Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: STREET DRUMMER YANG OHSEMMM... I LIKEE...


Super Member

Status: Offline
Posts: 945
Date:
STREET DRUMMER YANG OHSEMMM... I LIKEE...


terer giler mamat ni. omputeh mintak ihsan dgn bakat tapi org malaysia mintak ihsan dgn muka kesian.

aku dapat vid ni kat fesbuk, terus aku search. banayk rupenyer vid yg lebih kurg camni tapi aku tepek siket sbg hiburan korang.

aku suka tengok bakat, guna apa yg ada jer. tak payah nak kuar banjer besar2 beli brg mahal2 jadik jer...

cer ijoi ke peedem ke buat cenggini jadi tak. hahahaaa...

kalo mat rock ke wak bada nak torai buleh jugak.. ngahahaaa..

tapi kalo aku ketuk tong tu maknanya ada 'sesuatu' perlu dipindah ke rumah sampah.. hahahaa..

 

 



__________________
aku tak kacau korang, korang pun jangan kaco aku haaa... kalo tak siap korang..


Super Member

Status: Offline
Posts: 618
Date:

Hai ubat. Ingatkan dah habis di makan,rupanya stock ubat kau masih banyak..hummm..


__________________

Aku Begini,Bukan begitu.

Itulah aku,ika syg!

 

Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard