Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Cadangan


Warga GENG-CERITA

Status: Offline
Posts: 892
Date:
Cadangan


Assalamualaikum kepada sahabat dan geng cerita. Maaf sebab dah lama tak jengah forum ni atas sebab tertentu. Bila tengok forum ni makin sunyi mungkin ada cadangan dari geng untuk memeriahkan lagi forum ni. Segala cadangan geng amat saya hargai. Kepada admin yang masih lagi aktif mungkin boleh pm sesame dengan saya atau admin yang lain. ( tengkorak mister rie kalau ko baca post ni pm aku)



__________________
buduh cam lembuuu


Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

Walaikumusalam ...

 

yea incik Maliki .... pengembalian anda ke forum Geng Cerita (GC) ini amat dialu alukan .... sementelah .. GC sekarang bukan lagi sunyi .. akan tetapi makin kehilangan forumner forumner baru .... mungkin ketiadaan apa-apa yang menarik lagi tertarikh da boom ..... adalah lebih apdolu jika otai otai yang mungkin masih sayang dan kasih serta cinta kepada GC ini ...... makanya ... kami nubie nubie yang x banyak idea idea lawak secara spontan ..... amatlah terharu dan terkedu andainya anda otai otai sekalian kembali ke rahmatullah .... eh ... silap kembali ke alam GC yang fana morgana ini ......

 

pasa tengkurak emas tuu ... incik Maliki jangan harap sangatlah .... sebabnya ... harapan hanya tinggal harapan .... disebabkan incik tengukrak Mister Rie itu teramatlah bizi mencari  rejeki demi kuarga tercintan ...... kolo nak .. incik malik PM sahaja beliau di facebook Geng Cerita ... kompem beliau akan respon ....

okeh laaaa ...

 

sekian terima kasih

 

yang amat membenarkan

 

newbie badda2

 



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Warga GENG-CERITA

Status: Offline
Posts: 892
Date:

Ape fb geng cerita?

__________________
buduh cam lembuuu


Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

yes yes yesss ....

anda tentunya udah ketinggalan keretapa incik Mod Maliki ...

sila bukak thread penghebahan dan pengumuman ...

sesiapa ahli Geng Cerita yang berminat ... boleh join dgan terma dan syarat ..

jap lagi sy upkan thread berkenaan ya incik Maliki

 

 

(cewaahhh ... ayat skima pulak aku gune ...)



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Warga GENG-CERITA

Status: Offline
Posts: 892
Date:

Ok badda tqsm..any idea untuk forum ni amat dialu2kan

__________________
buduh cam lembuuu


Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

idea ....?

err .... mandangkan hari malam malam bute begini ...

segala injin minjin dalam kepala sy niii ... memang udah lemah incik Mod ...

so ... ianya akan di pikir pikir kan kemudian ....

buleh kannn ....biggrinbiggrinbiggrin



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Warga GENG-CERITA

Status: Offline
Posts: 892
Date:

Haha..kalau macam gi tido cari idea dalam mimpi..esok kasi aktif forum ni..InshaAllah aku try buat penambaikan forum ni

__________________
buduh cam lembuuu


Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

bagos bagos bagos ...

gud gud gud ...

penambahbaikan amat dialu alukan ..

sebabnya GG nie tempat kebanyakan kami me release tensen kan apa yang ada di alam nyata ...

kolo statik jerkk ... kekadang busan busan jugakkk laaaaa ....

 



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 620
Date:

Aku pun tengok GC ni makin sunyi..member2 baru pun macam chipsmore je. Kejap ada kejap xda..aku klau huka GC pun sekadar membaca post korang je. Sebab aku ni x tahu nak balas apa. Hehehe. Xda idea laa katakan.. Dulu bukan main riuh lg GC ni. Siap bertekak lg nak Pertahankan pendapat masing2.. Hehehe

Member lama lg2 yang peremPuan mungkin busy kot dgn kerja,lg2 yang dah bersuami dan ada anak..

*out dulu. Busy. Hehehe

__________________

Aku Begini,Bukan begitu.

Itulah aku,ika syg!

 



Warga GENG-CERITA

Status: Offline
Posts: 892
Date:

Takpe ika...just keep in post je.....mungkin amik masa nak upkan balik user

__________________
buduh cam lembuuu


Super Member

Status: Offline
Posts: 2496
Date:

mungkin kita boleh guna formula yg digunakan masa zaman kegemilangan gc dulu....

__________________
aku meminta pada yang ada
aku merindu pada yang sudi


aku bapa si comel



Warga GENG-CERITA

Status: Offline
Posts: 892
Date:

contohnye freedom?

__________________
buduh cam lembuuu


Super Member

Status: Offline
Posts: 2496
Date:

masa zaman kegemilangan gc aku mana join lagi....sbb tu aku tanya ko.....

__________________
aku meminta pada yang ada
aku merindu pada yang sudi


aku bapa si comel



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

zaman kegemilangan GC dulu ... setiap posting musti berisi ... x de posting posting hampeh atau berchit chat dalam thread ....

saling kutuk mengutuk yang kaw kaw punye ... tapi lawak laaa ..... akan tetapi setiap pemosting x amik ati langsung

sebab kita memasing very understanding .. dan sporting antara satu sama lain ...d an tujuan posting untuk sesuka suki .. tanpa ada maksud tersurat dan tersirat ...

 

membuat thread pon ikut topic yang sesuai ... dan saling merespon sepanjang mana pun `benang' tersebut ...

sampai dah x de idea  lagi baru buleh bukak thread lain ...

 

alaaa .. incik Maliki niii ... anda kan moderatorrr .. tentu lebih arip ..

 

cume .. bagi aku ... nak meriahkan Geng Cerita nii ...

otai otai musti masuk laaa ... seperti incik mak incik .. Gabrieal, Misteri, Radinaz, Ellyza BMW, ICU, Mat the Matik 

dan sudah semestinyalah incik Maliki juga ... dan otai otai yang lain ....

barulah kita kita yang nubie ni ada semangat nak on9 selalu .....

 

 

 



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:

Yess amat benar luahan kepala otak wak Badda ni..
Dulu dulu mana ada tacing taching ni semua.. Sekarang je baru dipraktikkan kat gengcerita..

Tapi masih ada gak laa sorang dua yg memang takde tacing tacing dari dulu sampai sekarang..

Contohnya? Wak Badda tu laa.. Tak caye?.. Percayalah, beliau tu bukan saja mengalami kentut tak tus, malah lutut beliau juga amat huduh, cicak pun pingsan kalau nampak, tu belum tulang keting beliau lagi, nescaya Malikiyaumiddin pun akan kembali ke pangkal jalan kalau ternampak kurap dan panau kat situ.. Amat tak cun sekali..

 

Tengok.. Mana ada beliau tacing kann..biggrin



__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

aaa amat bener sekali kata kata Ijoii yang ensem banget bak kembeng jiran akuuu ..... x de pon aku nak acing macing kan ...

segala okeh jekk .... hatta kentut aku x toss pon beliau tau ... inikan pula celah peha .. opsss ... celah ketiak aku ... seme beliau arip lagi aripan ...

 

bukan itu saja inick Malik kiyaumiddin .... segala kudis buta kudis x buta yang ada kat punggong Ijoi ... g predeemm tau ..

kawan ketat laaa katakan ....

 



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 2496
Date:

ai baddar oi....jatuh la saham johny deep aku ko war warkan rahsia aku.....

almaklum la ijoi tu kambing gurun belaan aku yg tunggal....jadi aku kena jaga dia dgn bersungguh sungguh supaya dia tak merajuk...lantak berlari ke puncak klcc....

__________________
aku meminta pada yang ada
aku merindu pada yang sudi


aku bapa si comel



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

wahhh terela kambeng gurun nko yang macam jhony depp tuu yeaa ...

lari pon bukan calang calang lari punya .... ke klcc ... uyooo ....

 

kembeng gurun nko tu nama ijoi kann ...? err ... macam penah dengor nama ijoi nie .. kat mana ye? confuse



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 2496
Date:

aku namakan ijoi sebab kambing gurun aku tu selalu kecirit tahi hijau jadi aku letak la nama ijoi....



__________________
aku meminta pada yang ada
aku merindu pada yang sudi


aku bapa si comel



Senior Member

Status: Offline
Posts: 168
Date:

hahahahahahahahahaha.

__________________

AKU BERCITA-CITA MAHU MENJADI ORANG KAYA

DI DUNIA DAN DI AKHIRAT. INSYA ALLAH...

Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard