Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: GC BACKGROUND BARU


Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:
GC BACKGROUND BARU


nak tau x .... nie .. pasal lama dah aku x bukak topic baru .. walau pong topic baru nubie lom abis di respon ...

tapi aku nak jugak bukak thread baru ...

 

 

nak tau x .... punya la bengal sengalnya aku nieee .... bukak bukak je gay ciritan ni ...

ehhh .. aku salah bukak ke ...

tenguk tnguk ... ada katak duduk punya banyak ... da ler gitu .... bekgraun itam pekat gelap ...

ehhh .. rusak ke aku punya laptop nii ..

punya la sengal benganya lagi aku nii ... pasal tulis omputih tu `clik n discover.." .... aku pong apa lagi ...

tekan tetikus atau tikus tikus niii ... kat click tu ... aiikkk ? x jadik apa pong ... aku klik lagik ... aiikkk ... x `masuk' jugak ...

iskkk ... apa punya lappy nii .. asik `tergantungggg' jer (hangging) ...

 

last last .. aku ilangkan sengal bengalnya aku nii ... owhhhhhhh ..... ni bekgaroun baru laaa niiiiii ...

haromm btol budak Misteri ngan gab nii ... buat bekgraun pilih katak duduk gelap gelap ....

iskkkkk .......biggrinbiggrinbiggrin



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 1504
Date:

Aku lg syok..baru sempat tgk background hr ni...
w/pn tlh di war2kan dlm FB Gay Ciritan

Cadangan utk si Gab..
len kali ko letak ler gambar ank kucing ker,anak rimau ker
ank panda dr Zoo Negara tu ker
baru comel skit

ni gambar katak..
adoiii geli aku nyah....

__________________
Aku IBU si Comel...


Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

aku pong geli jugak nyah ...

 

katak katak oo katak ...

mengapa nko katak .....

macamana aku x katak ...

emak bapak aku katak ... emakkk bapak aku katakkkk ....biggrinbiggrinbiggrin

 

(ikut melodi lagu katak oo katak)



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:

Adoyai.. Itu kira ok la click kat katak tu takde pape sebab die background jer..

Cube kalau click kat katak tu die link terus kat xhamster, kan ke naye camtu..

Owwh patutla Mister Rie dah tak login gc, sekarang die hari2 login xhamster je ropanya.. Tak sangka seganas ganas puaka kubur macam beliau tu, minat jugak dgn hamster..

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 2496
Date:

xhamster tu ape kanda ijoi?
adik beradik hemmer atau hamburger?
kompius dah aku ni....

__________________
aku meminta pada yang ada
aku merindu pada yang sudi


aku bapa si comel



Super Member

Status: Offline
Posts: 2496
Date:

xhamster tu ape kanda ijoi?
adik beradik hemmer atau hamburger?
kompius dah aku ni....

__________________
aku meminta pada yang ada
aku merindu pada yang sudi


aku bapa si comel



Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:

g_freedom wrote:

xhamster tu ape kanda ijoi?
adik beradik hemmer atau hamburger?
kompius dah aku ni....


 

Wahhh~~ berminat betul abam Freedom nak tau ye.. 

 

Abam Freedom belum cukup umur, mana boleh join xhamster tu..

 

Itu utk org dewasa jer, tunggu abam akil baligh nanti haku bgtau ye..



__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 1504
Date:

Ntah....
ko jgn nk ajar menda2 ngarut dkt Predom tu Ijoi
(warning keras!!!!)
dia tu belum sunat...>>>>kan anak dia lagi



__________________
Aku IBU si Comel...


Senior Member

Status: Offline
Posts: 252
Date:

Sha xsuke katak tp suke hamster..tp ape yg mngarut pasal hamster ni..bgtau sikit ..hmmm

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:

nadia wrote:

Ntah....
ko jgn nk ajar menda2 ngarut dkt Predom tu Ijoi
(warning keras!!!!)
dia tu belum sunat...>>>>kan anak dia lagi


 

Ooh baru haku tau rupanya Freedom belum sunat, psst ni rahsia kan, jgn bgtau sesapa..



__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:

Sasha Aqira wrote:

Sha xsuke katak tp suke hamster..tp ape yg mngarut pasal hamster ni..bgtau sikit ..hmmm


 

Nak tau sikit? Ok sikit jer..

 

Hamster tu adelah sejenis tikus, dalam bahasa melayu di panggil tikus belanda, tapi rasanya tikus ni takde kena mengena dgn negara Holland pun..



__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 29
Date:

GC diambang kepupusan..

hepi diwali..

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

hemster?

katak?

macam macam ade ..

apa pong ... biar kita pegang hamster ...

biar kitta pegang katak ....

 

paling x pong pegang incik MisTeR RiE ...

beliau bukan najis mugholazah pong ...

x perlu samak x perlu sertu ...

kolo macam aku nak pegang .... kenelaa berlapik ...

kan kan kan kanda Ijoi ....

 

 

(merah panas = red hot ... betul laaa GC diambang kepupusan yang amat ...)



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 2496
Date:

sape yg dah nak pupus?aku? ko? mereka?
sape?
sape!!!!!

"jerit preedem pada seketul batu bata di tepi jalan"

__________________
aku meminta pada yang ada
aku merindu pada yang sudi


aku bapa si comel



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

ala .... bukan pupus la g preedeng ...

monopos ... eh .. bukan .. monopod ...

kolo org dah nak monopod ... macam makcik Ijoii tu ...

memang selalu beliau meraban ......

 

 

err..... mnonopod  sama kan dengan monopos ..



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:

Aa asal monopos je, haku. Asal janda kambeng je, haku, nak majuk la camni, nak sentap la camni.

Wak, org lain dah pupus ke eh? Asal bukak gc je, muka haku, muka eak, muka pedeng.. Mana awek2 gc dah pegi eh?..

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 1504
Date:

Bukan pupus..
tp sendiri mau ingtla..
GC ni dh tahap otai kewujudannya....
sedari zaman jahiliah lg...

so ahli2 pn otai jg..
makin lembab jari jemari nk mengetik komputer...
y dolu2 bertaraf awek skang dh menjadi mak awek..
cth terdekat si Waknda tu ler

cer ko bodek2 Waknda tu Ijoi..
de can x jd menantu terangkat dia?
ank dia cun wooo....

tp sendirik mau hengat..
poket mesti tebal daa...

__________________
Aku IBU si Comel...


Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

alaaa Nadia comel mak buyung ....

manyak soli laaaa ... anak pmpuan masih belajor laaa kat matrik ...

so ... pinang meminang gambir sirih jmirin niih ... aku x galakkan lagi ...

kolo si Ijoiii tu .... beliau dah ditempah awal ...

kang ada kang aku kene baling ngan lesung batu ...

sapa nak jawab? akuuuuu jugakkkk .....

 

 

pasal GC nak pupus niii  ...... aku tatak helan aaaaaa ...

selagi g preedeng nadia ijoi n sambodi anibodi nobodi masih ada yg layan GC ...

aku layaan laaaa ... selagi larattt ...'

ya x Nad?

 

 

 



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:

Wah anak encik puan Baddar ni belajar kat matrix? Nak mohon jugak la, nanti boleh belajar elak peluru macam dalam citer matrix tu ..

GC nak pupus? Tapi kalau haku tgk, gc ni lagi aktif dari fb gc tu kut.. Kira forum ni masih boleh la bersaing dgn fb kan .. Kui kui..

Yg masih menjadi persoalan di kepala lutut ni .. Sapa Amer Mohd tu? Hoh misteri la beliau ni.. Sape tau? ..

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

aaa ..... canggih kan anak aku ...

belajor kat matrix ... keanu reave tu .. satu bach (eja betul ke ni) ... ngan anak aku

 

 

nie aku pong muskil jugak sape amer mohd tu ....

mngkn seliper jepun kot?

 



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 1504
Date:

betul2 waknda..jnji kita layanjer.
camner leh timbul nm amer mohd ni?
misteri nusantara sgt ker?

aku klu stkt ciper jepun igt lg ler...
kawan seperguruan kutuk mgutuk
time dia aktif thn 2007,08 dl

adakah dia dh kembali?
@ tenggelam xtimbul2 mcm si mat the getik


__________________
Aku IBU si Comel...


Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

nama amer mohd tu ada kat pesbuk la mak burung comel nadia ku cayang  ...

bile ditanya beliau kat GC apa nama .. x mau jawab ...

 

pasal mat getik tuu ... sejak menjak beliau dah kawin ...

memang lupa terus GC niii ...

maklom laaa ... kawen kan lebih seronok dari layan GC ..

nguah nguah nguah ....

 

 

(rugilah nko IJoii x kawen kawen .... muahaaa muahaaa muahhaaaa ..)

 

 

 



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 1504
Date:

ooo dkt muka buku...
muka buku aku pun berkulat xjengah
pttla aku ketinggalan berita terkini lg sensasi

ntah wak...
kempunan si Ijoi ni nak naik pelamin...
penakut sgt kot nk pinang ank dara org...

__________________
Aku IBU si Comel...


Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:

badda2 wrote:

nama amer mohd tu ada kat pesbuk la mak burung comel nadia ku cayang  ...

bile ditanya beliau kat GC apa nama .. x mau jawab ...

 

pasal mat getik tuu ... sejak menjak beliau dah kawin ...

memang lupa terus GC niii ...

maklom laaa ... kawen kan lebih seronok dari layan GC ..

nguah nguah nguah ....

 

 

(rugilah nko IJoii x kawen kawen .... muahaaa muahaaa muahhaaaa ..)

 

 

 


 

Ooo sebut nama Mat the gaytiCs tu baru haku ingat.. Lama dah tak nampak ketiak beliau tu kat sini.. Best sangatlah tu kawen ye..

 

Ehh mana datang nama haku tetiba ni.. 



__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:

Demi masa, sesungguhnya manusia kerugian.. Melainkan yg beriman dan yg beramal soleh..dan yg tak kawen..huhu..

Takpe, nanti..nanti.. Best sangat ke kawen tu? Sapa sapa dah kawen cuba cerita sikit apa yg best sangat kawen tu?

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

mana x bestnya kawen niii ...

kolo dulu tidor sorang ... sekarang ada yang teman tidor ...

kolo dulu org x de nak masakkan (kolo idup bujang kat umah sewa laa....)

bila da kawen .. ada yg masak kan ...

dulu cuci baju .. sendirik .. ada dah yng cucikan ..

makan pon ada yg temankan .. amikkan air .. cucikan pinggan ...

tenguk tv pong .. ada yg temankan ..

tapi kan ... dalam banyak banyak kat atas tu ...

paling best ... time tidor laa .......ada yg teman ...  biggrinbiggrinbiggrinbiggrin

nguah nguah nguah nguah ...

 

rugilah nko ijoii x kawen kawen ...

 



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Member

Status: Offline
Posts: 20
Date:

anaknd ijoi.....dlm banyak2 syok kawin yg paling syok ialah bila kita ada masalah tak kira kecik ke besar ke zahir ke batin ke ada teman untuk kita luahkan....macam wak, wak selalu masalah tak cukup duit, cerita aje sambil kelip2 mata macam comel je, macam cantik je....terus dapat duit.....hehehe kan syok tu.

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 945
Date:

aiyokk... selama aku cuti ni aku masuk gc pakai tepon jek.. kini sekarang dan selagi aku kije kat opis aku dah masuk gc pakai komputer meja.

alamakkk... aku ingat silap masuk umah daa... kat tepon tak nampak, kat sini baru nampak kodok-kodok sume.

patut la kaum kerabat jiran bertangga aku sume makin berkurangan populasi, dah diimpot masuk gc rupenyer...

hmmm.... nak komen gak..


tak shantekkkk laa... tuka la balik.. nak jugak.. nak jugak...

__________________
aku tak kacau korang, korang pun jangan kaco aku haaa... kalo tak siap korang..
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard