Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: cara HACK akaun facebook menggunakan henpon android anda melalui WIFI


Senior Member

Status: Offline
Posts: 144
Date:
cara HACK akaun facebook menggunakan henpon android anda melalui WIFI


salam semua...sapa nak kena ajar cara hack facebook??...meh sini singgit sebagai yuran pendaftaran..biggrin ..hehe

alatan

1.henpon android 2.1 keatas.

2.wifi (ape2 je la)

3.usb cable (sejenis ngan cacing tanah)

 

cara2 root henpon OS android

1.root henpon korang (sila googling cara nak root..kali ni aku nak gi tau cara nak root gadget android made in china)

2.dowmload ni http://www.ulozto.net/xnAgHts/zhuodashi-2-2-17-setup-exe  ..klik kat box kuning tu " download "

3.lepas download korang install ...lepas install korang sambung usb cable dari henpon ke komputer korang....biar kan beberapa minit ...software tu detect driver untuk device (henpon) korang tu..

4.dah habis install dan detect2 tu ???..korang download dulu busybox pro guna blackmart (free woo biggrin)....wokeh jom kite setat mengeroot biggrin  ...klik software tu dan run,bile dah run software tu korang klilk kat icon sepanar/pemuta skru tu..lepas tu korang klik roott dan tunggu sampai habes...yeahhhhh..korang dah root henpon..hehehe..

cara2 hack

1.download ni dulu.. http://www.4shared.com/android/ffQDPHwL/FaceNiff-21b_2.html (install)

2.download juga yg ni.. http://www.4shared.com/android/NG-UL2A0/FaceNiffGenUNLOCKER.html (install)

3.dah install due2 natang tu ??.. wokeh open faceniff tu dulu..kena lock app tu kan?..ok,korang out dulu dan buka faceniffgenunlocker tu.. ( masa ni sila pastikan korang on wifi dan connect kat wifi tu)..tekan unlock dan tunggu hingga selesai...dah siap?..buka balik app faceniff tu dan tekan start...tunggu je sampai ada mangsa2 yang konect wifi yg sama dengan korang konect tu...

4.dah dapat mangsa ?..klik kat akaun mangsa tu dan enjoy ngan akaun dorang...buat la pa korang nak buat ngan akaun tu.. muahahaha biggrin!!!!!!!!!!!!!



__________________

ingin ku cium pipi mu dengan tapak tangan ku...ohhh,indahnya~~~

 



Super Member

Status: Offline
Posts: 2362
Date:

Pandailah nko otomen nak ajar org pedajal org lain yek?.. insaplaa dan kembali ke pangkal jalan bukit bintang, kat situ ramai bapok..

Trr.. Aku mana ada pasebuk, selamat la dari perbuatan2 keji dan lucah seumpama ni..

Facebook?.. Aku hantar surat je kalau nak tanya kabar.. minngu depan sampai laa.. lagi dua minggu dapat la reply..

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Senior Member

Status: Offline
Posts: 144
Date:

wehehe..aku dah wat la...banyak orng yg suke sangat konect wifi kalau free ni...aku join skali le..hehe.. seyes,facebook dak gay pun aku dapat...geli aku bace mesej2 dorang ni..yaaakkkk !!.. xD

__________________

ingin ku cium pipi mu dengan tapak tangan ku...ohhh,indahnya~~~

 



Super Member

Status: Offline
Posts: 1527
Date:

otromen wrote:

wehehe..aku dah wat la...banyak orng yg suke sangat konect wifi kalau free ni...aku join skali le..hehe.. seyes,facebook dak gay pun aku dapat...geli aku bace mesej2 dorang ni..yaaakkkk !!.. xD


 takpe incey otoromen.....ijoi tu dulu gay jugak...tapi dah hinsappp....

die boleh ajar kau ke pangkal peha...ehhhh..silapp..pangkalan chempa...biggrin

bagus cara ko ajo ni...tapi aku bab2 tenet ni sume memng tak pndeyy heheh



__________________

NAK MAKAN...MAKAN...DAN MAKAN....



Senior Member

Status: Offline
Posts: 144
Date:

confuse ijoi bekas member gay ????...... ni mesti ajaran cecat mister rie ni kan..no  ..mane le beliau ni...dah lame dah tak menunjukkan batang beliau....ehh!!..batang idung le...hhehehbiggrin



__________________

ingin ku cium pipi mu dengan tapak tangan ku...ohhh,indahnya~~~

 



Senior Member

Status: Offline
Posts: 161
Date:

HACK confuse Hanya Aku Cheart.gif Kanak kanak biggrin

 

Nak HACK Benteng berurat rantai boleyy x???

handshake.gif

'cara' ni memang CARApeace.gif cam biasa setiap ciptaan manusia terulung ni samarata kelebeyhan & kekurengan

Beta SyurgaWee (Adoi saper pulak yg curik tepuk Mahkota kerajaan langit i nihevileye huu terkesima le tuu)

HaaChiumm! Alhamdulillah . . sambOng lek

Beta SyurgaWee YAKIN YEAY!

Baby baby Kanak kanak Transformasi Malaysia Tip Topdate.gif GENIUSSSSSS menggunakannyaheart.gifgive me 1*

 

sing.gif Welcome welcome my baby give us succsess Paradise Firdausi 

*ALL MOTHER MALAYSIAN WORLD BLESS PROUD OF SOLEH SOLEHAH BABY*

insyALLAH amin

 

 



__________________

agIrLrEvoLutIoN* May God gve more 'Nur Cahya' into our heart..Amin

Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard