Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: asal eh ?


Senior Member

Status: Offline
Posts: 414
Date:
asal eh ?


asalamualaikum. Asal eh ? Asal cter antu, mst wataknye antu pmpn.. Yg rmbt pjg lh. Bdk pmpn x de mke lh.. X de ke antu laki ? Heran sungguh..

__________________

AKU SUKA BACA KOMEN KORANG DARI CERITA..

TAPI AKU SUKA BACA CERITA KORANG DARI KOMEN...



Super Member

Status: Offline
Posts: 1014
Date:

ni teteki ke ape...

susah jugak jawapan dia ni..

apesal ehh??

heran sngguh...

mana pi antu laki nih...

ahaha

__________________
DuLu AkU SuKa TgK AvAtAr Aweks_HapPy nGaN pHiA PuNyEr LeLaMeR... DuLu AkU SgT sUkE mKN DoNaT.. SkAnG AkU TaNaK jAdI pEnAkUt..


Super Member

Status: Offline
Posts: 1527
Date:

yang laki pon da jadi pompan
rambut da panjang...
takde tailor yang nk motong untuk die

sekian,
laporan saya untuk hari ini,
karambing sup sedap juga..

__________________

NAK MAKAN...MAKAN...DAN MAKAN....



Super Member

Status: Offline
Posts: 2362
Date:

Wa salam..

1: Pontianak dgn penanggal aja rasanya hantu yg perempuan kot, pocong, toyol, mahluk2 hitam tu sume jantan..

2: Sebab perempuan lebih cantik, menarik, menakutkan dari lelaki, Perempuan yg cantik lebih menarik dari lelaki yg hensem, perempuan yg jahat lebih menakutkan dari lelaki yg jahat.

3: Sebab hantu2 ni akan muncul dalam bentuk yg korang paling takut, dan orang2 melayu, jawa atau yg sewaktu dgnnya dari atuk nenek kita dah dimomokkan dgn hantu pontianak, jadi mahluk2 tu akan muncul sebagai pontianak, hantu yg paling kita takut. Tengok bangsa cina atau india, jarang sangat cerita jumpa pontianak kan?..

Jadi hantu akan muncul dalam bentuk yg paling korang takut, kalau korang takut mandi atau takut Ipad rosak, mungkin korang akan jumpa hantu air atau hantu Ipad rosak...

Beginilah yg haku pelajari selepas menonton crita Cardcaptor sakura dgn Sailormoon, nirrojim kan haku?..
(Dengan kuasa bulan, akan menghukummu! Teng teng teng..)

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Senior Member

Status: Offline
Posts: 437
Date:

Ijoi wrote:

Wa salam..

1: Pontianak dgn penanggal aja rasanya hantu yg perempuan kot, pocong, toyol, mahluk2 hitam tu sume jantan..

2: Sebab perempuan lebih cantik, menarik, menakutkan dari lelaki, Perempuan yg cantik lebih menarik dari lelaki yg hensem, perempuan yg jahat lebih menakutkan dari lelaki yg jahat.

3: Sebab hantu2 ni akan muncul dalam bentuk yg korang paling takut, dan orang2 melayu, jawa atau yg sewaktu dgnnya dari atuk nenek kita dah dimomokkan dgn hantu pontianak, jadi mahluk2 tu akan muncul sebagai pontianak, hantu yg paling kita takut. Tengok bangsa cina atau india, jarang sangat cerita jumpa pontianak kan?..

Jadi hantu akan muncul dalam bentuk yg paling korang takut, kalau korang takut mandi atau takut Ipad rosak, mungkin korang akan jumpa hantu air atau hantu Ipad rosak...

Beginilah yg haku pelajari selepas menonton crita Cardcaptor sakura dgn Sailormoon, nirrojim kan haku?..
(Dengan kuasa bulan, akan menghukummu! Teng teng teng..)


 memang nirrojim ijoi ni.....

 

ske tengok katun seksi meksi ni kn3...no



__________________

kemarahan adalah keadaan di mana lidah bekerja lebih cepat daripada pikiran, dan tindakan lebih cepat dari nurani 



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 57
Date:

lawaklah awak ni Ijoi,saya pun ske tengok citer sailormoon,cardcaptor sakura,magical girl lyrical nanoha dan fairy tail..................dulu2 la......skrang dahx tngok

__________________

Jeongmal Saranghaeyo Lee Hyun Woo.........................



Senior Member

Status: Offline
Posts: 414
Date:

ngahahaha ! Lucu la jwpn korg. Hehe. Sngeh2 aku bce. Hahaha. Yg sbenanye, aku pn x tau jwpn dye ape.. Hehe. Tp rsenye, jwpn tbaik, Ijoi lh. Siap ngn mvie lg. Hahaha. Klu tkt ngn rotan, hntu rtn le yg kuar ? Hahaha ! XD

__________________

AKU SUKA BACA KOMEN KORANG DARI CERITA..

TAPI AKU SUKA BACA CERITA KORANG DARI KOMEN...



Member

Status: Offline
Posts: 22
Date:

sebab lelaki yang dah TIADA tu baik kot . tu yang tak jadi hantu . hehe , tapi tak kata yang perempuan tu jahat taw .

__________________

hyouka-peace.gif

Maaf andai ada yang terkurang atau terlebih , peace no war ~



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 57
Date:

sbb hantu lelaki sibuk kat penjara.
byk mati kat tali gantung.
so diorang bz menghantui penghuni penjara.

__________________

Hurt me if that is the only way that makes you happy

Yahoo Messenger: muyamiya



Member

Status: Offline
Posts: 22
Date:

haha . kira pasal laki ramai yang baik tu salah la ? jadi laki ni ramai yang jahat .. eh2 kurang baikkk laa . baru tahuu .

__________________

hyouka-peace.gif

Maaf andai ada yang terkurang atau terlebih , peace no war ~



Senior Member

Status: Offline
Posts: 414
Date:

Ha3. Sbenanye, org pmpn yg slalu kne ngorat/bramh msra nan antu2 tu kn. Klu antu laki yg ngaco, tkt pmpn2 yg kne kco tu ajk msuk minang. Sbb antunya stil ncem wlopn dh brulat dn bdrh2 wjh bliau.. Ha3.

__________________

AKU SUKA BACA KOMEN KORANG DARI CERITA..

TAPI AKU SUKA BACA CERITA KORANG DARI KOMEN...

Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard