Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Ruangan Cerita Seram(old Version)


Warga GENG-CERITA

Status: Offline
Posts: 892
Date:
Ruangan Cerita Seram(old Version)


http://www.activeboard.com/forum.spark?forumID=2435


sesaper nak nengok forum seram yg lame....klik la link ni k...



__________________
buduh cam lembuuu


Chief Executive Officer

Status: Offline
Posts: 7977
Date:

Kenapa aku klik je dia masuk laman web jamban sedunia... suma gambar jamban je... betul diorang cakap..ko ni dah sewel terkena kenan jamban....

__________________
Misteri, dulu, kini dan sampek bila-bila


Super Member

Status: Offline
Posts: 545
Date:

eh betol la cakap ko rie siap bleh oder kubur baru lagi

__________________
gua tak leh tahan ketawa ~laalalala~


Chief Executive Officer

Status: Offline
Posts: 7977
Date:

elok la tu..bleh la tempah kubur untuk mamat-mamat ni...

__________________
Misteri, dulu, kini dan sampek bila-bila


Super Member

Status: Offline
Posts: 545
Date:

rie ko beli ker ko sewa kubur tu

__________________
gua tak leh tahan ketawa ~laalalala~


Chief Executive Officer

Status: Offline
Posts: 7977
Date:

tumpang je

__________________
Misteri, dulu, kini dan sampek bila-bila


Super Member

Status: Offline
Posts: 545
Date:

asal ko tumpang beli je lah meh aku kasi duit kat ko($$$$$$$$$$$)cukup tak?

__________________
gua tak leh tahan ketawa ~laalalala~


Senior Member

Status: Offline
Posts: 270
Date:

Rie aku ada lot kubur. Ko nak????

__________________
You made me feel alright For once in my life Now I can't breathe No, I can't sleep I'm barely hanging on


Chief Executive Officer

Status: Offline
Posts: 7977
Date:

sorry yer..kubur yang aku nak tu mestilah 3 tingkat..dilengkapi set home teater ngan jakuzi.... kalau ko pun lot tu cam tu tunggul...aku sanggup bayar 8 juta...

__________________
Misteri, dulu, kini dan sampek bila-bila


Senior Member

Status: Offline
Posts: 270
Date:

Memang good luckla ko nie rie, lot kubur aku bukan sahaja ada semua yg ko nak tu, tapi siap ada batu nisan kristal lagi...... pasai duit 8 juta aku tak mau, aku nak 8 billion. dalam bentuk pound, bukan rupiah.

__________________
You made me feel alright For once in my life Now I can't breathe No, I can't sleep I'm barely hanging on


Super Member

Status: Offline
Posts: 545
Date:

meh aku sedekah kat ko duit lagi($$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$)ko gi bili HI_FI

__________________
gua tak leh tahan ketawa ~laalalala~


Super Member

Status: Offline
Posts: 610
Date:

X payah Masterlawak.....
Mister Rie dah lama dah ade HI_FI
die ketuk je tulang die kuar laa irama lagu dr piano...
tulang die pun siap ade gitar lagi....
setiap kali die gatal je kuar laa lagu 'Aduh Saleha'......

-- Edited by Pepsiman at 03:34, 2005-12-14

__________________
Buanglah kamu semua sampah di sekeliling kamu...............Sebelum kamu dibuang ke dalam semua tong sampah yg berada di sekeliling.........


Super Member

Status: Offline
Posts: 545
Date:

oooooooo rie ko tak bagi tau kat aku yg tulang ko tu mcm2 leh buat mcm ispector gajet.meh bak balik duit aku

__________________
gua tak leh tahan ketawa ~laalalala~


Senior Member

Status: Offline
Posts: 270
Date:

ala masterlawak, ko sedekah jer duit tu kat rie, ko kan ader banyak lagi duit..... setakat berape sen tu halal jer lah.......

__________________
You made me feel alright For once in my life Now I can't breathe No, I can't sleep I'm barely hanging on


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 36
Date:

Uiks...3 tingkat kubO dah 8 biliOn..klu 3 tingkat stengah..bape ek?


akO nak lagi tinggi dr si rie..(ampunkankamipenunggua)



__________________
~tumpanG Lalu~


Super Member

Status: Offline
Posts: 545
Date:

oih lanun aku kasi kapal mainan adik aku je la.lanun tak leh dipercayai.kang die rompak aku abis aku

__________________
gua tak leh tahan ketawa ~laalalala~


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 36
Date:

kapal mainan?..keji sungguh mung nieh....minyak cap kapak de? akO mabOk laut ar...

__________________
~tumpanG Lalu~


Super Member

Status: Offline
Posts: 545
Date:

ko yg keji lanun rompak sana sini

__________________
gua tak leh tahan ketawa ~laalalala~


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 36
Date:

insaf jap...

__________________
~tumpanG Lalu~


Newbie

Status: Offline
Posts: 1
Date:

mamak!kasi batu nesan 10,ari ni aku nak belanja kwn2

__________________
wardah
ima


Member

Status: Offline
Posts: 19
Date:

mak aih......


ruang seram yg lama.......


akhir nye aku kembali


 



__________________


Warga GENG-CERITA

Status: Offline
Posts: 892
Date:

ima

__________________
buduh cam lembuuu
ima


Member

Status: Offline
Posts: 19
Date:

maliki ku.......(tk pe ke guna ayat nih awek maliki c umi tak marah ke ?? hehehhe)

__________________


Warga GENG-CERITA

Status: Offline
Posts: 892
Date:

shuhhh...jgn bitau dia udah lerr tauu!!kang kantoii naya jerr

__________________
buduh cam lembuuu


Super Member

Status: Offline
Posts: 1121
Date:

maliki aku bitau umie..nnti ko, ala ima kalo dh tau si maliki ada aweks jgn la ko goda dia..kesian la si umie tu..mentang2 dia jrg masuk kt sini sesuka ht korang je ngayat maliki....buat nya si umie baca kang kn gadoh sakan...si umie ni sensitif gak la..kan umie kan, kan

__________________
suka hati aku la..lalalalala


Senior Member

Status: Offline
Posts: 283
Date:

gode la sy...sy x de awekzz lg k.."PROMOTION"

__________________
hakimzz


Super Member

Status: Offline
Posts: 1373
Date:


hakimzz wrote:

gode la sy...sy x de awekzz lg k.."PROMOTION"

ni lagi sorang kan ku bilang pada hanim yang ko nak ngorat org ln hahhahahaaa

__________________
love is everything or nothing


Super Member

Status: Offline
Posts: 1121
Date:

biar la dia nk ngorat dorena..asal dia hepy...(sambil berlalu pegi dgn prasaan marah, sambil duduk mengasah parang)

__________________
suka hati aku la..lalalalala


Senior Member

Status: Offline
Posts: 283
Date:

hanim marah ae????huhahahaha...ni yg best nie..

__________________
hakimzz


Super Member

Status: Offline
Posts: 1373
Date:


hanim wrote:

biar la dia nk ngorat dorena..asal dia hepy...(sambil berlalu pegi dgn prasaan marah, sambil duduk mengasah parang)

kesian ko hanim takpe dorena bersama hanim(sambil minta kapak untuk diasah sekali)

__________________
love is everything or nothing
1 2 3  >  Last»  | Page of 3  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard