Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: SOALAN KEPADA INCIK MODERATORS


Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:
RE: SOALAN KEPADA INCIK MODERATORS


iskkk ... abang non .. eh ... abang g preedem nie x sporting laaa ...

abang ijoi pilih i taw ... beliau x pilih u ...

i hada ... u hada? ekekekekekek



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 2496
Date:

i pun hada jugak....

__________________
aku meminta pada yang ada
aku merindu pada yang sudi


aku bapa si comel



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

alaa bang nonnn ... ehh silap lagikkk ... ala abang preedeng niihh

tiru cakap aii jekk .... malu aiii taww

(begitulah kata kambeng betina yang janda kematian lakinya akibat terlebih makan rumput masak kicap .... adoiiii ...)



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 1435
Date:

dari lagak dan gayanya ni aku dapat rasakan si baddar ni ingin sailang geng-geng yang lain dan ingin menjadi MOD di forum yang sukses fool ni.. cis adibah punya baddar jika nak jadi MOD pun beratur lah aku ni dari tahun 2007 apply asyik terima jawapan sila cuba lagi..sila cuba lagi.. tup..tup..beliau membuka post baru memuji-muji MOD2 di dalam ini sugguh ku tak sangka permainanya makin lama makin menjadi2..

Abg Gabbbb,,,abg gab nak aiskrim Magnum ke saya belanja tapi dengan satu syarat hhehhe abg gab pun tahu kan syaratnya ( sambil jari mecucuk-cucuk bahu abg GAB kita) Sungguh keciritan tingkah laku Bob untuk sailang balik si baddar..





__________________

saya takde facebook nak FACE TO FACE je..



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

akuuu nie mane ler pandai nak sailang sailang ni incik bab wahubbb ....

kolo silang pangkah .... buleh laaaa ....

x dak lah nak amik jotan Mod tuu ... pinggan x retak nasik x dingin ... pinggan retak buang ... aku pong x ingin ...

sebab? apa barang .... Mod tuu .... jotan jek beso ... buleh pangkah buleh padam buleh lequid buleh band worang punya threadd ke apa ke ..

tapi gaji tadak....!!



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 1435
Date:

ye cik badda itu hanya luaran yang ko nampak memang tiada keistimewaan nya tetapi apabila ko telah menjadi MOD hampir semua awek2 di Gc ni merupakan Awek ko hahaha ak begitu mecemburui MOD SI GAB DAN RIE CIPAN terkutuk tu muka sememeh tapi awek bertingkat-tingkat.. dan akibat kecemburuain ( betul ke tak eja ni ) telah membuatkan aku menjadi lebih hensem dan kacak kerana mengamalkan jus - jus terlajak laris..tetapi jawatan MOD tuh masih lagi di tahap tiada kekosongan..is always not about money( jap refer kamus jap tgk speling betul tak) is about the lion ( petikan kata-kata cerita madagascar escape from afrika) 



-- Edited by bob_Woohoo on Monday 30th of June 2014 10:39:49 PM

__________________

saya takde facebook nak FACE TO FACE je..

«First  <  1 2 | Page of 2  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard