Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: salam semua sahabat


Senior Member

Status: Offline
Posts: 132
Date:
salam semua sahabat


Salam semua...finally i am back. Tq pada member2 GC yang still contact saya bertanyakan khabar n chat, tak kurang gak yang lebih dari tu (hahahahaha). Sorry to admin coz aku nak tumpang promo blog aku yang suam2 kuku ni. Hope korang sudi membaca blog ni sebab aku tulis sendiri berdasarkan pengalaman benar aku sepanjang ON SERVICE dalam perkhidmatan ni. 
http://cikguplkn.blogspot.com/
E
njoy beb



__________________
like2 u jeee


Super Member

Status: Offline
Posts: 945
Date:

halu bro blues... eh,ke orang lain ek?

tak kisah la, tapi dh lama tak nampak.. ada baik ka?

tak der citer baru ke? kalo nak bukak citer lama pun buleh, tapi yg belum dibukak kpd kami2 ni ler.. heheee..

__________________
aku tak kacau korang, korang pun jangan kaco aku haaa... kalo tak siap korang..
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard