakar ade .. mokcik gugel crom pong ada .. (mfire fox = musang terbakar) ..

nko search jer la name klasik tapi ade makna yg baik baik dri segi Islam ... ade jer ....

 

kolo aku kan ... nama isteri azrhar sulaiman .. pelakon ..... cempaka ape entah tuu .. cantik nama tu ...biggrinbiggrin

 

 



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 1504
Date:

Ha2 lawak ler waknda..musang terbakau
cheq hengat musang berjanggut jer wujud
dkt dunia ni...

Ilham2 cpt dtg...
nk dpt tuan putri nih
lg excited

__________________
Aku IBU si Comel...


Super Member

Status: Offline
Posts: 2496
Date:

letak nama baddar pun ok gak ni badar*****h ok tak baddar..
komen cepat baddar...baby dah nak kuar ni...

__________________
aku meminta pada yang ada
aku merindu pada yang sudi


aku bapa si comel



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

anaknda preedeng dan cik puan nadia Qut ...

da bersalin ke ..

aku bz laaa ...g kampar g kelantan g terengganu ..

la nie mlm bru smpai dari langkawi ...

 

anak apa nama? cempaka putih ke? cempaka kuning ke?

kenanga ke? mawar ke?

 

aku memang xsempat jngah GC ..

miting miting miting ... adoiii ... cam nak tanggal ni aku punya kuku ..

 



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 2496
Date:

wah seronoknyer dia...
jeles la plak...

__________________
aku meminta pada yang ada
aku merindu pada yang sudi


aku bapa si comel

Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard