Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Kenapa?
Kenapa GengCerita senyap sunyi je ni?.. [4 vote(s)]

Sebab pemanasan global
0.0%
Sebab jamban rumah Badda tersumbat
25.0%
Sebab kaki G Freedom busuk
0.0%
Sebab korang asyik duk kat fb GengCerita
25.0%
Sebab GaBRiEL seorang nyah tegar
50.0%


Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:
RE: Kenapa?


maliki wrote:

Hahaha..gab mulut longkang siot hehehe....aku pergi bertapa la dengan bomoh kelapa...kenapa? Nak join ke?

Badda..aku bukan menyepi cuma bz dgn kerjaya je

Freedom..air liur berkat beb hahaha


 

'incik maliki keje kat mana?

dah kawen lom?

kolo lom kawen ... tu aaa ...

cenkuduk ada calon ....



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 2362
Date:

cengkodok puteh wrote:

ijoi sekarang dah tenggelam dalam fb..



dah syombong dah melayan adik baru dia..

heheheee...


Sepanjang beberapa ketika aku ada pesbuk ni, ini baru aku tau kita boleh tenggelam ketika melayari pesbuk.. Baik, aku siap pelampung tayar lori dah ni, sesiapa nak tumpang pelampung aku, ada syarat, anda wajib hensem seperti G Freedom, baru boleh..biggrin

 

Sombong melayan adik baru aku?.. Isk bila masa pulak mak aku beranak lagi ni..? Mak oohh mak.. Mak beranak lagi ke?confuse



__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 2362
Date:

g_freedom wrote:

ijoi.... jom la....(cam lucah je bunyik nyer......)

ijoi ni hati hati ngan pesbuk tu...jgn lemas....


Abang Freedom, jom lah.. Jom masuk bilik saya, kita main..

Boleh lemas ye?.. Hmm aku banyak borak2 kat group gt128 tu tanya pasal tenggiling tu jer.. InsyaAllah tak lemas..

Main PS3 lah.. Korang pikir apa tu wei?? Insaplaa insaplaa sesapa yg pikir lain tu yek..no



__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 2362
Date:

cengkodok puteh wrote:

ijoi sekarang dah tenggelam dalam fb..



dah syombong dah melayan adik baru dia..

heheheee...


En Cengkodok, asyik ajak haku main candy crush kat fb tu kuikui.. 

 

Aku tak pernah main game kat hp kuikui.. PS2 dgn PS3 pun dah bersawang tu huhu..

Err.. Best ke candy crush tu?confuse



__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 2496
Date:

best candy crush tu ijoi...main boleh leka....tapi nasib baik anak aku si naufal tu dah delete game candy crush tu....jadi xde la aku leka main game....

__________________
aku meminta pada yang ada
aku merindu pada yang sudi


aku bapa si comel



Super Member

Status: Offline
Posts: 945
Date:

Ijoi wrote:
En Cengkodok, asyik ajak haku main candy crush kat fb tu kuikui.. 

 

Aku tak pernah main game kat hp kuikui.. PS2 dgn PS3 pun dah bersawang tu huhu..

Err.. Best ke candy crush tu?confuse


 aiyooo.... aku takmain la candy mandy ni...

 

baik aku makan je gegula tu daripada main pecah2 candy ni. tak baik membazir...

 

tu partner aku, selalu log in fb aku. pasal bisnes2 kalo daru fb aku, ha tu dia la punyer kije. aku mane la ade masa nak bukak2 fb. bila aku betul2 dah tak dak kije... taim aku balik kampung ke, baru la aku ada masa nak berjimba2 dlm fb. kalo tak takat jenguk kejap2 jer..

anak2 aku pun kengkadang menangis2 mintak aku ajar doa tido aku tak layan nak siapkn kije2 kat umah cepat2. nak siap kije cepat sebab nak tido cepattt.. penat wehhh... memalam selalu tinggal aku sensorang, patner aku selalu kije mlm. bonzer nite club la katakan.. nite club yg namanya kallabul malami.. hehehee...



__________________
aku tak kacau korang, korang pun jangan kaco aku haaa... kalo tak siap korang..
«First  <  1 2 | Page of 2  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard