Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Video Raya Dari Kami..
Adakah anda rasa Mister Rie itu seorang yg hensem? [12 vote(s)]

Tidak! Rupa tayar beskal lagi mulia dari rupa beliau..
25.0%
Tidak! Rupa selipar jamban lagi hensem dari rupa beliau..
25.0%
Tidak! Aku rasa muka tunyuk lagi tampan.. walhal tunyuk tu haram!
8.3%
Tidak! Abang GaBRiEL lagi hensem bukan kepalang..
41.7%
Ya! Aku rasa Rie hensem, sbb aku rakan gay beliau..
0.0%


Modestos

Status: Offline
Posts: 3401
Date:
Video Raya Dari Kami..


Sempena Hari Raya Aidilfitri 2012 yg bakal menjelang tiba ni, saya dgn berbesar hati menujukan videklip khas lagu raya ni ikhlas buat anda semua. Persembahan khas dari Mister Rie, Mat The Matics dan saya sendiri utk semua rakan-rakan forum GC (Gay Ciritan) serta rakan-rakan gay bottom seangkatan seluruh Malaysia dgn ucapan "Kalau makan ketupat dan lemang tu, ingat-ingatlah lemang kami di sini.."

 




-- Edited by GaBRiEL on Thursday 9th of August 2012 11:31:59 PM

__________________

"Sejahat-jahat manusia, adalah sebaik-baik jin. Sejahat-jahat jin, adalah sebaik-baik Mister Rie.."



Super Member

Status: Offline
Posts: 1527
Date:

manem bedio nyer????

__________________

NAK MAKAN...MAKAN...DAN MAKAN....



Modestos

Status: Offline
Posts: 3401
Date:

Disebabkan audio visualnya agak mcm haram sifatnya, hanya golongan tertentu je yg dpt tgk.. Kalau sesapa tak bleh tgk, anggap aje la diri korang tu terpelihara dari segala anasir jahat.. biggrin



__________________

"Sejahat-jahat manusia, adalah sebaik-baik jin. Sejahat-jahat jin, adalah sebaik-baik Mister Rie.."



Super Member

Status: Offline
Posts: 660
Date:

bsmgt dh nk tgk tp urmmm

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 1527
Date:

hahahah tetbe jer bole nengok..

ok..speachless...hahahhaha terbaik....

__________________

NAK MAKAN...MAKAN...DAN MAKAN....



Super Member

Status: Offline
Posts: 2496
Date:

sesuai la dengan tajuk gay ciritan
dengan serta merta je aku rasa mcm nak benci lagu ni

__________________
aku meminta pada yang ada
aku merindu pada yang sudi


aku bapa si comel



Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:

dasar gay punye gab...
sepuluh ramadhan terakhir ni cubelah letak video yang lebeh mahmudah
barulah kitorang tambah feel nak lebeh mengerjakan amal2 soleh..

ini video mungkar ko jugak yang ko sajikan ye?..



__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

entah ler ... pasal skrin aku  nie jenis suci dalam debu ...

so .. video2 jenis gay gay nie ... beliau x mau maen pulakkk ...

memang betul laa ... skrin nie sucie .. jadik mate aku pun ikut suci .. kih kih kih ...



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

eee gayah ske...gayah ske....
yang dalam video tu, yg mana satu abg gab, abg rie dan abg mAt..
gayah nak berkenalan le..
bukan pe...gayah nak bawak depa2 tu gi beriktikaf di semejid..
maklum le dah malam2 seploh akhir ni..
nak mencari lailatulqadar..

selamat beramal le ye..



__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 



Super Member

Status: Offline
Posts: 2496
Date:

selamat ber amal...
Rasa kejap je dah nak abis ramadhan...
Rasa dapat jumpa lagi tak ramadhan tahun depan...

__________________
aku meminta pada yang ada
aku merindu pada yang sudi


aku bapa si comel



Modestos

Status: Offline
Posts: 3401
Date:

Semenjak kami menayangkan videoklip persembahan kami ni, rata-rata peminat kami menyuarakan rasa terkesima yg amat sgt. Wow! Tak sangka kami menjadi populer dalam sekelip mata.. Fiffy sukkkkaaaaaaaaa!!!! Dengarnya hingga ada yg demam-demam serta insaf takmo dgr lagu raya ni lagi dah tahun ni..

Yang hensem bukan kepalang kanan tu Mister Rie.. yg tgh Mat.. yg muka jebon, beraksi lucah hingga memakai baju menampakkan baju dalam tu la Abang Gab.. biggrin



__________________

"Sejahat-jahat manusia, adalah sebaik-baik jin. Sejahat-jahat jin, adalah sebaik-baik Mister Rie.."



Super Member

Status: Offline
Posts: 864
Date:

fuyooo
abg GAb nyanyi !!
padan la cam nk bnjir je tmpat aku nie ha...
tahniah atas kesemangatan anda !!

__________________

I'd RaTheR wasTe My LiFe pReTeNdiNg !

ThaN havE To FoRGeT you FoR oNe WhoLe MiNute !!

gaara.gif                



Super Member

Status: Offline
Posts: 570
Date:

laa.... yg pakai baju warne merah tu abg gab upernye...

nak ngorat laa..... klau nk ngorat yg baju biru ngan baju kelabu tu mmg dah takde can dah...
terlalu byk pesaing....

so, baik ngorat abg gab kan... haha

__________________

kuro vs shiro



Modestos

Status: Offline
Posts: 3401
Date:

suha wrote:

laa.... yg pakai baju warne merah tu abg gab upernye...

nak ngorat laa..... klau nk ngorat yg baju biru ngan baju kelabu tu mmg dah takde can dah...
terlalu byk pesaing....

so, baik ngorat abg gab kan... haha


Ko ada hati nk ngorat abang ke Suha? Adalah lebih afdhal sekiranya ko melupakan terus hajat di hati ko tu.. Ini adalah kerana abang hanya membalas cinta dari jantan-jantan macho dan bujang spt Anuar Zain, Hazami serta Azwan Ali je.. Pompuan cun mcm ko, abang takde selera nk layan.. Memadai la sekiranya kita hanya berteman tapi mesra saja.. biggrin



-- Edited by GaBRiEL on Monday 3rd of September 2012 06:25:34 PM

__________________

"Sejahat-jahat manusia, adalah sebaik-baik jin. Sejahat-jahat jin, adalah sebaik-baik Mister Rie.."



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 98
Date:

mr rie ngn math tu mcm seiras la pulok kan..
jambu gitu..
nyaris x tbalik tempat duduk tu yek

__________________

                                            

                                                         ~i'm happy~



Super Member

Status: Offline
Posts: 699
Date:

cess, apasal plak aku bleyh trtengok video hasil nukilan gay2 ciritan nie..??
speechless aku.. aku tk sangka si gab, mat the gedik ngn rie cipan begitu nirrajim dn mahmudah sekali prlakuannya...
tp nasib baek aku tengok lps bln ramadhan yg mulia... kalau tk, dh tentu aku mutah ijo.. tk ke btl puasa aku..
w'bgmnpun.. sbg mnghormati karya si gab n the gay yg tk seberapa tu..
aku ucapkn slmt maju jaya la hndaknya.. mudah2an raya thn dpn, tkder lg video yg sedemikian rupa...
wassalam...

__________________

Makan jangan sebarang makan, silap makan masuk spital...



Modestos

Status: Offline
Posts: 3401
Date:

Ye.. Ye.. Tima kasey la kat semua yg sudi membuang masa lapang menonton video lucah dari kami ni. Sesungguhnya kalau ada butang "LIKE" kat forum ni, nescaya Abang Gab percaya video ni akan menerima undian LIKE paling jahanam bnyknya jika nk dibandingkan video tarian Oppaa Gangnam Style tu.. Raya tahun depan kami akan cuba post videoklip raya terbaru kami pulak yee.. Mungkin akan berduet bersama Justin Bieber..

Apapun, jika tgk undian kat atas tu, tak sangka ramai yg undi Abang Gab ni lagi ensem dari Mister Rie.. Mmg terbukti aku ni lagi ensem dari ko la Rie Buncit oii!! biggrin



__________________

"Sejahat-jahat manusia, adalah sebaik-baik jin. Sejahat-jahat jin, adalah sebaik-baik Mister Rie.."

Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard