Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Apa kabo smuerr - from Bro Harris aka Bro Blues


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 41
Date:
Apa kabo smuerr - from Bro Harris aka Bro Blues


Assalamualaikum & Greeting Upon of U all

 

Saje bukak thread ni...lame rasenya bro blues menghilangkan diri....So senior guys korang camne. Bertambah sihat ke....klu sihat syukuran & Alhamdulillah....jgn lupe amal ibadat kerana Allah need to be carry on....ok lah klu ada mase nnti....insha Allah.....bro blues coretkan apa ptt dicoretkan

 

As for now bro blues have to go.....doa bro blues smuerr jadi org yg beriman & bertaqwa....berjaya dunia & akhirat

 

As salam smuerr

 

p/s...lupe lak...... tolong doakan bro blues menemui syahid



__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 168
Date:

Waalaikumussalam..

Encik Harris71 nie, broblues dlm siri animasi Ujang tu ke ??????

Kalu betul, nak sign. Muehehehe.

Encik Harris nie nak g mana ? Macam nak beri bantuan kpd negara sana yg sdg berperang je.. 

Nak ikut jugak. Nak syahid jugak.. Kesian lh tgok bdk2 sana yg mati. Lps sorg.. Sorg.. no

Mcm2 style org palestin di bunuh. Ya Allah.. Mereka nie dh tade rasa kesian gamaknya. disbelief

Hati binatang semua yg main bom bom negara org tu. Hingat sama mcm dlm game ke ?!

*Emo pulak* hmm 



__________________

AKU BERCITA-CITA MAHU MENJADI ORANG KAYA

DI DUNIA DAN DI AKHIRAT. INSYA ALLAH...



Super Member

Status: Offline
Posts: 2496
Date:

Waalaikumussalam...bro haris...
lama tak dengar cerita dari bro haris ni....cerita cerita yg menjentik jiwa....

__________________
aku meminta pada yang ada
aku merindu pada yang sudi


aku bapa si comel



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

Walaikumusalam n greeting 4 u to Bro Blues ..

 

Inysa Allah mudah mudahan Bro Blues dapat menemui syahid .... di mana tu? Semuga Allah permudahkan perjalanan pergi dan kembali .. serta di[ermudahkan urusan yang dihajatkan ... Insya Allah

 

kalau ada masa bro blues coret ler apa yang patut ........ Inysa Allah ... amalan serta kerja kerja yang dibuat akan berterusan kerana Allah SWT ..

di doakan juga bahagia dunia akhir untuk bro blues n the gang (ahli ahli fi sabillilah dan yang seangkatan ...)



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 945
Date:

wa'alaikumussalam bro.

bro harris ni dokter kan? ada misi kemanusiaan ke? ke mana?

insya allah mudah2 dipertemukan jalan untuk menuju syahid. tapi di bumi malaysia pun buleh jugak kan?


bro up la sket2 citer2 baru. dah lama tak dgr citer dari dokter bro.

__________________
aku tak kacau korang, korang pun jangan kaco aku haaa... kalo tak siap korang..
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard