Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: mENgUgUrkan KandUNGAN


Senior Member

Status: Offline
Posts: 302
Date:
mENgUgUrkan KandUNGAN


Disini aku mula dengan kalimah bismillahirrahmanirrahim...

 

Semoga dengan apa yang aku kongsikan untuk tatapan semua dapat memberi pengajaran serta kesedaran untuk kita sesama manusia.Berkisah tentang seorang hamba ALLAH yang yang lebih mudah aku namakan dia E.E ni kawan aku sejak dari zaman berhingus la....(zaman baru nak membesaq),dia ni asal dari kedah..atas urusan perniagaan si bapak E ni terpaksa la berpindah mai dok kat penang.Disekolahkan pulak kat tempat aku menuntut ilmusmile.gif

 

Masa aku mula2 kenai dia,Ya Rabbi....punya la kerek pompuan ni,dah la dia mai tempat kita dia pukoi wat ranggi plak ngan kitadisbelief.Disebabkan aku dulu nih jenih lembut lembot ikan gelama,so aku x ambik pot sangat la ngan pangai kerek dia tu.Aku yang senior ni(senior la sangat padahai sama umoq ja pown)plak dah nak kena p tegoq dia,ada ka patot???ish3...xpatot perkenalan yang simple tanpa party besaq-besaqran ni(party bagai banyak cantik muka)telah mengeratkan silaturrahim sesama kami..amin

 

Si E ni nampak ja cam ganaih nak mamp** tapi hati baik beb..xsusah la aku masa kawan ngan dia dulu,al-makloom la anak orang kaya kan..hehehe..2 tahun berlalu,kami sama2 melangkah ke alam remaja(alam yang kira dah besaq sikit).Kira nasib kami baik la kami berdua,atleast ada la gak geng kan..xdak la kna buli..hohoho..Bermula minggu orentasi pertama,kedua serta seterusnya kami dah mula membiasakan diri,pas 2 ada la lagi 2,3 orang yang kami kenai yang leh ngam ngan kami.

 

Sedetik berlalu terasa pantas sangat,kami kini sudah menjangkau 16tahun.Masa ni memang la masa hormon2 gatai membiak,dengan erti kata lain semua pakat nak ada marka(gf/bf),termasok la aku ngan 2,3 orang kawan aku lagi...hehehe Tapi apa yang sangat merisaukan aku,sejak E dah berkapel ngan jejaka idaman dia(cry.giftak bleh blah)E ni cam dah abaikan pelajaran dia..cam dah angau terok sangat dah aku tengok si budak E,masa dok kapel elok2 seronok la,bekepit ja tapi kalu time gadoh E t layan perasaan terok2..terok tu sampai tahap dia toreh2 tangan dia nama budak jahan** tu!!

 

Masa zaman sekolah dulu toreh2 tangan ni kira dah biasa la,depa t toreh sampai betoi2 keluaq darah baru depa puaih hati baru la rare kalu ayat budak2 zaman la ni...ish,raplah aku..dah la 2 sikap dia dah xleh kita nak tegoq dah,silap tegoq mula la dia t ajaq kawan2 len pulau kita.Ada la 2,3 kali aku dok kena gak..sampai 1 saat tu aku dah give up,aku dah lepaih tangan aku dah xmau masok campoq dah urusan hidup dia.Semudah tu ja nilai persahabatan kami,aku sedih aku kecewa sangat2 hanya sebab jantan jaha*** tu dia buang relation kami dalam lori sampah no.gif...

 

Bermula saat tu aku hanya dengaq perihal tentang E melalui kawan2 yang sekelas ngan dia,apa yang menyedihkan aku kawan2 aku cerita E lani dah berani bercumbu mesra ngan laki jaha*** tu dalam kelas.Bergenang ayaq mata aku,aku pown ada marka gak time tu,tapi xla sampai melampau camna E buat...Aku saban hari berdoa semoga tuhan bukakkan la pintu hati dia untuk berubah,SPM xsampai beberapa bulan ja lagi...aku xsanggup tengok dia terus hanyut,aku nak tengok dia berjaya,kami sama2 berjaya..tapi apkan daya aku hanya insan luaq yang selama ni mungkin x bererti untuk dia....

 

Alamak...dah pkoi 6??hehehe its time to go back home.....cerita ni aku akan sambong on thursday,sebab besok aku cuti...sehingga bertemu lagi diruangan akan datang....assalamualaikum

 

 

 



__________________

aNAK maK abAH akU



Super Member

Status: Offline
Posts: 1527
Date:

erkkk aku kne baca pakai loghat utara..
lambat sikit nk loading ceerita nya..heheh

apa pun..welkam ke gc... =)



__________________

NAK MAKAN...MAKAN...DAN MAKAN....



Super Member

Status: Offline
Posts: 1527
Date:

tapiii apa kne mgena dengn gugur anak???

__________________

NAK MAKAN...MAKAN...DAN MAKAN....



Super Member

Status: Offline
Posts: 945
Date:

ee... cesil..... today is thursday.. where is the story mory?


(ecewah.. tetibe gatai nak speaking pulak..)


er.... cik adik cesil sayang.. hari ni dah thursday noo, habaq mai la ceghita hang tu...


(ish... cam buruk pulak bunyinyer..)


dik non oooiiiittt... tak dak sambungan keee???

__________________
aku tak kacau korang, korang pun jangan kaco aku haaa... kalo tak siap korang..


Senior Member

Status: Offline
Posts: 302
Date:

huhuhu...harap maaf la kalu lorat kami keterlaluan sangat..xpa2 kami akan permudahkan lagi..nak sambong la ni...sat nohhh..hahahaha



__________________

aNAK maK abAH akU



Super Member

Status: Offline
Posts: 660
Date:

sambung jgk ker???xpe2 sdg menanti...heheh pekat jgk loghat utara tu

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 2496
Date:

where is the story...i'm waiting...huhu tergeliat lidah...lama dah tak cakap bahasa london ni....

__________________
aku meminta pada yang ada
aku merindu pada yang sudi


aku bapa si comel



Senior Member

Status: Offline
Posts: 144
Date:

tompang lalu ~~ ..biggrin



__________________

ingin ku cium pipi mu dengan tapak tangan ku...ohhh,indahnya~~~

 



Super Member

Status: Offline
Posts: 660
Date:

smbg kt tmpt lain la g fredom

__________________
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard