Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: LUAHKAN PERASAAN


Newbie

Status: Offline
Posts: 1
Date:
LUAHKAN PERASAAN


MUALA2 BUKAN MAIN LAGI.... CAKAP SAYANG APE LHA.... TU SEMUA.....REKA CITER JER...KNPE LELAKI SEKARG NIE KEJAM.!!!! SNGAT2......



-- Edited by nur qaseh qalisha on Friday 4th of October 2013 08:03:38 PM

__________________
qaseh


Super Member

Status: Offline
Posts: 1014
Date:

try ngan aku plak..

hahaha..

__________________
DuLu AkU SuKa TgK AvAtAr Aweks_HapPy nGaN pHiA PuNyEr LeLaMeR... DuLu AkU SgT sUkE mKN DoNaT.. SkAnG AkU TaNaK jAdI pEnAkUt..


Super Member

Status: Offline
Posts: 2496
Date:

sebenar nya cik nur kasih ni salah jumpa lelaki...

Mcm cakap cikun...cuba ko cuba si cikun ni..dia la jejaka terhangat ka group gc ni...

__________________
aku meminta pada yang ada
aku merindu pada yang sudi


aku bapa si comel



Super Member

Status: Offline
Posts: 1504
Date:

Ahaks..sib bek preedom promote si chikun..
klu promote diri sendiri..de lg insan kena tido dkt hspital bt kali ke 2 tahun ni
tp hrp maaf yer chikun tu jejaka tersuam2 kuku jer dkt Gc..bukan terhangat pun

__________________
Aku IBU si Comel...


Super Member

Status: Offline
Posts: 2496
Date:

mmg la si cikun tu suam suam kuku sbb jejaka terhangat si nadia dah sapu...huahuahua...


__________________
aku meminta pada yang ada
aku merindu pada yang sudi


aku bapa si comel



Super Member

Status: Offline
Posts: 730
Date:

hahahaah kak nad sebab tu en gpredoom xberani promte diri dia, xmau tidoq kat spital lg la tu... hahahahha
cikun tu suam suam taik ayam.. hahahahaah

__________________

"mencari ketenangan"



Super Member

Status: Offline
Posts: 2496
Date:

hahaha sian si cikun dah jadi tahi ayam plak...aku baru je nak promosikan si cikun tu....

__________________
aku meminta pada yang ada
aku merindu pada yang sudi


aku bapa si comel



Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

ek cikun tu adik beradik ciku ye?
suam2 kuku konon..isk isk

__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 



Super Member

Status: Offline
Posts: 945
Date:

ok la tu, suam2 kuku pun ada gak yg berkenan. bukan ke cik juliza dah berjanji dengan sedara cikun nak bertunang hujung taun ni? heheee...

predem, enko duduk rumah bebaik ye... jangan carik penyakit lagi nak masuk spital. aku tak risau ko masuk ICU, aku takot ko kena sumbat masuk spital jiwa je.. tak tahan kena basuh dengan madam nadia. hehe.

__________________
aku tak kacau korang, korang pun jangan kaco aku haaa... kalo tak siap korang..


Super Member

Status: Offline
Posts: 2496
Date:

eh aku suami mithali...selalu dduk kat rumah...

__________________
aku meminta pada yang ada
aku merindu pada yang sudi


aku bapa si comel



Super Member

Status: Offline
Posts: 1014
Date:

ehhhh...

sronok ekk bahan aku...

xpe....

hahahaha...

sib bek arinih jumaat...

so nak sejuk2 je la arinih...

ehhhh....

ini post aku yg ke 1000 la...

hepi postday tu me...hepi postday tu me...

2006-2013 dan selamanya...




__________________
DuLu AkU SuKa TgK AvAtAr Aweks_HapPy nGaN pHiA PuNyEr LeLaMeR... DuLu AkU SgT sUkE mKN DoNaT.. SkAnG AkU TaNaK jAdI pEnAkUt..


Super Member

Status: Offline
Posts: 945
Date:

ek? 7 tahun baru 1000 ape ke lembam enko nak mencapai tahap super saiya ni.

ko nengok macam incik predem, setelah berkecimpung selam bertahun2 (macam enko la kot) dah berjuta2 lemon posting dia.

ko ni tak abis berguru dengan mister rie ripan ni..

tapi ape pun, aku sebagai nubie memang tak mampu la nak menandingi kehebatan enko berjaya memposting sampai ke level super saiya ni.. heheeee...

__________________
aku tak kacau korang, korang pun jangan kaco aku haaa... kalo tak siap korang..


Super Member

Status: Offline
Posts: 1014
Date:

predem bole la dia post smpai puluh2 ratus juta tuh..

dia cirik wifi jiran dia...

aku nih harap pegi cc je la...

baru dpt on9..

__________________
DuLu AkU SuKa TgK AvAtAr Aweks_HapPy nGaN pHiA PuNyEr LeLaMeR... DuLu AkU SgT sUkE mKN DoNaT.. SkAnG AkU TaNaK jAdI pEnAkUt..


Super Member

Status: Offline
Posts: 945
Date:

alolo cian nyer....

ko curik pulak wifi predem...

aku pun harap kat opis je nak online. kalo tetibe hari tu work load banyak menggigil je tahan tangan ni gatal nak bukak gc.

dah addicted, nak buat camano, tak do ubat yg mujarab nak hilang ketagih ni dah..

__________________
aku tak kacau korang, korang pun jangan kaco aku haaa... kalo tak siap korang..


Super Member

Status: Offline
Posts: 2496
Date:

wei walaupun post aku berjuta juta lemon tapi post yg berkualiti berapa puluh je...yg baki tu post hampas syok sendirik....mcm post yg mcm aku tengah tulis ni....

Alamak cikun ko jgn la pecah lobang yg aku curik wifi jiran aku...

__________________
aku meminta pada yang ada
aku merindu pada yang sudi


aku bapa si comel



Super Member

Status: Offline
Posts: 945
Date:

ooo... post hampeh cam ni ek?

iye ke?

aaaaa... tak paham...

ala. post pendek2 la..

cenggitu ek?

aku pun nak buat cam tu bley tak?

heheee.. tapi takot plak nanti abang gab yang ensem tapi tak bape nak ensem marah..

__________________
aku tak kacau korang, korang pun jangan kaco aku haaa... kalo tak siap korang..


Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:

bukan bukan post hampeh bukan macam tu..

macam ni haku ajar ..



-- Edited by Ijoi on Monday 14th of October 2013 12:52:08 AM

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:

Mana

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:

Pak Badda

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:

lama

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:

tak nampak

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:

batang

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:

hidung atau

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:

apa2 batang yg ada kat tubuh badan beliau tu?..

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:

Inilah namanye post cam hampeh..

AMARAN newbie jgn tiru macam saya yek.. nanti kena flyingkick dgn modestos..

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 2496
Date:

Makcik badar ade...hari hari makcik tu online tapi dia takde mood nak balas post



__________________
aku meminta pada yang ada
aku merindu pada yang sudi


aku bapa si comel



Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:

Puan Badda ada tapi takde mood nak post??..

Ini sungguh misteri..

SAPA NAK JOPAN?..

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 2496
Date:

em dia takde mood nak balas post...beliau masih bersedih atas pemergian arwah ibu tercinta...Al Fatihah untuk arwah ibu beliau dan arwah ibu aku yg amat aku sayang...

__________________
aku meminta pada yang ada
aku merindu pada yang sudi


aku bapa si comel



Super Member

Status: Offline
Posts: 660
Date:

al-fatihah.....ptt la dh lama x nmpk lubang idung pak badda...sungguh aku merindui beliau...


__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 945
Date:

ooo.. al-fatihah untuk arwah ibu kawan2 ku yang disayang2 & dirindu2 selalu.

al-fatihah jugak untuk arwah bapa2 pada yang bapa mereka dah tiada di dunia yang fana ini.

juga al-fatihah kepada ibu bapa kita yang masih hidup, untuk kesejahteraan mereka2 semua di dunia & akhirat.



kepada yang berbahagia incik ijoi..

enko..

__________________
aku tak kacau korang, korang pun jangan kaco aku haaa... kalo tak siap korang..
1 2  >  Last»  | Page of 2  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard