Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: muvie best nie...!


Super Member

Status: Offline
Posts: 1519
Date:
muvie best nie...!


oleh kerne haku boring ari nie... skulah pun tak best pasal ader sukan... jadi haku nak citer kat korang citer best, kalau korang rase tak best pun korang musti buat2 best, kalau tak haku cubit perut korang.... kih kih kih....!

 

semalam haku melayan satu muvie... tajuk Hugo... kalau korang dah penah tengok... errrr... lantak korang la... kalau yg blom... pegi la beli sendri... haku nak suggest jer...

best citer nie kalau sesape yg minat adventure drama.... muvie nie tak la macam spiderman ke hape tapi camera work ngan citer dia sgt best.... citernye pasal sekor budak nie dah kematian bapak die, bapak die plak ader jumpe sekor robot kat muzium... lupa lak nak kasitau, citer nie belaku kat paris sekitar taun2 awal 90an kut.... bapak budak nie kejenye repair jam, biler bapak die mati dia tinggal ngan bapak sedare dier kat stesen ketapi kat paris tue.... jadi keje budak nie hari2 kunci jam... dan dalam masa yg sama dia dok merepair robot yg bapak die jumpe tue kunun2 mungkin bapak dia ader tinggalkan messege ke hapa.... masa tue haku dah pikir ending citer nie musti robot tue buleh hidup, tapi rupanya tak. bila dia dah repair ader lagi satu kunci yg blom ader, dia pun frust lah.... sian kan.... sekali tue dia pegi satu kedai toys kat dalam stesen tue la, nak curik mainan tapi kena tangkap ngan tokey kedai... tokey kedai nie plak ader anak sedare, isabelle nama awek tue... rupanya kunci ntuk nak jalan kan robot tue ada kat budak pompuan nie.... derang pun try 'on' kan robot tue.... dan dgn tak semena2, robot tu pon berfungsi.... jeng! jeng! jeng!.... robot tu start melukis....!!

fuh.... sampai kat sini jalan citer jadik lagi best, dalam kepala otak haku dok bepikir lagi.... naper la robot tu lukis bulan.... dan derang pun mulakan siasatan....

jadi anak2... kalau nak tau citer pas tu ape jadi... korang tengok sendri la yee....  kih kih kih



__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 1519
Date:

ader lagi muvie haku nak suggest kat korang nih...

The Town...
Citer nie pasal 4 orang member yg kejenye merompak bank... plakonnye plak ialah ben affleck dan beberapa orang lain yg haku tak kenal derang, dan derang pon tak kenal haku.... kih kih kih...

mmg thrilll wa cakap lu...! pasal ader rompak2 ader cintan2 ader gaduh2.... komplete. dan yg bestnya derang nie merompak bank kat town derang jer. dan yg paling best derang bley telepas... citer yg sgt tak boring. kalau korang nak layan dvd citer nie sgt la berbaloi.... sekian maceh...

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

incik asben .. terima kaceh lah kerana .. berkongsi `pengalaman' tentang muvie tuu .... kalo incik asben cerita sampek ending lagi bagus ... sebab ... nk abiskan tguk muvie paling x  ... 1 jam setongah ... kalo incik asben yg ceriter ... paling2 pun .. 5 minit jekkk ... jimat mase kan kan kan ....

tang the movie the town tuuu ... rompak bankk ... haku gase .. dah tguk lah ... best gak ....

pasal muvie2 niii .... wolo pon haku nie jenis makcik makcik .. eh silap .... walao pon dah warga emas .... tp ... haku suke citer2 ... suspen thriller .... scary2 dan citer seram tp ade motif laaa ... best ..... kolo drama2 berat niiii  ... ape lagik pilem cinta cintun .... alamak .... macam buang karen jekk ... (tp buleh pulak layan Ombak Rindu .... tuuuu .. pasal haku nk tguk aron ajis ngan maya karen ...... lakonan mantappp ..... keh keh keh)

nie ... topik pon `muvie best nie '... yg lelain tu ... buleh ler share  .....

 

 

 



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 2362
Date:

Act of Valor pon besh gak, kalu korang minat citer2 perang askar2, cerita ni berbaloi dijadikan koleksi dvd.



__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 1519
Date:

Ijoi wrote:

Act of Valor pon besh gak, kalu korang minat citer2 perang askar2, cerita ni berbaloi dijadikan koleksi dvd.


 cer citer skit... caner jadik citer cam nie... cer citer... cer citer??? kalau muvie nie best haku beli jugak jap lagi... dan kalau mana2 ahli ( yg pompuan jer... kalau laki pakai costume pompuan tak di kire tau... kih kih kih... yg pompuan buleh la join haku dalam penengokkan muvie tersebottt... ) kih kih kih



__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 1519
Date:

haku tambah lagi muvie yg haku rase best... kalau korang rase tak best korang beli cd jer... kih kih kih... tak pon kalau nak donlod pun buleh jugak....

Mean Creek...

citer nie pasal budak2... ala budak skolah... kire tahun 5 ngan tahun 6 cam tu la... yg bestnya pada haku ialah actor2 budak2 nie mmg menjadik tambah2 plak budak lelaki gemuk tue... serious sh*t best.... kih kih kih

citer nie terjadik pasal budak gemuk nie suker buli budak lain... jadi, budak yg kena buli nie dah balik umah repot sama abg dier... dah tu abg dier plak suda plan nak kenakan budak gemuk yg nakal itu... derang pun bawak la budak gemuk nie naik rakit kat satu sungai.... kat sini haku cakap.... mmg menjadi betul la budak gemuk nie blakon... haku tatau caner nak tulis kat sini... jadi korang layan sendri lah....

citer nie nak kater heavy drama tak jugak... jalan citer sempoi jer....

susah2... korang layan sendri lah..... bye....!!

__________________


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 49
Date:

aku x reti nk huraikan cerita2 best ni, so, keje plg senang, aku list aje citer2 best yg penah aku tgk

1. Real Steel
2. Final Destination 1.2.3.4.5
3. Crows Zero (Japan)
4. Battle Ship
5. Big Mommas
6. Tower Heist

(yg pling byk aku lyn ialah citer kartun... hehe )

1. Up
2. Despicable Me
3. Megamind
4. The Incredible
5. Madagascar 1.2.3 (yg no.3 aku x tgk lagi)
6. Wall e

(byk lagi. tpi.. x igt dah... tpi, aku rase korang sumedah tgk sbb most of them dah ade kat cinema )




__________________

i'm just enjoying my life, dude. 



Super Member

Status: Offline
Posts: 2362
Date:

asberionsz wrote:
__________________________________________________________________

 

 cer citer skit... caner jadik citer cam nie... cer citer... cer citer??? kalau muvie nie best haku beli jugak jap lagi... dan kalau mana2 ahli ( yg pompuan jer... kalau laki pakai costume pompuan tak di kire tau... kih kih kih... yg pompuan buleh la join haku dalam penengokkan muvie tersebottt... ) kih kih kih

__________________________________________________________

 

Act f Valor ni jalan cerita biasa2 jer, pasal elite unit navy seal nak reskeu sorang ajen us yang di kidnap kat mexico. macam boring kan?

yang bestnye, yang belakon jadi navy seal tu, memang elite unit navy seal sebenar, bukan pelakon holiwud yang selalu tu. scene tembak2 memang sedap, banyak headshot guna sniper rifle.

 

tapi sebenarnya askar2 us tu macam cibai.. sukati diorang masuk negara orang pastu bunuh2 orang, pastu bagi alasan nak selamatkan orang kunun, hakk tuihh la amerika.

tapi movie diorang best2 pulak...



__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

sebenornya aku nak sesangat kongsi ngan korang pasal muvie2 baru nih .... mandangkan CD palyer rusak ... nak harapkan skrin laptop ... kekadang layan jugak .. tp .... banyak kali skrin tguk aku ... tu malas tuuhhh ...

cumer layan anak tguk NONGKRONG ... biasalah .. seram komidi terbitan Metrowelth (David Teoh) ... jalan cerita biasa2 la .. cume gelak time scence komidi ... cumer kurang setuju ..... pasal ... skrip filem seram sepatutnya dibuat mestilah membuat rujukan kepada yang pakar mengenai penyelesaian secara Islamiah kerana watak2 seme orang islam  ... ending agak bagus kerana ada kesedaran pada watak2 utama ...

lagi satu ... aku  suka sesangat layan muvie2 lama kat ASTRO jek .. chanel 411, 412 413 ... tu pun kalau x berebut ngan anak channel katun .. (he he he)  .. DAY N NIGHT (Tom Cruise n herorin dia .. err .. sape tu .. alahai luper pulak ... ) pilem ala2 James bond .. perisik .. TOURIST (Angelina Jolie n Johny Depp ... antara pelakon2 holiwud yg aku minta sgt) ... dan banyak lagi lah ...

walau pun aku taw .. amerika nie ... melalui pilem2 depa la .. depa nak influence (mempengaruhi .. ejaan english mungkin salah) .. manusia2 sejagat dengan egen2 yahudi dan malaun depa ... tp .... pilem2 diarang best .. modal besau2 ... teknik pun efisyen ... aktor aktres .. ensem2 n cun2 ... pemandangan .. indah2 .... walau pun selalunya ending .. aku dapat agak .. tp ada gak ending .. jauh dri andaian aku ...

so .. sesapa yg da tguk pilem2 eksyen ... thriller ... bulehlah cerita kat sini ... kalo berkesempatan ... dpt bli dvd/cd .. buleh jugak layan ....

 



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 570
Date:

aku pon ade 1 movie best.... Taxi movie...

citer die camni... sorang laki tu, polis...die ni kire nk tangkap penjahat lah kirenye..
n penjahat ni pulak terdiri drpd pompuan2 yg cantik seksi lagi menggoda....(tpi x taulah bgi korang yg gay ni... hahah xDD )

haishh... aku pon x reti nk citer camne.. korang tgk ar sendirik..

__________________

kuro vs shiro



Super Member

Status: Offline
Posts: 1519
Date:

hoho... nih ader lagi muvi2 yg haku nak kasi kat korang... dan korang buleh tengok ngan kawan2, sahabat handai, rakan taulan... kalau nak ajak pasukan pandu puteri pun buleh jugak,... mentelah la pulak kalau korang nak ajak ahli2 persatuan kuda kepang kg korang... amat buleh sekalai.... kih kih kih

The other side of Heaven...

nie citer penat la sikit... yg plakonnya tak kenal sgt, tapi best... citer taun2 zaman sebelom perang dunia kut kalau tak salah haku... haku lupa la sori.... citer pasal sekor remaja nie ader awek... tapi dier plak dapat keje sebagai pak imam kat nue... tempat jin bertendang nu... jauh lagi dari afreka...( sebenarnye haku lupe gak tempat yg dier pegi tue... kih kih kih ) kunuunnye nak meng'imami' penduduk kat situ... dan dalam mase dier berade kat situ, memacam la kejadian yg tak ingin kiter lihat berlaku....

citer nie haku kasi kategori drama lah... takde aksi2 takde romen2.... buleh tengok ngan famili.... nak best lagi beli kuaci cap matahari bebanyak... hehehehe

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 1519
Date:

lupa lak nak kasi tau lagi satu muvie... yg nie untuk golongan remaja jaya cam haku nie... org2 tua, yg sakit sesungut, atau masalah pembuangan najis tak tos adalah makruh....

Contraband... serius beb... citer best giler....!! pada haku la... korang...! korang punye pasal ler... ih kih kih

citer pasal mark wholberg nie kene cari duit nak bayar kat geng mazmumah... geng jahat la nih...! asal jadinye, adik ipar dier dah buang satu beg dadah dalam laut pasal pihak kastam dah tau... jadi geng mazmumah nie nak kan balik dadah dalam beg tu... jadi pasal nak selamatkan adik ipar dier, dier kena la carik duit yg bersamaan dgn harga dadah tue... duit dalam simpanan plak tak cukup, jadi dier amik keputusan jadi kelasi kapal... tujuan dier ialah dier nak ke panama, mexico nak beli duit palsu, dier bawak skali ngan adik ipar dier nie... dah sampai kat panama tue, adik ipar dier lak buat hal, duit modal nak beli duit palsu tue adik dier dah songlap... marah la pulak geng jahat mexico nih...

er... kalau haku citer sampai abih... penat la haku suggest kat korang... korang beli sendri la yer citer nie... tak pun korang pinjam la kat kawan2, tak pun pinjam duit kat adik bradik ke, sedare mare... kalau dah susah2 sgt tue korang jual tanah atau rumah korang tue... kih kih kih

__________________


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 29
Date:

asberionz wrote:

er... kalau haku citer sampai abih... penat la haku suggest kat korang... korang beli sendri la yer citer nie... tak pun korang pinjam la kat kawan2, tak pun pinjam duit kat adik bradik ke, sedare mare... kalau dah susah2 sgt tue korang jual tanah atau rumah korang tue... kih kih kih

 

syok korang rekomen cengginih.. ni rasa nak cari ni movie korang cakap tu..  tp tu la x reti lah nak sedut movie online neh mcm mana iskh! 

 

sape2 sini tukang sedut movie? sy nakkkkkkkkkkkkkkkk!!

 

setakat ni x la cerita yg melekat di hati ni:-

 

1. inception - cerita misi di dalam mimpi dalam mimpi yg dalam mimpi lagi yg mana itu pun mimpi juga.  

2. i am sam - tru stori yg buat sy nangis sampai merengek2

3. madagascar 1,2,3 - fav katun

4. ice age 1,2,3,4 - fav katun

5. rio - fav katun juga! 

6. bettleship - muvi membuatkan cinta ku kpd cekgu beralih ke arah navy errrkk!

7. 50 first dates - komidi romantik yg erm.. ntah la..



__________________
ehem


Super Member

Status: Offline
Posts: 2362
Date:

asberionz wrote:
___________________________________________________________________

er... kalau haku citer sampai abih... penat la haku suggest kat korang... korang beli sendri la yer citer nie... tak pun korang pinjam la kat kawan2, tak pun pinjam duit kat adik bradik ke, sedare mare... kalau dah susah2 sgt tue korang jual tanah atau rumah korang tue... kih kih kih
___________________________________________________________________


apa barang dohh, jual tanah nak beli dvd?..
baik korang ikut nasihat aku,..

korang kerja rajin2, overtime gila2, nanti bila dah tua, korang keluarkan KWSP korang tu, korang beli la DVD tu.
bijak kan aku?.. macam tak biase dohh..



-- Edited by Ijoi on Friday 13th of July 2012 08:18:01 PM

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Senior Member

Status: Offline
Posts: 387
Date:

movie seram xde ke bro?bosan la asyik action jer

__________________

https://www.facebook.com/one.izat



Super Member

Status: Offline
Posts: 1519
Date:

nih... ader lagi citer best haku nak kasitau korang....

super 8..

citer nie mmg superb beb... wa cakap... mmg tak tipoo punya... korang akan melayan dgn santainye dan sgt best citernye... betul nie haku tak tipoo....

citer nye pasal beberape ekor budak nak wat projek skolah kat satu rel ketapi.... kununnye derang nak wat muvie ( projek skolah ), time derang tgh dok shooting tu, tetibe ader ketapi lalu... dah tu ketapi tu plak tereksiden kat situ... mase nie la bebudak nie heran pasal dalam ketapi tu ader makhluk asing cam aliza misbon tue... dah tu plak time tu pak polisi ngan beberape agensi lain datang... bebudak nie pun nyuruk ler dari jauh... derang nampak.....

haaa... suspen kan , suspen...

nak tau citer dier lagi... sile beli dvd sendri yee....

kih kih kih....

__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 225
Date:

taw taw cite tu tp lupe tajok die

__________________

aku mau jadi muslimah sejati.... aku mesti jadi begitu...... Insyaallah!!!



Super Member

Status: Offline
Posts: 570
Date:

ni! ni! ni!

Catch Me If You Can...

sorang budak ni....[aku dah lupe name die] die dikire genius lah kununnye... so, maybe famili die x kaye/bankrup kut [aku dah igt sgt dah ni] so, utk carik duit, budak ni pure2 lah keje pilot, dokter dan ade satu lagi but aku x igt.. hehe....

so, nk dijadikan citer... mmg berjayelah bdak ni.... dpt duit berjuta2....

hokay... sampai stakat tu jerlah aku citer... penat jari runcing aku nk menaip ni...

Selamat Hari Raya!!

__________________

kuro vs shiro



Super Member

Status: Offline
Posts: 1519
Date:

suha wrote:

ni! ni! ni!

Catch Me If You Can...

sorang budak ni....[aku dah lupe name die] die dikire genius lah kununnye... so, maybe famili die x kaye/bankrup kut [aku dah igt sgt dah ni] so, utk carik duit, budak ni pure2 lah keje pilot, dokter dan ade satu lagi but aku x igt.. hehe....

so, nk dijadikan citer... mmg berjayelah bdak ni.... dpt duit berjuta2....

hokay... sampai stakat tu jerlah aku citer... penat jari runcing aku nk menaip ni...

Selamat Hari Raya!!


 ish...ish... kakak suha... err... oneng suha....!!! citer catch me if u can nie citer dier tak cenggitu kut... citer yg oneng nak sampaikan tu tajuk dier lain kut...

citer catch me if u can nie plakon dier tom hanks ngan leonardo d'kopi o tue... citer pasal leonardo nie keje dier chop duit palsu, tom hanks nie plak jadi pak pulisi... so keje pak pulis nie asik kejar mamat nie lah...

citer tom hanks yg paling best

- green miles

- forest gump

- road to perdition

- the polar bear express ( citer carton... best giler )

- the lady killers ( tak best sangat tapi buleh layan la... )

lain2 tu banyak lagi la... cam saving private ryan bla...bla..bla...



__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 2362
Date:

izat raikonen wrote:
_______________________________________________

movie seram xde ke bro?bosan la asyik action jer
_______________________________________________


haku tak minat sangat seram2 ni,

tapi aku suka SILENT HILL, tapi tak seram pon citer ni, kira ok aja laa..

THE EXORCISM OF EMILY ROSE pon aku minat gak, adaptasi kisah benar Anneliese Michele( betul ke aku eja ni?). tak kenal, google senirik laa.



__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

citer seram ... banyak ... banyak ... kalu rajin carik kat kedai .. DVD CD ...

kalu aku .. aku layan kat astro jerkk .... banyak jugak muvie baru2 ...

time citer seram .. biasa malam jumaat .... channel 4111, 412 .. 413 ...

aku niee ... minat sangat kat citer seram .. dulu .. punyer banyak tape .. cd .. dvd

citer2 seram/thriler  antaranya ... Hell Riser .. 13 ghosts ... scary1,2,3,4, frday 13 siri 1 entah sampek berapa tuu ..

 ..six sense ... khurafat ...penunggu istana ... kuntilanak dan banayak kuntilanak ... ahhh .. macam2 la .. banyak sangat tapi lupa tajuk2 seme tu ...

citer cina .. siam ... seme aku beliii .... tu taim anak2 aku sekolah renadah dan menengah lerr ...

kalu filem melayu .. aku tabik la kat Syamsul Yusuf yang buat Khurafat ...

bagi aku ... pilem melayu seram terbaik ...

 

(aku kurang da layan CD DVD nihhh .... banyak layan astro .. maklumlah ..

sejak menjak dah monopus nihhh ... x berapa soon la nak layan seme tuu.. mase untuk aktiviti tu x cukup arrr ... )



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 570
Date:

asberionz wrote:


 ish...ish... kakak suha... err... oneng suha....!!! citer catch me if u can nie citer dier tak cenggitu kut... citer yg oneng nak sampaikan tu tajuk dier lain kut...

citer catch me if u can nie plakon dier tom hanks ngan leonardo d'kopi o tue... citer pasal leonardo nie keje dier chop duit palsu, tom hanks nie plak jadi pak pulisi... so keje pak pulis nie asik kejar mamat nie lah...

citer tom hanks yg paling best

- green miles

- forest gump

- road to perdition

- the polar bear express ( citer carton... best giler )

- the lady killers ( tak best sangat tapi buleh layan la... )

lain2 tu banyak lagi la... cam saving private ryan bla...bla..bla...


 haha... sorilah cik asbe.... aku lupe dah....

nsib baik abg asbe ade bleh



__________________

kuro vs shiro



Senior Member

Status: Offline
Posts: 225
Date:

cite best sekarang "mak nak" cite antu siam lebih kurang cite nan nak tu

sorg ibu mengandon mati ms tggu suami die balik dr perang... sebabkan cinta gile kat somi

die die da mati tu jd antu tggu somi die n nak besama somi die......... last2 somi die dpt taw bini die antu

somi die lari kat kuil soh sami halau xnak bgi antu tu kacau hidop dia... antu bini dia marah la so wat onar la satu kg.....

__________________

aku mau jadi muslimah sejati.... aku mesti jadi begitu...... Insyaallah!!!



Super Member

Status: Offline
Posts: 1519
Date:

ehem...ehem...!!!

citer seram2 nie haku kurang melayaninyer... korang suggest ler....

ader lagi nih muvie yg haku nak citer kat korang....

tajuknye ialah Muholland Drive. Muholland Drive nie ialah nama sebuah tempat kat amareka saner nu.... citer nie tak baik di tengok oleh kaum keluarga serta anak2 yg blom akil... tapi haku dah tertengok dah... hehehehe nak wat caner....kih kikh kih
citer nie ader unsur2 seksis yg sopan tapi best... kih kih kih... dan masalahnye citer nie haku dah tengok 2,3 kali tapi tak paham... dan kalau korang layan citer nie nanti korang tulun la citer kat haku lak yeee....

tengkiuuuu..............

__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 387
Date:

oh nasib baik ade topik ni sng skit aku nak cari movie best2

__________________

https://www.facebook.com/one.izat



Senior Member

Status: Offline
Posts: 414
Date:

hobbit2 ! Syiok gak. Tp crite cm tgntong kit. Myb nt muncul Hobbit 2 kot.. Ngahaha ! Tgok yg 3D nye. Pergh.. Gempak !

__________________

AKU SUKA BACA KOMEN KORANG DARI CERITA..

TAPI AKU SUKA BACA CERITA KORANG DARI KOMEN...



Super Member

Status: Offline
Posts: 1519
Date:

ehem... tersangat ler haku nak melayan muvi hobit tu.... tapi takde teman spesis pompuan.... errrr.... ader sesape yg buleh jadik hakunye pengiring?? sile angkat kaki...!!
saper dah melayan citer tu citer ler....!!!

yg terkini haku melayan citer sourse code... giler best...!! muler2 tu cam blank skit.... dlm sengah jam cam tu baru ler buleh paham skit2 citer.... dan ending tu buleh paham banyak la.... di syorkan kalau nak melayan citer nie korang berus gigi dulu baru tengok.... kalau tak nanti korang akan kurang pedoman ke jalan yg benar.... kalau korang mantik tak tinggi tak yah la layan citer nie.... kih kih kih...!!!

layan ler... best wooo...!!

__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 387
Date:

cerita best sekarang ni cerita expendables 2 mmg action habis la..pelakon dia suma hebat2 belaka

__________________

https://www.facebook.com/one.izat

Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard