Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: cerita bl


Senior Member

Status: Offline
Posts: 387
Date:
cerita bl


....beberapa hari lepas, anak sedara yg mak aku jaga (mak bapak dia bertugas jauh, balik seminggu sekali je) cakap ngan mak aku dia nak bukak TV, time tu jam lebih kurang pukul 2 petang cam ni

ceriter nye....

Anak sedara: Tok cik! ... nak tgk TV boleh?

Mak aku: Boleh, tp nak tgk cerita apa, pukul 5 nanti baru ada SpongeBob, ni baru pukul dua...

Anak sedara: ...mmm!! nak tgk cerita BLUE..

Mak aku: APAAAA!!!!!!!! Cerita BLUE, sapa pasang cerita tu?

Anak sedara: Abang!!

Mak aku: Astargfirullahalladzim!!!

So mak aku pun terus menyoal siasat aku, ada ke aku penah layan citer BLUE a.k.a lucah kat TV sampai budak tu tau cakap cam tu...

Mak aku: Mu ade tgk cerita tak senonoh depan dia ke? Dia cakap nak tgk cerita blue yg mu pasang kat mak tadi...

Aku: Bilanya?!!!

Mak aku: Tadi dia cakap nak tgk cerita blue yang mu pasang...

Aku: Mak, saya ni selama duk ngan mak penah ke mak nampak saya tgk cerita2 camtu? Kat komputer pun penah ke mak nampak?...

Mak aku: Habis takkan budak boleh tau plak pasal crita blue...

Aku: ....mmmm!.. bila abg pasang cerita blue ni ha??? Jgn2 abah awak yg pasang awak cakap saya...

Anak sedara: Taklah! Kang abang pasang haritu...

Aku: Demi Allah mak, tak penah saya pasang crita2 tak senonoh cam tu, apatah lagi depan dia, kan ke mak selalu ada kat umah, penah nmpak ke saya pasang cerita camtu?

Mak aku: Kalo betol, tak pe la, aku tkut ko tu duk pasang cerita2 tak senonoh, bila budak nmpk tu yg dia nak tgk lagi...

Aku: Tak pe la, nanti abah dia balik ujung minggu ni saya try tny kut2 dia ada layan menda2 tu, kut2 dia ternampak..

So kes pending jap, tak tau lagi apa penyeselaiannya hinggalah hari ni, lepas je solat Zohor, aku berehat kat ruang tamu dan kebetulan anak sedara aku tgh tgk TV dan dia pun bersuara...

Anak sedara: Abang, ni la cerita BLUE tu, cerita ni la yg abang pasang haritu... ingat tak..

Aku: Ceh cerita ni rupanya, hampagasssss tole!!!!!!


Rope 2x nya ia adalah rancangan TV kanak-kanak yg disiarkan di TV9.... 

 

bukan ctier aku aku copy paste je hahaha



__________________

https://www.facebook.com/one.izat



Senior Member

Status: Offline
Posts: 437
Date:

cite ape yg tajuk nye BLUE tu???? haku x tau pn..

__________________

kemarahan adalah keadaan di mana lidah bekerja lebih cepat daripada pikiran, dan tindakan lebih cepat dari nurani 



Super Member

Status: Offline
Posts: 1014
Date:

rookie blue..

__________________
DuLu AkU SuKa TgK AvAtAr Aweks_HapPy nGaN pHiA PuNyEr LeLaMeR... DuLu AkU SgT sUkE mKN DoNaT.. SkAnG AkU TaNaK jAdI pEnAkUt..


Senior Member

Status: Offline
Posts: 419
Date:

Blue Clues laaa anak2 ku...

__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 437
Date:

hahahaha....blue clues rupe nye....hmmm agak blurrrr haku...haha

__________________

kemarahan adalah keadaan di mana lidah bekerja lebih cepat daripada pikiran, dan tindakan lebih cepat dari nurani 



Senior Member

Status: Offline
Posts: 342
Date:

Ahaha...baru Sa prasan cerita ni...
Blue clues tu citer utk kanak2...
Pasal seorang tuan dgn anjingnya yg bernama Blue...

__________________

It's better to let it unknown...

Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard