Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: hardisk aku rosak..aku sayang..leh baiki ke idak ye?


Super Member

Status: Offline
Posts: 791
Date:
hardisk aku rosak..aku sayang..leh baiki ke idak ye?


name aku uilquiorra schiffer..aku dilahirkan di sebuah kilang jenama Samsu..badanku diperbuat daripada enjin motorbot dan juge sepana cap ayam..aku dibeli oleh tuan aku untuk dipermainkan di malam ari..tuan aku adela seorang pompuan yang cun tahap neelofa..ehem ehem okey melalut sat haha...lame aku x posting kt GC nie so anggapla ni posting aku yang paling santun lagi bertomakninah skali yer

 

berkenaan permasalahan aku ni xdela beso sangat dan jualah arakiannya tiada kecil umpama sekecil bata..aku punyai hardisk suatu ketika dulu..namun pada suatu ketika komputer aku telah dilanda poblem..shutdown..crash..last2 aku mengambil keputusan yang drastik bertarap plastik untuk membetulkan pc aku untuk mereformat di kedai baiki komputer encik sood..here the saddest part appear before me(cewah speaking lak) yang mana hardisk aku dikatakan telah rosak dan xleh format pc lagi..so kat sini aku nk tanye ade ke korang taw mane2 kedai yang leh baiki hardisk..aku bukan pe aku syg maklumat yg de dlam hardisk tu..bertahun dari zaman aku study sampai skang aku keje..ade byk data, dokumen dan hiburan syaithoon yg kedapatan di dalam hardisk tsebut...maka bantulah aku...aku nak maklumat dalam tu je..hardisk rosak pon xpe huhu..sape2 taw mohon share info..thanks sob sob..

 



__________________

tumblrln61knlyhk1qbz3uh.gif

[saya lembam sekian terima kasih]



Super Member

Status: Offline
Posts: 2362
Date:

Ceisstt.. akhirnya kembali mahluk spentot g string mutusami yg selalu terlanjur bersama dgn cencada di belakang semak ditepi warung pak warjo ini, setelah lama menghilangkan kemaluan dirinya yg terbukti amat rejim zionist rupa paras bentuknya itu..

Ini mesti banyak cerita-cerita blue yg memaparkan aksi-aksi terlampau antara nko dgn ekzos kereta cik peah, jiran hujung blok yg cun tu kan, Uillquorra?.. itu yg ko sayang sangat maklumat2 dalam disk keras nko tu kan..

Apa susah, ko call aja mekanik rasmi justin biber suruh dia tengok2kan disk keras nko yg dah monopos tu.. tak pun ko tanya la pakar IT gay ciritan, incik Mat the Gaytics tu..

(aku ingatkan lama ko mengilang ko pegi belajar iqraq ke, dah insap kembali ke pangkal rahim ke, .. )



__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 4534
Date:

jap.. mane ko taw hardisk tu rosak?? Kot kot OS die jer ke??

__________________





Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

Oil Kuleraa (sampek sekarang aku x tahu nak eja nama beliau niihhh ....susah amat) ....

itulah nko ... sape suh nko simpan menda menda yng nko study jaman2 kat unibersiti tu .. nko sipan kat haddisk kan da susah ...

ka humah aku banyak ... bermacam2 disk aku simpan .... yang lama yang baru ... seme ada .... kecik besa .. seme ada ...

(disk = piring = pinggan) kan kan kan ....?

 

incik Mat .. punya susah budak loyar tu panjang2 nulis ... nko tanya soklan kontot tu jew? isk isk isk ... sabor jer laaa ...

 

 

(Oil ... x taula aku nk menulung nko macamana ... wolopon aku nie kira sohabat sejati nko (iskk ,.. hek eleh perasan aku niihhh ,...)

maklonglah ... jaman2 kita mule join .. nie ler tempat nko selalu luah perasaan tatkala nko putus cinta kan kan kan ...

mase tu .. neelofa x de lagik .... hehehehehehehe ...)



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.

Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard