Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Filem : Bohsia 2, Jalan Kembali


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 29
Date:
RE: Filem : Bohsia 2, Jalan Kembali


Kesuma Apache wrote:

bleh la thn ijoi.tp hero sebok nk becinte jek.
hero ni hero baru. montot leper.bila pkai suit tu nmpk skeping jek.
kali ni byk peling2 sket..
acnion cam biasa laaa.nk lwn org jht tu seko jek.tp drag2 laaaa....
tgk kt IMAX...mlayang dpn bijik mta..siap aku ngelak2 lg...mcm sengal pon ade


 

ha ni movie la yg teringin nak tgok lps aku tgok citer man in black. tp x tertengok2 gak. mcm x best je rebiu apace ni.  haiyaaa... kalau over sgt cintun2 tu nak tngok ramai2 pun malu kalau byk scene kissing2 n brunsur 18sx direct..pe tah lagi bila ada budak dlm panggung..~~~ 



__________________
ehem


Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:

Kesuma Apache wrote:
_______________________________________________________________

bleh la thn ijoi.tp hero sebok nk becinte jek.
hero ni hero baru. montot leper.bila pkai suit tu nmpk skeping jek.
kali ni byk peling2 sket..
acnion cam biasa laaa.nk lwn org jht tu seko jek.tp drag2 laaaa....
tgk kt IMAX...mlayang dpn bijik mta..siap aku ngelak2 lg...mcm sengal pon ade
_______________________________________________________________

huk aloh.. kalau dah sarung suit sepaidemen tu, bukannye si garfield lagi,
mesti dalam tu orang yang agile, stuntman yang terrer buat backflip frontflip sideflip aerial backhanspring wallflip..
selalunya orang kurus2 fit je yang terrer aksi2 camtu..



-- Edited by Ijoi on Friday 13th of July 2012 08:12:35 PM

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 1071
Date:

cawan wrote:
Kesuma Apache wrote:

bleh la thn ijoi.tp hero sebok nk becinte jek.
hero ni hero baru. montot leper.bila pkai suit tu nmpk skeping jek.
kali ni byk peling2 sket..
acnion cam biasa laaa.nk lwn org jht tu seko jek.tp drag2 laaaa....
tgk kt IMAX...mlayang dpn bijik mta..siap aku ngelak2 lg...mcm sengal pon ade


 

ha ni movie la yg teringin nak tgok lps aku tgok citer man in black. tp x tertengok2 gak. mcm x best je rebiu apace ni.  haiyaaa... kalau over sgt cintun2 tu nak tngok ramai2 pun malu kalau byk scene kissing2 n brunsur 18sx direct..pe tah lagi bila ada budak dlm panggung..~~~ 


 kising2 mmg byk la...hahaha...malu gak aku nengok sb  ngan kwn2.kakaka...campo laki pompuan plak tu.. screen imax kan beso..nmpk clear sgt...kekok la plok...(baiknye aku )..ahaahah..tp tgk  la.ko nilai sndri.ni dri sdut pndangan aku jek.

MIB tu plak.mmg best gile..last2 tersedey  la plok. aku plaing bnci yg kotor2 tu..ade lendir2 tu.nk muntah beb.dh la msa tu baek dok lyn popkon fre.hahaha... next muvie tgu diorg invite...ape2 aku update



__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 1071
Date:

Ijoi wrote:

Kesuma Apache wrote:
_______________________________________________________________

bleh la thn ijoi.tp hero sebok nk becinte jek.
hero ni hero baru. montot leper.bila pkai suit tu nmpk skeping jek.
kali ni byk peling2 sket..
acnion cam biasa laaa.nk lwn org jht tu seko jek.tp drag2 laaaa....
tgk kt IMAX...mlayang dpn bijik mta..siap aku ngelak2 lg...mcm sengal pon ade
_______________________________________________________________

huk aloh.. kalau dah sarung suit sepaidemen tu, bukannye si garfield lagi,
mesti dalam tu orang yang agile, stuntman yang terrer buat backflip frontflip sideflip aerial backhanspring wallflip..
selalunya orang kurus2 fit je yang terrer aksi2 camtu..



-- Edited by Ijoi on Friday 13th of July 2012 08:12:35 PM


 tak la Ijoi...mmg dak hero tu..msa tu di abru pas blawan..mask dia terbukak...mmg dia la lam suit tu..mgkin msa lwn td mmg stuntman la kaaan...... ni msa nk last2 tu..pas lwn ngan lizard jht tu...mmg skeping.egelok je kitorang///fail btol hero tuh.



__________________
«First  <  1 2 | Page of 2  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard