Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Internet Explorer sungguh lembab!!..


Super Member

Status: Offline
Posts: 2362
Date:
Internet Explorer sungguh lembab!!..


As-salam kanak2 haiperaktif ribena semua..

 

Aku nak tanya kat sesapa yg ada dari satu benda apa nama dia ni yg org guna utk surf web, macam internet explorer, mozzila forefox, google chrome, ni je yg aku tau.. (bute IT aku ni ngalahkan aruah Ibrahim Pendek..no)

Sebelum ni aku guna mozila tapi apsal entah ituhari bukak je kompiter aku punye mozila dah gone, tarak lagi, aku check kat control panel add/remove pebenda tu, dah takde mozila aku.. Pelik bin ajaib bin Mister Rie sungguh laa..  (adik aku pun ada gune pc aku utk online, tapi takkan dia delete pulak mozila, mustahil2.. musykil2..)

Jadi ter paksa la aku guna internet ekplore ni utuk online, tapi sungguh lembab dan lembam la IE ni.. Aku rasa masa guna mozila dulu laju jek, bila guna IE nak bukak gc pun lambat.. Aku rasa laa..

Pada korg yg terer IT macam incik Mat the MatiCs minuM Teh, betul ke mozila lebeh best, atau apa2 program ni lebih baik daripada yg lain atau prestasinya lebeh kurang sama jer ha?.. isk TENN SHION den dgn IE ni.. Cipan.. zi laa..



__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 4534
Date:

IE? org guna chrome sekarang...
Bagi aku lagi stabil, lagi simple(tak banyak tab-tab bangang kat atas2 page)...
IE aku tak taw la ape best die..
tapi mozilla boleh buat script..
nak terang tak reti, tapi nie satu2nye function yg die ada tapi browser lain takde..

__________________





Super Member

Status: Offline
Posts: 2496
Date:

tapi IE banyak web kerajaan pakai lagi...
Banyak kali bila aku nak isi borang online apply keje masih mintak di gunakan internet explorer

__________________
aku meminta pada yang ada
aku merindu pada yang sudi


aku bapa si comel



Super Member

Status: Offline
Posts: 1643
Date:

gune google chrome je ijoi.. takyah pening2 pk.. :))

__________________

Will you still love me when I'm no longer young & beautiful? :)

 



Super Member

Status: Offline
Posts: 2362
Date:

Ha ha!! Jakun, jakun macam monyet!.. (sebab ni gune google chrome..)

Memang laju dan clean.. beza bebenor dgn IE rupenyer..

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

hek elehhh ... aku masih gune IE iaitu ... Internet Explorer .... okey jer ... x ler lembab sangat ...

kekadang jerk aku gune mozila or google chrome ...

sebab ... gune IE ... kami opis gamen memang bnyk gune IE .. sebab ... bile carik pekeliling ke surat pekeliling ke

web site JPA ... aku gune IE je .. kalu Mozila n GChrome ... lambat dapat ...

IE .. cepat ... tu sampai sekarang aku guna IE jerr .... sebab nak cari email Rasmi kerajaan Johor pun lebih mudah guna IE ...

entah laaa .... pasal aku orang tua ... so bnyk gune IE jer ...

 

lagi satu ... kalu bukak email or pesbuk ... kalo mozila n GC ... nomor  or akaun kite stay up kat situ jer ..

kalu maen curik2 tguk kat laprop ke .. monitor kat opis ke ... kalu x deleted kita leh tau sapa on9 /bukak tadi ...

kan ke bahaye tu? hehehehehehehe (kaki cilok) ....

kalu IE ... x de pon LEKAT ... nomor/akaun emal kita tuuu ... biggrin

 

entahlah ... IT IT nii .. aku pon buta jugak ... macam IJOI ... lembam tahap kokang bukit ..

 

 



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Senior Member

Status: Offline
Posts: 414
Date:

eh, ambo gne internet explorer, okey jer.. x de lah lembab mne ??

sihat walafiat jer internet ambo.. cme ken kdg tu cm sekat2 sikit jer sbb byk sgt bukak benda..

__________________

AKU SUKA BACA KOMEN KORANG DARI CERITA..

TAPI AKU SUKA BACA CERITA KORANG DARI KOMEN...

Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard