Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Ruangan Cerita Seram(old Version)


Senior Member

Status: Offline
Posts: 283
Date:
RE: Ruangan Cerita Seram(old Version)


x baik bersubahat dorena..kan lg bagus kalo pakai alatan moden.mne best pkai kapak n parang??

__________________
hakimzz


Super Member

Status: Offline
Posts: 1373
Date:


hakimzz wrote:

x baik bersubahat dorena..kan lg bagus kalo pakai alatan moden.mne best pkai kapak n parang??

klu pakia pistol ko cepat mati,tapi klu pakia kapak atau parang boleh siat2 ko mcm siat ikan hahahhahahaaa(hari ni nak jadi jahat)

__________________
love is everything or nothing
Anonymous

Date:

Korang nak gambar seram kasi email kat teman, sure you all kena histeria.......

__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 283
Date:

hakimzz_00@yahoo.com  . kasi jgn x kasi plak

__________________
hakimzz


Super Member

Status: Offline
Posts: 1373
Date:

azlinazm@yahoo.com bagi jgn tak bagi.

__________________
love is everything or nothing


Senior Member

Status: Offline
Posts: 283
Date:

huh....sedah name demo ni dorena.tp gapo jd dorena 2??/sebab demo suke tengok cter doremon ae..

__________________
hakimzz


Super Member

Status: Offline
Posts: 1373
Date:

tau takpe sbb doremon tu cute,baik satu2nya kucing yang berwarna biru ngan putih,(tu warna kegemaran dorena termasuk warna merah)n disebalik nama dorena ni ada maksudnya tau tak

__________________
love is everything or nothing


Senior Member

Status: Offline
Posts: 283
Date:

ingat warne pink

__________________
hakimzz


Super Member

Status: Offline
Posts: 1373
Date:

yang warna pink tu sepupu dorena hahaha

__________________
love is everything or nothing
Anonymous

Date:

Semoga korang bahagia.......

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 1373
Date:

memang bahagia pun hahahaaaa

__________________
love is everything or nothing


Super Member

Status: Offline
Posts: 1121
Date:

wah bahagia ekk...parang pun dah tajam ni...nah dorena kapak ko pun sama..fuhh sure putus kalo kene ni....(berjalan sambil menhayun hayun parang, mata tengok keliling, kot2 ternampak kelibat si hakim)

__________________
suka hati aku la..lalalalala


Super Member

Status: Offline
Posts: 1373
Date:

caya le ko hanim jom ko pergi sebelah sana dorena pergi sebelah sini kita berpecah bila jumpa kita tetek cukup2.k.

__________________
love is everything or nothing
Anonymous

Date:

TQ...

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 1373
Date:


yusran wrote:

TQ...



__________________
love is everything or nothing
Anonymous

Date:

Suka ati gua leeee..... Janji ROCK ooooouuuuiiii....

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 1373
Date:

suka hati ko ler

__________________
love is everything or nothing
Anonymous

Date:

Cayalee sama luu..... wa sign out dulu....


miss you.........dorena N anim



__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 1373
Date:

k.bye

__________________
love is everything or nothing


Super Member

Status: Offline
Posts: 1381
Date:

dorena ko dah blah ke

__________________
CopyrightęBijan 2009


Senior Member

Status: Offline
Posts: 201
Date:

AKU ADA LOT KUBUR UNTUK SEMUA LAPISAN UMUR.


IA DILENGKAPI DENGAN JAMBAN,


BILIK TIDO.


DAN MACAM MACAM ADA .


KALAU NAK SILA HUBUNGI:019444TEKAN-TEKAN TAK DAPAT.


HARGA SATU LOT(112345.567 DOLAR AMERIKA)


SEKIAN



__________________
CYBERCOM(My Company) Website Aku Naruto Malaysia


Newbie

Status: Offline
Posts: 2
Date:

OoOOOooUuUUuuuuuuuuuuu!!!!!!!.........papabear kembali dah!!

__________________
BaPaK BeRuAnG


Warga GENG-CERITA

Status: Offline
Posts: 892
Date:

papabear wrote:


OoOOOooUuUUuuuuuuuuuuu!!!!!!!.........papabear kembali dah!!

ye ker ni papabear?jap nak tanye...kalo ko tul papabear saper awek aku kat forum seram dulu?

__________________
buduh cam lembuuu


Chief Executive Officer

Status: Offline
Posts: 7977
Date:

kenapa papabear masuk lambat kat forum ni?

__________________
Misteri, dulu, kini dan sampek bila-bila


Member

Status: Offline
Posts: 14
Date:
insaf lah


saya pun bukan baik sangat nak nasihatkan orang....tapi sekadar renungan..(kalu nak baca) bace nih...untuk org Islam.....
Message: Untuk renungan kita bersama...Insyallah.

Dari manuscript lama yang tercatat di atas kulit kambing yang dijumpai berkurun masihi di sebuah negara "middle east". orang yang menulis tidak dapat dikesan. Ini adalah sesuatu yang harus
direnung dan di fikirkan bersama bukan setakat baca dan lupakan, harap kita semua dapat mengelakkan diri kita terjatuh dalam golonggan seperti dalam manusript dibawah. Amin

Seorang nasrani berkata, " saya amat bersyukur kepada Allah walaupun saya dilahirkan dalam bangsa nasrani. Ini kerana saya lebih mulia dari bangsa Majusi.

Seorang majusi pula berkata, "saya juga berasa amat bersyukur kepada Allah walaupun saya dilahirkan dalam bangsa Majusi. Ini kerana saya lebih mulia dari orang kafir

* Cuba kita meneliti dua perbualan di atas, kita dapati, kedua-dua kafir tidak mengaku mereka kafir dan mereka saling bandingkan dengan orang kafir... cuba kita lihat pula apa orang kafir kata...


Seorang kafir pula berkata, "saya juga rasa bersyukur kepada Allah walaupun saya dilahirkan kafir. Ini kerana kafir lebih mulia dari dilahirkan sebagai anjing.


Anjing pula berkata, " saya juga bersyukur kepada Allah walaupun saya dilahirkan sebagai anjing. Ini kerana anjing lebih mulia dari dilahirkan sebagai babi.

* Mari kita teka apa kah kesudahan perbualan ini, dan cuba kita teka apakah yang babi akan kata dan siapakah yang babi akan bandingkan dengan dia... Babi pula berkata, "saya juga bersyukur kepada Allah walaupun saya dilahirkan sebagai
seekor babi. Ini kerana saya lebih mulia dari manusia yang tidak solat".

Ini adalah sebuah manuscript yang memberi kesedaran kepada umat Islam yang masih tidur dan juga umat yang selalu membandingkan diri mereka dengan insan yang lebih buruk dan lemah dari mereka. Jika ini berterusan, umat Islam tidak akan maju. Tercatat didalam Al-Quran, bahawa umat islam yang meninggalkan solatnya akan menjadi semakin banyak dan lumrah pada akhir zaman... adakah ini akan berlaku atau sedang berlaku atau telah berlaku?


Sesungguhnya mati itu adalah benar, azab neraka itu adalah benar dan syurga itu adalah benar... Maha Suci ALLAH.


p/s :- tolong fowardkan kepada semua umat Islam di sekeliling anda.


Wassalam

__________________
-


Senior Member

Status: Offline
Posts: 168
Date:
RE: Ruangan Cerita Seram(old Version)


malas gua mo baca heh

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 1366
Date:

waaa azmer46 ni baik gak bdk ni....tapi aritu kantoi ngan bapak dier sbb g rempit kat highway

__________________

-F34R 15 N0T 4 F4CTOR-


R
-remaja
E-enggan
M-mematuhi
P-peraturan
I-isyarat
T-trafik



Senior Member

Status: Offline
Posts: 310
Date:

Astaga.......Whai makhluk Allah yg kurang pandaI(x pas subjek BM) knpe ko nie(Maliki)?x reti bace ke?ini ruangan cite seram bkn suruh ltk lmn web activebord.Aku tngah mrh nie tau.

__________________
MyHotComments.com
MyHotComments Br0k3n H34RT


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 53
Date:

peh
x leh tido aq dibuatnye.....

__________________
Setiap Permulaan Pasti Ada Pengakhiran.......
Tapi Aku Tidak Berhenti Berharap......


Senior Member

Status: Offline
Posts: 310
Date:

Mmg patut ko xleh tido sbb ko sorang yg pengecut...hua..hua..
Ko kira nsb baik aq x cite tntg kite g skolah mlm2......hai..ape nsb aq dpt kwn mcm ko......

__________________
MyHotComments.com
MyHotComments Br0k3n H34RT
«First  <  1 2 3  >  Last»  | Page of 3  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard