Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: kongsi idea2 korang


Senior Member

Status: Offline
Posts: 297
Date:
kongsi idea2 korang


bismillah.jpg

Aku dengan kawan ada tengah merancang nak buat bisnes kecil-kecilan la..since last year kami dah sembang2,tapi insyaALLAH xthis year awai tahun depan kami nak mula..aku plan nak bukak store buger bakar,tapi yang special buger bakar aku ni ia berasaskan daging2 yang segar yang aku akan marinated dengan a few ingredients..lani usaha aku nak pelbagaikan rasa dekat buger aku tu...kalu hampa2 semua ada idea2 bernas hope hampa boleh kongsi2kan dengan aku..thanks



Attachments
__________________

aNAK maK abAH akU

Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard