Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: SELENA GOMEZ DALAM MASJID.


Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:
SELENA GOMEZ DALAM MASJID.


Beberapa hari lepas masa solat maghrib, aku jemaah kat masjid. Aku saf kedua, bahagian tengah, pada rakaat kedua, tengah imam baca Al-Fatihah, tetiba ada la pulak entah sapa kat bahagian sebelah kanan punya hp bunyi. kalau bunyi biasa atau classic ringtone ok lagi, sekali dia guna lagu Selena Gomez daa..  wink

'I, I love u like a love song baby, and I keep hittin' repeat peat peat peat'.

Lama pulak tu, aku agak empunya hp tu samada ingat dalam solat langsung tokleh gerak utk offkan hp memekak atau buat2 tak tau, buat2 macam org lain yg guna lagu Selena Gomez.. Bukan salah pakai lagu Selena Gomez atau sesapa, tapi kalau pakai lagu pelik2, bunyi pulak dalam masjid, tgh solat pulak, tak sesuai kot..aww

Jadi teladannya, kalau nak masuk masjid tu, silent atau off aja hp tu, takyah nak ekshen2 walaupun pakai hp mahal, bila jadi macam ni kan malu.biggrin



__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Senior Member

Status: Offline
Posts: 420
Date:

hahaha siut...malu gile org tu

__________________

 someOne .....is..waiting..



Super Member

Status: Offline
Posts: 660
Date:

tlupe la kot nk silent....better off la...klo silent tp ada gegaran still x dok diam at tu bkata....sme je x kusyuk..hehehe
xper nie pgajaran buat diriku jua...

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 864
Date:

eh..haku igt selena msuk islam xdi...
hahahhaha
lenkali silentkan la hp tu....
hadoi...mmg fail la ..

__________________

I'd RaTheR wasTe My LiFe pReTeNdiNg !

ThaN havE To FoRGeT you FoR oNe WhoLe MiNute !!

gaara.gif                

Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard