Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: mENgUgUrkan KandUNGAN pARt II


Senior Member

Status: Offline
Posts: 302
Date:
mENgUgUrkan KandUNGAN pARt II


bismillahirrahmanirrahim...kita sambong k cita yang tergendala tu..

 

Hari berganti hari,minggu berganti minggu,bulan berganti bulan...hari penentu masa depan aku tiba,peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia(SPM).InsyaALLAH aku dah bersedia untuk mara ke medan peperangan ni,hehehehe..tetapi berbeza pula dengan sahabat aku E,raut wajahnya x langsung menggambarkan yang dia dah bersedia,bergelak ketawa..berkepit ja ngan budak jaha*** tu..furious

 

Hari terakhir,kertas terakhir..pas ni aku merdeka la oiitt...hahahah,sedang aku bersama membe2 yang lain mentelaah untuk pengabisan kali nya(bajet cerdik sangat,padahal nak pancing attraction dari cikgu..hihi).Aku lihat E berlalu depan aku bersama kekasih jaha***nya tu,tapi apa yang mengejutkan aku kelihatan penuh darah beku disekeliling lehernya(korang tau kan apa yang aku maksudkantears.gif)aku teramat sangat kecewa ngan sikap keterlaluan dia,time2 ni pown depa boleh p merendek(bermadu asmara).

 

Aku pendam rasa hati,tapi pas setel exam ni aku tekad nak tanya dia,aku xmau dia terus hanyut....aku sayang dia..dia kawan akutears.gif.Alhamdullilah,berakhir semua reba2 aih..hihihi..freedom,merdeka...tapi aku masih ada misi lain.Aku lihat E berlalu pergi bersama si jaha*** tu,aku pown ikot r dari belakang..keluar ja dari pintu pagar sekolah aku terus hampiri dia dan ajak dia untuk berjalan pulang dengan aku,pada mulanya dia mengelak dengan memberi macam2 alasan tapi aku xputus asa...akhirnya dia mengalah dan kami beriringan jalan.

 

Aku mulakan perbualan aku dengan bunga-bungaan,aku bukan dok ayat dia k...just nak buat dia rasa selesa dulu ngan aku...Aku dapat rasa kemesraan hari tu seperti masa kami rapat dulu,sehingga la E berubah raut wajahnya ketika aku bertanya perihal darah beku tu,E tetiba melenting dan dia cakap aku ni busy body,kononnya aku ni jealous,marka aku xbuat macam tu sebab xsayang aku.

 

Aku punya la geram...cam nak carut terok2 ja kat dia,furiousfuriousfurioustapi aku istifar banyak2..Hari tu jugak aku tau segala-galanyadia bukan..mungkin dia rasa bangga ngan apa yang dia buat,dia mengaku kat aku dia pernah buat lebih dari sepatutnya..dia pernah terlanjur..bukan sekali dua,tapi berkali2...diusia dia yang muda ni,dia dah gadaikan maruah diri kat jantan jaha*** tu!!!!...Air mata aku ni toksah dok kata la..merambu2(nangis terok2 pai tahan teresak2)

 

E berlalu pergi tinggalkan aku,sebelum tu dia kata..aku ni bukan kawan dia,dia malu kawan ngan aku..sebab aku xkaya cam dia aku xbergaya cam dia.....tears.gifHari tu last aku jumpa E,tapi bagi aku dia masih kawan aku..aku xpernah buang dia macam mana dia buang aku...Lepas2 ja SPM aku keluar nak cari reja part-time.bosan la duduk rumah sementara dok tunggu result SPM kan lebih baik buat aktiviti berfaedah serta menguntungkan aku..hihi

 

Aku dapat reja,jadi promoter kat parkson..kira top la reja kat parkson masa tu..hahaha,makin selesa ngan reja ngan kawan2 yang baru...terasa diri makin alpa la plak,yala kan tiap2 bulan masyuk..hihihi,ada stau hari tu aku sibok sangat..ramai customer,E ada call aku tapi aku tak berkesempatan nak pick up...aku mula tertanya2 awat yang dia cari aku balik???macam2 spekulasi yang aku buat...untuk tidak menjadikan ianya hanya tanda tanya,aku return call E balik masa lunch time.

 

E ajak aku jumpa malam nanti dekat tempat biasa kami lepak,dia kata ada hal dia nak cakap ngan aku.Aku memang rasa xsedap perot dah,aku suruh dia cerita dalam fon dia xmau,aku pown xpala jadi lajumpa dia lagi pown aku dah lama xjumpa dia.Masa aku sampai aku tengok E dah ada,aku hampiri dia,aku tengok muka dia pucat sangat,lemah..dia xmacam E yang aku kenai dulu..mata dia sembab macam baru lepas nangis,tetiba dia pelok aku..dan nangis sekuat2nya..aku tak pernah tengok E menangis meraung macam tu..aku pown apa lagi ikot gak la convoi nangis sama2..dalam sedu sedan aku tanya awat hang ni?hang sakit ka E?dia xjawab..aku biar la dia nangis dulu..macam drama la plak dah malam tu.

 

E dah reda sikit,tapi masih ada sisa2 air mata lagi..xtunggu aku tanya,dia gtau apa yang dah jadi...emmmmm..korang boleh agak kan...E kawan baik aku semuda usia 17tahun membawa isi dalam perot dia....E mengandung....mengandung 2bulan!!!!!!Ya Allah aku mengucap panjang.....sungguh aku xpercaya E sejauh ni hanyut,dia xtau apa nak buat..aku tanya anak sapa??emmm..sapa lagi jantan jaha*** tu la...E kata masa dia dapat taw dia ngandung dia terus gtaw kat jantan jaha*** tu,jantan tu ingat E main2,sebab selama ni depa dok buat ok clear ja...tapi jaha*** tu xterpkiaq kuasa tuhan,E kata dia nak b'jawab...tapi best part is,jaha*** tu blah ,macam tu ja tinggai E.

 

E dah taw jaha*** tu xkan b'jawab...aku ajak dia p bersemuka ngan mak bapak jaha*** tu,tapi E menolak,dia xmau sampai semua orang taw pasai ni.Aku tanya la abih apa kita nak buat(aku menjoinkan diri dalam masalah ni)E kata dia nak p duduk dengan kakak angkat dia kat kl,dia dah plan ngan si kakak angkat dia tu,tapi apa yang menjadi masalah...dia xdak duit,dia nak pinjam duit kat aku,kebetulan memang aku baru dapat gaji time tu....

 

 

 

 



__________________

aNAK maK abAH akU



Super Member

Status: Offline
Posts: 660
Date:

PASTU APE JADI??

__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 130
Date:

pesal xsambung kat thread yg mule2 tu dik cesilia.... cerita yg same kan..hehe.. cepat2 sambung..jgn bukak banyak2 dik nnti pening..peace yo!



-- Edited by akak canteen on Wednesday 25th of December 2013 11:39:01 PM

__________________

Ambillah waktu untuk berfikir, itu adalah sumber kekuatan. 
Ambillah waktu untuk berdoa, itu adalah sumber ketenangan. 
Ambillah waktu untuk mencintai dan dicintai, itu adalah hak istimewa yang diberikan Tuhan.



Senior Member

Status: Offline
Posts: 302
Date:

tu la pasai...igat nak sambong kat situ gak tapi xreti kanoal makloom la budak baru belajaq...hihi



__________________

aNAK maK abAH akU



Senior Member

Status: Offline
Posts: 130
Date:

Hehe akak pon xder nye org lame kt sini...
so adek cesilia tampal jele cite adik kt quick reply tu mcm komen jugak..
btui x oldbie2 sekalian.?
Anybody at home?! Huh xde jopan.
.jp lg ade k le tu kot..hehe

__________________

Ambillah waktu untuk berfikir, itu adalah sumber kekuatan. 
Ambillah waktu untuk berdoa, itu adalah sumber ketenangan. 
Ambillah waktu untuk mencintai dan dicintai, itu adalah hak istimewa yang diberikan Tuhan.



Senior Member

Status: Offline
Posts: 302
Date:

bismillahirrahmanirrahim...sambungan

 

Dalam hati ni aku menyumpah arrr.....susah terdesak baru nak ingat aku?tu saja la kepentingan aku?hmmm..sedih sangat ooo...nak diikotkan xmau ja tolong dia,tapi aku ni masih ada perikemanusiaan,dia nak mintak pai seribu kot...mana la aku ad duit banyak cam tublankstare,aku bagi kat dia rm500...nak marah pown xguna dah benda dah jadi,tapi kalu dapat kat aku jantan jaha*** tu memang aku ti humban dia dalam mangkok jambanfurious.

 

Lusa tu,E berangkat p kl...aku mintak la number fon umah kak angkat dia tu,mula2 memang dia cam keberatan nak bagi...tapi bila aku pulak mempamerkan rupa keraguan aku secara tiba2(saja nak trick dia)dia pown bagi number umah kak tu.Sebelum dia berangkat aku sempat la pesan suruh jaga diri,yang penting jaga baby dalam perot dia tu,lepas E dah bersalin t kita pkiaq plak baby tu camna..aku xmau dia dok p buang baby tu,cukup la selama ni aku dok dengaq,dok tengok kes2 macam tu..aku xmau bersubahat...baby tu xsalah,bagi dia peluang untuk hidup.E hanya mengiakan cakap2 aku...hmmm,xtau la aku masok ka dak dalam pala otak dia tu.

 

2 bulan berlalu,aku fon si E kat umah kak angkat dia..satu suara wanita dewasa menjawab panggilan aku..masa tu baru aku ingat yang aku x pernah tanya pown nama kak angkat dia.So aku pown tanya la kalu E ada kat umah tu,E ada tapi dia dok lena,jawab kak tu..ok la xpala janji aku taw dia ada situ and dia selamat.Semenjak panggilan pertama,seterusnya panggilan kedua,ketiga..aku masih gagal untuk ber hubungan ngan E..aku masih belum berkesempatan dengaq sora E.Bila aku call mesti ada ja alasan kak tu,E xdak la..dia p check up la..kesitu la kesini la..hmmmm

 

5 bulan berlalu,usia kandungan E dah berusia 8bulan..tapi aku masih belum dapat cakap ngan dia,aku rasa macam ada sesuatu yang E dan kak tu rahsiakan dari aku.Suatu hari tu aku tekad,nak mendesak kak tu supaya dia berterus terang ngan aku mana E,atau aku nak laporkan dia kat pihak berkuasa(mesti mau kejut sikit),seperti yang dirancang..kak tu terkejut ngan tindakkan drastik aku...haaaaa..baru dia taw,sekali lagi aku dikejutkan dengan berita yang mengejutkan aku...kak tu mula membuka cerita,sebenarnya E dok kat umah dia sebulan ja...sementara E menguruskan proses pengguguran......YA ALLAH,sejauh ni E tekad...xtaw la untuk keberapa kalinya air mata aku merambu la...aku dah bersubahat ngan E!!!duit yang dia pinjam kat aku tu untuk proses pengguguran!!!!!!YA ALLAH.....kau ampun la dosa aku!!!aku bersubahat dan terus bersubahattears.giftears.giftears.gifwhy all this happen?????aku sahabat yang xguna..aku xmampu lindung E,aku xmampu bimbing E...

 

Sepekara yang lebih mengejutkan aku,kak tu kata ni bukan kali pertama E menggugurkan kandungan..masok ni dah 3kali...tu bermakna sejak dari bangku sekolah lagi,tanpa pengetahuan aku tanpa pengetahuan sapa2 pown..kali ni aku xsalahkan jantan jaha*** tu semata2,tapi salah depa dua...depa pembunuh!!!!Sejak hari tu,aku xtau E kat mana,dan aku xmau ambik tau E kat mana,aku buang E dari kenangan aku...aku xleh terima apa yang E buat,sungguh xleh terima..tapi apa yang mampu aku buat mendoakan dia dari jauh supaya dia akan berubah....

 

Amin.....



__________________

aNAK maK abAH akU



Super Member

Status: Offline
Posts: 2496
Date:

meh abg freedom yg hensem lagi macho ajarkan....

Pelajaran ke dua untuk sesila....ape la nama ko ni...
Sebaik baiknya ko sambung je la kat thread yg lama...nnt klu sambungan yg ni terus je smbung kat ruangan komen....senang tak la pening ko nak bagi tajuk nnt....

Ok tu saja pelajaran hari ini.....

Dan untuk pengeras cukup la belanja abg kfc hot n spicy...dan pound sterling dlm 2 atau 3 juta....



__________________
aku meminta pada yang ada
aku merindu pada yang sudi


aku bapa si comel



Senior Member

Status: Offline
Posts: 302
Date:

hahaha..ok berehhh.....mai penang pekena pasembor gelek lagi sempoi...hahahaha,kfc wat apa orang tua ja makan kfc nibiggrin



__________________

aNAK maK abAH akU



Senior Member

Status: Offline
Posts: 144
Date:

lihat la remaja zaman sekarang... leka dengan dunia ..kebaikan di tinggalkan, keburukkan diamalkan ... budak2 zaman skarang ni ego tinggi ..pergaulan bebas .. terus terang aku cakap zaman sekarang ni zaman paling hina pada kalangan sesetengah remaja yang terpesong... mesti ade remaja yang tak puas hati ngan komen aku ni kan??... sedar la dik.. mak ayah ko keje susah2 semata2 nak skolahkan ko.. ape yang ko dapat becinta time remaja ni.. mesti ko jawap belajar becinta bila dewasa nanti kan,untuk cari pengalaman? dik, cube ko tengok boypren ko tu... jika dia cinta ko dengan nak sentuh2 fizikal ( badan) ko tu cinta kerana nafsu... terus terang, kalau nak rosak becinta la dengan lelaki jenis ni.. jika dia cinta ko dengan hanya jumpa tanpa sentuh, malu2, duduk jauh2, bincang hal2 penting, dan kebaikan itu cinta dari Tuhan... cinta dari tuhan terlindung dari maksiat.... cinta dari syaitan penuh maksiat...tak tau ape tu maksiat??? ok ni dia maksiat..

1. bercium dgn boypren/gelpren
2.minum arak
3.menampakkan aurat untuk gelpren/boypren
4. bersentuhan fizikal dengan boypren/gelpren ( pegang2 yang tak sepatutnya )
5. hal-hal buruk... nak tau lagi??????.... bace la Al-Quran bagi muslim,kalau non muslim..bace la kitab korang...tak de agame yang ajarkan keburukan...

jadi pilihla.. cinta dari tuhan atau syaitan... lebih baik lagi jangan la dulu bercinta2 masa remaja ni.. fokus pada pelajaran la dulu... patuh pada mak ayah bukan boypren/gelpren yang menyanyangi ko untuk sementara. mak dan ayah la yang menyanyangi kita selama-lamnya..

__________________

ingin ku cium pipi mu dengan tapak tangan ku...ohhh,indahnya~~~

 



Super Member

Status: Offline
Posts: 660
Date:

BTL TU ADIK OTOMEN..WAT PTAMA KALINYA DIRIKU MYOKONG KAMU.....BERNAS LEY WT BERAS KATA2MU

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 1527
Date:

huhuuuiii sadis cite egko seselipar penang....

tu lah yg membuatkan aku cannot brain ekekke nak speakang sikit ma..

aku tengok adik-adik sepupu aku tu sibuk sangat bercinta sampai keputusan PMR pun melingkup...

dah melingkup...baru tau malu..tanak kuo rumah..tanak makan...

aku pesan kat adik-adik aku dan adk sepupu aku...aku ni dulu...waktu zaman aku..aku tak pernah terfikir lansung..yang kawan dengan lelaki..boleh jatuh cinta..hahah

sebab...geng aku sume jenis yang kuat balajar..dapat 5A pon menangis..sebaba tak capai target..kitorang kawang dengan lelaki..tapi takde perasaan..tukar ilmu je..tu lah..kenapa budak zaman sekrang duk sibuk bercinta je?? pelik...aiihhh

dah penat aku membaca serta memberi komen memberangsang dan menyangsang ni...bila ko nk bawa aku g makan tersemboq tu seselipar penang?biggrin



__________________

NAK MAKAN...MAKAN...DAN MAKAN....



Senior Member

Status: Offline
Posts: 144
Date:

kalo ade budak2 tak puas hati ngan aku takpe kak aida.... janji aku dah tegur... aku pun pernah gak jatuh cinta time remaja.. jujur ni , tapi aku boleh kawal dan buang perasaan tu ..ada pengalaman yang mengajar aku hidup di zaman remaja ni... masa tu aku nampak ayah aku sakit di bahagian mata dan waktu tu aku terfikir... ayah aku yang cari nafkah untuk kami sekeluarga.. kalau ayah aku sakit dan takleh keje siapa nak bagi kami makan.. mak aku?? mak aku pun tengah sakit sampai susah nak gerak....masa tu aku terfikir kalau bukan aku siapa lagi yang bertanggungjawab untuk keluarga aku... adik2 semua... aku bukan nak riak atau takbur dengan berjayanya aku sekarang ni.. lihat keluarga ko..bantu la keluarga ko... aku tau banyak silent reader kat GC ni budak2 remaja..


errr kak reza... tersemboq tu makan yang kene panggil steamboat tu ke???....

__________________

ingin ku cium pipi mu dengan tapak tangan ku...ohhh,indahnya~~~

 



Senior Member

Status: Offline
Posts: 130
Date:

otromen wrote:


errr kak reza... tersemboq tu makan yang kene panggil steamboat tu ke???....


 meh akak kentin tulun jawab meh..haha.. nak tersemboq dah nasi lemak paru + nescefe pagi2 ni bile adek otromen buleh same kan pasemboq ngan steamboat...hahaha..gelak lg sekali... ok stop..

pasemboq tu mkanan org utara ala macam rojak mamak tu yg kuah kacang ade cucur ade timun,sekuang, ade letak sotong, ayam or mee..ikut suka.. penah pekena cendol kt mamak stall x  kan ade rojak mamak tu..ala2 mcm tu le..

betui dak cesilia?kalu salah akak kentin nak menyuruk bawah meje ni..huhu..



-- Edited by akak canteen on Thursday 26th of December 2013 06:18:47 PM

__________________

Ambillah waktu untuk berfikir, itu adalah sumber kekuatan. 
Ambillah waktu untuk berdoa, itu adalah sumber ketenangan. 
Ambillah waktu untuk mencintai dan dicintai, itu adalah hak istimewa yang diberikan Tuhan.



Super Member

Status: Offline
Posts: 1527
Date:

akak canteen wrote:
otromen wrote:


errr kak reza... tersemboq tu makan yang kene panggil steamboat tu ke???....


 meh akak kentin tulun jawab meh..haha.. nak tersemboq dah nasi lemak paru + nescefe pagi2 ni bile adek otromen buleh same kan pasemboq ngan steamboat...hahaha..gelak lg sekali... ok stop..

pasemboq tu mkanan org utara ala macam rojak mamak tu yg kuah kacang ade cucur ade timun,sekuang, ade letak sotong, ayam or mee..ikut suka.. penah pekena cendol kt mamak stall x  kan ade rojak mamak tu..ala2 mcm tu le..

betui dak cesilia?kalu salah akak kentin nak menyuruk bawah meje ni..huhu..



-- Edited by akak canteen on Thursday 26th of December 2013 06:18:47 PM


 ahkahkah...p semboq kat die kak...hahahahah adoiii aku pun gelak sakan...

otomen taro...stimbot tu kne makan atas bot...pasembiq kne makan sampai menyembor...haa

cer cari persamaan die heheheh



__________________

NAK MAKAN...MAKAN...DAN MAKAN....



Senior Member

Status: Offline
Posts: 144
Date:

ooo.. jadi kesimpulanya adik-beradik rojak la tu kan.. hahhaha.....aitsss nak semboq2~,korang lupe aku otromen ade perisai takat nak semboq tu humpphh macam makan nasik je penatnye menahan..hahahaha.... janji makan masuk perot... nguih,nguih,nguih...

__________________

ingin ku cium pipi mu dengan tapak tangan ku...ohhh,indahnya~~~

 



Super Member

Status: Offline
Posts: 660
Date:

hahah btl2 bgus cara kamu tu dik..jadi la seorg lelaki or ank lelaki yg pnh tangjwb ya...
ley buat mnantu nie hahaha


__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 660
Date:

hhah makan tersembo2...xley tahan

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 945
Date:

otromen wrote:

ooo.. jadi kesimpulanya adik-beradik rojak la tu kan.. hahhaha.....aitsss nak semboq2~,korang lupe aku otromen ade perisai takat nak semboq tu humpphh macam makan nasik je penatnye menahan..hahahaha.... janji makan masuk perot... nguih,nguih,nguih...


 ala otomen takat nyawa 3  minit, masuk minit ke-4 dah tumbang...



__________________
aku tak kacau korang, korang pun jangan kaco aku haaa... kalo tak siap korang..


Senior Member

Status: Offline
Posts: 144
Date:

aku ada power extra la.. kan skarang ni banyak power bank yang kene jual tu.. aku letak dua bijik kat blakang aku.. jadi kalau nak abes power bole la aku guna sebagai pengecas... lagi baguih kalau power bank tu guna tenaga suria... unlimited powerrrr...hahahaha

__________________

ingin ku cium pipi mu dengan tapak tangan ku...ohhh,indahnya~~~

 



Senior Member

Status: Offline
Posts: 302
Date:

pakat singgah mai penang..pekena pasemboq gelek..dijamin sedap hingga mejilat jari..hahahapasembor.jpgpasembur2.jpg



Attachments
__________________

aNAK maK abAH akU



Senior Member

Status: Offline
Posts: 130
Date:

Udah udahla ngn power bank tu..pg mngecas plak ngan pademboq ni.kola adik cesi..buat air lio kak kentin tersemboq tngok mende2 sedap ni..huhu..mau cari rojak pasemboq r balik opis kang..

__________________

Ambillah waktu untuk berfikir, itu adalah sumber kekuatan. 
Ambillah waktu untuk berdoa, itu adalah sumber ketenangan. 
Ambillah waktu untuk mencintai dan dicintai, itu adalah hak istimewa yang diberikan Tuhan.



Senior Member

Status: Offline
Posts: 302
Date:

hahaha..saja nak promote akak canteenbiggrin



__________________

aNAK maK abAH akU

Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard