Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Newbie


Member

Status: Offline
Posts: 17
Date:
Newbie


Assalamualaikum dan hai kepada semua. Saya newbie disini.



__________________

Mencari penawar untuk hilangkan kebosanan dan kesunyian...



Super Member

Status: Offline
Posts: 945
Date:

haiii..

selamat datang ke gc..

saya pulak ubi kat sini.. hik hik...

__________________
aku tak kacau korang, korang pun jangan kaco aku haaa... kalo tak siap korang..


Super Member

Status: Offline
Posts: 2362
Date:

Waalaikumsalam dan hai jugak kepada lovelyzzz. Saya pun newbie kat sini..

Tumpang tanya, tandas kat mane ye puan cengkodok puteh? Puan ni otai kan kat sini?

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Member

Status: Offline
Posts: 17
Date:

Cengkodok puteh: Terima kasih. Ubi? Ngam lah tu dengan cengkodok. Hehe

Ijoi: Newbie? Ye ye je....

__________________

Mencari penawar untuk hilangkan kebosanan dan kesunyian...



Super Member

Status: Offline
Posts: 945
Date:

tandas? binatang apakah itu?

__________________
aku tak kacau korang, korang pun jangan kaco aku haaa... kalo tak siap korang..


Super Member

Status: Offline
Posts: 618
Date:

Ijoi wrote:

Waalaikumsalam dan hai jugak kepada lovelyzzz. Saya pun newbie kat sini..

Tumpang tanya, tandas kat mane ye puan cengkodok puteh? Puan ni otai kan kat sini?


Haha.. Sejak bila nko jadi baby baru dlm ni ijoi? Apa apapun,slmt dtg lovecyy,puya laa berbelit nama nko..

__________________

Aku Begini,Bukan begitu.

Itulah aku,ika syg!

 



Member

Status: Offline
Posts: 17
Date:

Ika sygku..Entah sejak bila kau jd syg aku..panggil aku lyz je..Paling senang "zzz"...hikhik

__________________

Mencari penawar untuk hilangkan kebosanan dan kesunyian...



Super Member

Status: Offline
Posts: 2496
Date:

selamat men'join'kan diri dlm gc ni...
freedom empunya diri...
harap dpat memeriahkan lagi...
gc yg makin sepi..
bukan untuk hanya untuk sehari...
tapi untuk berhari hari....

__________________
aku meminta pada yang ada
aku merindu pada yang sudi


aku bapa si comel



Member

Status: Offline
Posts: 17
Date:

Terima kasih encik freedom.

__________________

Mencari penawar untuk hilangkan kebosanan dan kesunyian...



Super Member

Status: Offline
Posts: 2362
Date:

g_freedom wrote:

selamat men'join'kan diri dlm gc ni...
freedom empunya diri...
harap dpat memeriahkan lagi...
gc yg makin sepi..
bukan untuk hanya untuk sehari...
tapi untuk berhari hari....


 

En freedom, sila bagi tunjuk ajar, saya pun newbie jugak kat sini.

 

Tumpang tanya, en freedom ni dah kawen ke belum? Mesti hensem macam karisma kapoor kan?biggrin



__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 618
Date:

Lovelyzzz wrote:

Ika sygku..Entah sejak bila kau jd syg aku..panggil aku lyz je..Paling senang "zzz"...hikhik


Bukan sejak dulu lagi ke aku ni jadi syg kau.. Sampai hati kau lupa.. cry. Sampai hati..

Huahuahua..gedik nyer bunyi aku..Iyz,?ohhh.. Jadi laki laa ni kan. Ingatkan perempuan.. Hehehe



__________________

Aku Begini,Bukan begitu.

Itulah aku,ika syg!

 



Super Member

Status: Offline
Posts: 2496
Date:

yer nuwbie ijoi...
nak kanda freedom tunjuk n ajar ape lagi ni...
ilmu di dada kan dah penuh ngan ilmu...
jgn kata ilmu sains...fizik...dan biologi...
semua dah cukup...

__________________
aku meminta pada yang ada
aku merindu pada yang sudi


aku bapa si comel



Super Member

Status: Offline
Posts: 2362
Date:

g_freedom wrote:

yer nuwbie ijoi...
nak kanda freedom tunjuk n ajar ape lagi ni...
ilmu di dada kan dah penuh ngan ilmu...
jgn kata ilmu sains...fizik...dan biologi...
semua dah cukup...


 

Ilmu pasal perempuan ade? Saya amat jahil dalam hal tersebut ngalahkan dubuk..no



__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Senior Member

Status: Offline
Posts: 130
Date:

ahai..saye pun newbie gak..diam ubi berisi
diam kelubi buat kelubi asamboi pun sodap..
hemm lame xmenjengah gc dah beranak pinak
katak kodok heii geli mak nyah..

__________________

Ambillah waktu untuk berfikir, itu adalah sumber kekuatan. 
Ambillah waktu untuk berdoa, itu adalah sumber ketenangan. 
Ambillah waktu untuk mencintai dan dicintai, itu adalah hak istimewa yang diberikan Tuhan.



Super Member

Status: Offline
Posts: 2496
Date:

ish nak ilmu pasal pompan je...


__________________
aku meminta pada yang ada
aku merindu pada yang sudi


aku bapa si comel



Super Member

Status: Offline
Posts: 2362
Date:

g_freedom wrote:

ish nak ilmu pasal pompan je...


 

Yelah.. Kalau nak ilmu pasal jantan, baik haku tanya GaBRiEL, semua ilmu pasal kelelakian dia tau..



__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Member

Status: Offline
Posts: 17
Date:

ika syg wrote:
Lovelyzzz wrote:

Ika sygku..Entah sejak bila kau jd syg aku..panggil aku lyz je..Paling senang "zzz"...hikhik


Bukan sejak dulu lagi ke aku ni jadi syg kau.. Sampai hati kau lupa.. cry. Sampai hati..

Huahuahua..gedik nyer bunyi aku..Iyz,?ohhh.. Jadi laki laa ni kan. Ingatkan perempuan.. Hehehe


 Yeke? Setahu aku, takde pulak doktor bagitahu aku yg aku ada amnesia time pegi hospital tahun lepas...confuse

Laki? Aku perempuanlah cik ika sygku...Tengok lah nama aku tu. Lovelyzzz. Tak ke bikin malu kalau laki guna nama tu. Kalau aku laki..Aku normal lagi nak cari nama lain..hahaha



__________________

Mencari penawar untuk hilangkan kebosanan dan kesunyian...

Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard