Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: bengang vs sedey


Super Member

Status: Offline
Posts: 945
Date:
RE: bengang vs sedey


nnk mengadu dombastik jugak la...

aku ni... sejak ada bby baru... dh lama xdpt... huwaaa...

xdpt layan gc puas2 la... psl aku xde kmptr kt umh, lappy patner aku pkai wat keje...

haper? korg jgn nk pk lain aaa. aku sekeh ngn tulang keting kang..


__________________
aku tak kacau korang, korang pun jangan kaco aku haaa... kalo tak siap korang..


Super Member

Status: Offline
Posts: 945
Date:

eeh... alang2 dh terckp psl patner aku ni nk tumpang promot la sket.

kali korang2 ke.. kengkawan korg2 ke.. atau sedara mara sedari mari korg2 nk jual/beli rumah/tanah.. atau nk beli keta kecuali keta kebal atau keta kabel atau keta rosak.. patner kita agent la awak.. berdaftar dan ada lesen tau.. bukn agent suka suku punyer.

aku x suruh korg jual rumah korg, aku kata kalau ada knal sesape yg berkenaan.. hokeh?

errr... tuan admin, nk kna byr ke iklan ni?heheh...

__________________
aku tak kacau korang, korang pun jangan kaco aku haaa... kalo tak siap korang..


Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:

Ooo biasalah tu puan Cikodok putih, org baru dapat baby memang camtu, bizi, yg nak susukan baby lain, yg nak tidurkan baby lain, nak masak nak cuci baju nak mop lantai nak cuci motor nak minyakkan rantai beskal bla bla bla...

Alaa kebetulan haku nak cari kereta kebal, so takleh la .. Kete biasa biasa ni tak besh, kete kebal besh cket..

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

senang kata ...

aku yes kan je la apa kata g preedeng .. cengkuduk itam putih kelabu asap ... ijoi bujang terlajak ... otai ICU ... otai Asberiong ....

kolo nak sentap ... x payah join GC ...

 

g jamban pong buleh ... buang stress kat jamban laaa ...

aku selalu buat cam tuu ...

kolo stresss  jer pasal trapik jem ...

lepas terapik jem abis jer ... aku g jamban ...

kolo stsress bos marah marah pasal keje x siap ...

lepas abis bos marahhh jerrr  ... terus aku g jamban ...

kolo duit ngam ngam jer cukup bulan ... nak paw kawan x dapat ... aku terus g jamban ..

senang kata .. jamban la tempat aku buang bende bende negetip nii ...... 

baik betul jamban ni kan .....

 



-- Edited by badda2 on Wednesday 5th of November 2014 05:49:24 AM

__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Member

Status: Offline
Posts: 20
Date:

Tapikan kanda badda, (nak mencelah gak), jamban tu tempat segala yg tak elok berumah tangga....jadi jangan duduk lama2 kat dalam tu......segala virus, bakteria kat situ temapat mettingnya.......lepas buang cepat2 keluar ye kanda.......

__________________
«First  <  1 2 | Page of 2  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard