Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Cari benda tersembunyi..


Super Member

Status: Offline
Posts: 1014
Date:
Cari benda tersembunyi..


Cuba kira ada berapa orang...

 

 

tersembunyi.png



__________________
DuLu AkU SuKa TgK AvAtAr Aweks_HapPy nGaN pHiA PuNyEr LeLaMeR... DuLu AkU SgT sUkE mKN DoNaT.. SkAnG AkU TaNaK jAdI pEnAkUt..


Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

9 org 1 hantu..heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 49
Date:

10 org... sian mamat tu... disisihkan... no



__________________

i'm just enjoying my life, dude. 



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

aku kire 10 ... termasuk yang sorang tuuu ... alahaiii .. kesiannya ...

kene tguk betul2 .... kalo rabun ayam itik macam cik gayah ... memang ler x nampak ..

sebab kaler kulit .... lebih kurang macam baju diarang pakai jerr ...

 

(syukur kita pada Allah .. dikurniakan kulit sawo matang ..)



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

eeehhh..nampak le..terang lagi..
jelas sangat gg dia tu..ahaks
pasni sah kena kurung...he he

__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 



Super Member

Status: Offline
Posts: 1014
Date:

ko nmpak gg dia?? sah ko mmg rabun itik bak kate pak badaq tuh..

__________________
DuLu AkU SuKa TgK AvAtAr Aweks_HapPy nGaN pHiA PuNyEr LeLaMeR... DuLu AkU SgT sUkE mKN DoNaT.. SkAnG AkU TaNaK jAdI pEnAkUt..


Senior Member

Status: Offline
Posts: 135
Date:

cikun,ni ka gmbr kmu mlm 2?aku x nmpk pn ko dlm gmbr niii....

..............(renung lebih dlm)........

ooooo.......ptt la x nmpk....ko tersorok rupanya..maklum la..'cerah' sgt....

hahahaha



__________________

aku mau ko ja~



Super Member

Status: Offline
Posts: 699
Date:

kalau tk silap aku ler.. dlm bnyk2 pompuan yg kat dlm gambar ni kan.. slh sorang nyer adlh bini pak badot.. cuba teka siapakh pompuan trsbt....

kalau korang bleh jwb, pk badot kasi hadiah.. x gitu pak badot..?? hehe...


__________________

Makan jangan sebarang makan, silap makan masuk spital...



Senior Member

Status: Offline
Posts: 224
Date:

hahahaha...mujur gg yg sorg 2 putih gak..kalu x sah2 org x kira dia..ni sepisis yg x leh nak bw night walk..kalu x sah2 kalu kira x cukup sorg

__________________

fikir dulu sebelom tulis o ckp...jgn tulis o ckp guna kepala lutut..tulis n ckp guna kepala otak



Senior Member

Status: Offline
Posts: 110
Date:

10 seorang FBI kot sebab dia hitam


__________________

I love my family,I love my friend,I lOVE ALL People in the world. ehh.......lupa pulak nak letak i love my self sorry lupe punye masalah



Member

Status: Offline
Posts: 14
Date:

memang senang sahaja,9 orang yang berkulit putih dan 1 seorang yang berkulit putih...memang poyo.............

__________________
without any leadership in our country,we are nothing but a dust...
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard