Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: K-Pop..


Super Member

Status: Offline
Posts: 618
Date:
RE: K-Pop..


Uilquorra schiffer tu penah ckp yg beliau lupa password Gc dia. Lma dah x tengok batang idung dia.
Thun lpas ada juga dia conteng white board aku. Lpas tu hilang lg.

Msa dia lupa password dulu,dia jd silent reader je. Tp skrg x tau laa. Dulu dia gelar aku knak2 ribena. Sbb tu teringat kat dia.
He2.

Uitt sha. Aku slalu tertekan emoji. Sha,rugi ko x join GC awal. Kacak mamat oil2 tu. he3.
Yg aku paling suka,klau komen je kat GC ni,confirm x lepas ketawa. Tmbah lg c ijoi,badak sumbu,preedom,icu,asbe,gaara tu smua
Perghhh!! Memang riuh tau GC ni dulu. Skrg x seriuh yg dulu.

Aku rindu laa dgn member2 lama. Rindu rindu rindu

Sorry ijoi,tertukar topik gara2 aku. Hi2

__________________

Aku Begini,Bukan begitu.

Itulah aku,ika syg!

 



Senior Member

Status: Offline
Posts: 252
Date:

ika syg wrote:

Uilquorra schiffer tu penah ckp yg beliau lupa password Gc dia. Lma dah x tengok batang idung dia.
Thun lpas ada juga dia conteng white board aku. Lpas tu hilang lg.

Msa dia lupa password dulu,dia jd silent reader je. Tp skrg x tau laa. Dulu dia gelar aku knak2 ribena. Sbb tu teringat kat dia.
He2.

Uitt sha. Aku slalu tertekan emoji. Sha,rugi ko x join GC awal. Kacak mamat oil2 tu. he3.
Yg aku paling suka,klau komen je kat GC ni,confirm x lepas ketawa. Tmbah lg c ijoi,badak sumbu,preedom,icu,asbe,gaara tu smua
Perghhh!! Memang riuh tau GC ni dulu. Skrg x seriuh yg dulu.

Aku rindu laa dgn member2 lama. Rindu rindu rindu

Sorry ijoi,tertukar topik gara2 aku. Hi2


 Ek?? ala..kite putar balik kebelakang..mane mamat yang kacak oil tu??

sekarang dah xder ke mamat yang kacak kt gc nibiggrinbiggrin?? cepat sape rase kacak sile kluakan diri anda.. ngeee...

ala salah pilih mase la sha ni.confuseconfuse hehe..



__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 618
Date:

Ko nak tau sape mamat kacak kat GC ni? Banyak tu.
X kacak luar xpa,asal kacak dalam.

Meh sini aku promote;
Ijoi janggut kontot,pakwe yang alim lg bijaksana. Aku pun terpikat sebenarnya. Aceewahhh.

Asberionz si devil,muka mcm devil tp baik ht. suka tolong org( betul ke)

Chikun abg chikunet,seorang abg yg penyanyang.

Preedom,lelaki yang soleh ( tp jgn kacau,kang kak nad ngamok)

Pak cik badak sumbu,seorang abang yg selalu kasih nasihat dlm GC. ( yg ni ko tackle dia punya anak,sebab like father like son).

Alaaa. Ko pilih je mna yg ko berkenan. Nanti mkn nasi minyak,ko post kn kat aku. Sbb confirm aku x dpt dtg majlis ko tu.hi3

__________________

Aku Begini,Bukan begitu.

Itulah aku,ika syg!

 



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

aaa ... mamat kacak? ada ada ada .... err ... Ijoiii .... g preedem .(beliau nie baru isi satu quota .. ada lagik 3 ..

tu pong  kolo lobang idong nkorang boleh menahan cerek besar melayang laaaa...)

lagik? aku? keh keh keh .... aku x masuk calon dlm hal nii ... aku dalam negara berkecuali ....

cik asberiong tu .... beliau kanak-kanak belum mumayiz ... x layak jadik calon .....

 

adinda ika sayang sayong yang cun .... beliau nii pong tengah carik calon ...

ape pon kehidupan beliau sekarang bertambah bahagia bersama keluarga ....

 



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 2496
Date:

cik ika sayang..memandai je ko promosikan aku ni ye...mcm yg selalu aku tulis...aku ni tak la hensem mana pun....klu hensem dah ramai yg berkenan kat aku...aku cuma manis je.....badan ade la saiz ngan gaint dlm cite doraemon tu....

__________________
aku meminta pada yang ada
aku merindu pada yang sudi


aku bapa si comel



Senior Member

Status: Offline
Posts: 252
Date:

ika syg wrote:

Ko nak tau sape mamat kacak kat GC ni? Banyak tu.
X kacak luar xpa,asal kacak dalam.

Meh sini aku promote;
Ijoi janggut kontot,pakwe yang alim lg bijaksana. Aku pun terpikat sebenarnya. Aceewahhh.

Asberionz si devil,muka mcm devil tp baik ht. suka tolong org( betul ke)

Chikun abg chikunet,seorang abg yg penyanyang.

Preedom,lelaki yang soleh ( tp jgn kacau,kang kak nad ngamok)

Pak cik badak sumbu,seorang abang yg selalu kasih nasihat dlm GC. ( yg ni ko tackle dia punya anak,sebab like father like son).

Alaaa. Ko pilih je mna yg ko berkenan. Nanti mkn nasi minyak,ko post kn kat aku. Sbb confirm aku x dpt dtg majlis ko tu.hi3


 haha.. macam dah xder je calon 2 nye...

sume dah ade yg punyek..

dah pupus kot mamat kacak yg still available kt gc ni..haha

x pe ika sayang xyah nak tunggu nasi miyak sha

sah sah lambat lagi...mane tau ko dulu dipinang hehe..

pon sha xdapat pegi hehe..

 



__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 618
Date:

Baddar.. Ha2.. Aku memang mencari calon ni. Tp itu lakan. Susah. Tali pancing aku slalu terputus.
Ikan yg aku dapat pun,luar nampak sedap,bila masak,rasa x sedap pula. He3.

Amen. Skrg ni aku dgn fmly bahagia juga,tp kdang gaduh sikit2 tu hal biasa. Kaki tangan tu semua dah xda melayang layang.

Preeedomm. Hi3.. Aku bkn kata ko kacak,tp aku kata ko alim..
Aku skrg kalau boleh nak cr lelaki yang alim juga. X nak yang slalu abaikan agama.
Bagi aku kan,bulat macam doremon pun xpa. Pandai laa aku bawa dia huha huha kat tanam tiap petang. Confirm slim melim punya.

Tp,paling penting,bukan suami org. Sebab apa? Sebab aku takut kacau rumah tangga org. Kang x pasal2 dosa aku melambak. Hi3.

Uittt sha,kalo xda kat GC,meh kita sama2 cr kat luar. Hi3.
Aku lama lg tu, ko pun tau aku mudaaa dr ko.. Aku nak kumpul duit banyak2,enjoy hidup sorang.
Kalo x dpt pos nasi minyak tu,ko post je kat GC ni. Tengok pun dah cukup laa. Hi3




__________________

Aku Begini,Bukan begitu.

Itulah aku,ika syg!

 



Senior Member

Status: Offline
Posts: 252
Date:

Jomla ika sayang..dah ika yg ajak xkan sha nk tolakkan.. hehe

Dah kite due lmbt lg nk bernasik minyak..kite tggu jela nasik minyak geng2 lain yg dlm gc ni..hehe

__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 252
Date:

sha janji nak bagi lagu korea kan,..ni sebahagiannye dah malas nak taip hihi

donlod pastu dengar sampei benanah telinga awak ye encik ijoii
campur lagu baru n lama..kalau dah ade list ni abaikan je ok

01. TVXQ- Something
02. Team B Climax
03. Taeyang - 1AM
04. Super Junior - Sorry Sorry Answer
05. Shadow Beast
06. Secret - Talk That
07. Secret - Talk That
08. Park hyo shin - snow flower
09. Lee Hongki - I'm Saying [Heirs OST]
10. Kimberly Chen - Ai Ni ♥
11. jay park - 'know your name
12. INFINITE - White Confession (Lately)
13. INFINITE - Tic Toc
14. INFINITE - THE CHASER
15. INFINITE Paradise
16. Infinite - Nothing's Over
17. INFINITE - Man In Love
18. INFINITE Destiny
19. INFINITE - Can U smile
20. INFINITE - BTD (Before The Dawn)
21. INFINITE - Be Mine
22. INFINITE AMAZING
23. F(x) - Pinocchio (Danger)
24. EXO-M_HISTORY_
25. EXO-M Wolf
26. EXO-M- Two Moon
27. EXO-M Peter Pan
28. EXO (Miracles in December)
29. Bounce- Cho Yong-pil
30. Lee Hi ft. Jennie Kim Special
31. Day By Day (feat. D.O)
32. EXO The Star
33. G DRAGON Black (Feat. Jennie Kim Of YG New Artist)
34. EXOMy Turn to Cry
35. EXO (First Snow)
36. 08. BTS - The Rise Of Bangtan
37. 130823 EXO - Open Arms @ A Song For You_2
38. akdong musician - i love you
39. Apink Nonono
40. B1A4 Lonely
41. Chocolat (Syndrome)
42. Crucial Star - Real Love (Feat. Saetbyul)_2
43. EXO-K Baby
44. EXO-K Baby don't cry
45. EXO-K Black Pearl
46. EXO-K Heart Attack
47. Miss A - Hush
48. EXO-K Let Out The Beast
49. EXO-K My Lady
50. gummy - day and night (master's sun os) (1)
51. Eru-(Secret)
52. (Mblaq) - (Smoky Girl)
53. [2AM]-Moment
54. Love Is...OST HEIRS
55. 2AM -Like an Idiot (Personal Taste ost.)
56. 2AM - With or Without U
57. 2AM - I Did Wrong (i was wrong) [FULL VERSION]
58. 2PM - I`ll Be Back
59. 2PM - I`ll Be Back
60. BEAST (B2ST) Fiction
61. BIG BANG Lies
62. Big Bang Tonight
63. Big Bang- Somebody To Luv
64. BigBang - Haru Haru
65. Davichi - Opening & Ending My Fair Lady (OST My Fair Lady)
66. F.T. Island - Love Love Love
67. In My Head- Brian Joo
68. MC Mong and SIY-Bubble love
69. Park Jung Min (SS501) - Not Alone
70. Park Jung Min - Only me
71. SeeYa - Touching Heart (OST.Personal Taste Part 2)
72. SeungRi - What Can I Do
73. SS501 - Because I m Stupid [Full MV with Eng-Sub & Lyric] Boys Before Flowers OST
74. SS501 - You are my heaven
75. Why did i fall in love with you- DBSK
76. lunafly beautifulman ost


__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 2362
Date:

omak aii.. banyaknye.. rajin betul Sasa menaip satu2 eh..

takpe haku terai satu2 nanti.. lapan abad belum tentu abis donlod, dengar sume ni..

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Senior Member

Status: Offline
Posts: 252
Date:

Dah..kate nak kan?..sha bagila..

Bukan bagi percuma

Belanja sha subway..hihi..

Wak nda please no gosipping huhu..haha..

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 2496
Date:

ehem... ehem... ehem.....

__________________
aku meminta pada yang ada
aku merindu pada yang sudi


aku bapa si comel



Super Member

Status: Offline
Posts: 2362
Date:

g_freedom wrote:

ehem... ehem... ehem.....


Ciss amat lahanat posting serupa ni..  Aku sebagai translator GC (gay ciritan) yg sesuka hati melantik diri sendiri, berasa posting ko di atas adalah amat kurang bertumakninah, langsung tiada unsur2 kreatif dan bernas, apatah lagi bermutu dan keunggulan cemerlang gemilang terbilang islam hadari 1 israel.. Bebudak tabika kemas pon boleh posting camni..furiousfurious

Ko ni kalau sakit tekak, makan la strepsal tu Freedeng.. no Ini hari2 minum tongkat ali dgn kopi janda.. mana tak sakit tekat tu.. biggrinbiggrin

Matematik punye saluran kumbahan pun lagi menarik untuk di nikmati sambil menonton cerita tanah kubur kat astro oasis..nono

(ini kalau puan Nadia tau aku kutuk laki dia, mau mesin basuh melayang kat pala aku ni..)



__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 2496
Date:

huhuhu gelabah ko ijoi....aku baru ehem... ehem... je...belum aku berkata kata lagi....

rileks la....

semestinya aku selalu minum air tongkat ali..jgn kata tongkat ali...tongkat abu...tongkat kassim semua aku minum...

__________________
aku meminta pada yang ada
aku merindu pada yang sudi


aku bapa si comel

«First  <  1 2 | Page of 2  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard