Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Soalan dalam B.I


Super Member

Status: Offline
Posts: 1014
Date:
Soalan dalam B.I


John has 32 candy bars. He eats 28. What does he have now?

 

 

**jawapan kepadan soalan ni agak luar biasa..



-- Edited by chikun on Monday 7th of May 2012 09:55:29 PM

__________________
DuLu AkU SuKa TgK AvAtAr Aweks_HapPy nGaN pHiA PuNyEr LeLaMeR... DuLu AkU SgT sUkE mKN DoNaT.. SkAnG AkU TaNaK jAdI pEnAkUt..


Super Member

Status: Offline
Posts: 4534
Date:

Unusual?? nothing is imposible...
The answer is very simple..

John Have Diabetes...

IIIIIIIII ammmmmmm the kinggggggggg....


__________________





Senior Member

Status: Offline
Posts: 218
Date:

he will had a very difficult disease to be cured .....

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

i dont understnd yet .... why? if john have diabetes .. he has just ate 28 bars of candy .... so ... how can the answer is `hangging' mat ... huuu huu (berpintal2 haku nk ejas hotak haku niii...)



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 4534
Date:

Uncle Badda,
Go to Google search engine..
https://www.google.com.my/

Then, fill the box with the keyword "john has 32 candy bars"..
After that u will receive this link...
https://www.google.com.my/#hl=en&gs_nf=1&cp=10&gs_id=16&xhr=t&q=john+has+32+candy+bars&pf=p&sclient=psy-ab&oq=john+has+3&aq=0&aqi=g3g-m1&aql=&gs_l=&pbx=1&fp=1&biw=1280&bih=709&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&cad=b

Next, just click the 1st result...
http://weknowmemes.com/2011/12/john-has-diabetes/

U can find the answer there....
Easy right??? Thank to Mr. Google..



__________________





Senior Member

Status: Offline
Posts: 371
Date:

oooo mat copy paste jwpn..mesti time buat latihan masa skolah, dia tgk jwpn kt blkg buku.....pandaiiiinyeehhh...

__________________

~~~~ No Need To Die To Prove A Lie ~~~~



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

aisehhh ... like that aaa cik Mat .... so  many-many http want to see aaaaa .... biggrin



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

where diabetic..who said..google? nonsence arr..

he eats 28 candy bars right, then he got kenyang la..stamak fill up with candy bars, what..

what la MaT....

__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 



Super Member

Status: Offline
Posts: 1014
Date:

betul...jawapan mat bagi tu betul...

hadiahnya... bercuti 3h2m di rumh sndiri..

__________________
DuLu AkU SuKa TgK AvAtAr Aweks_HapPy nGaN pHiA PuNyEr LeLaMeR... DuLu AkU SgT sUkE mKN DoNaT.. SkAnG AkU TaNaK jAdI pEnAkUt..


Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

alar chikun...kita org tau dah mat jawab betol..
saje je kata tak betol..
kan teka teki, kan..kan..

__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 



Super Member

Status: Offline
Posts: 2147
Date:

ape bende nye nie..sepatah haram jadah beta tak paham..tak paham..tak paham..

__________________

huh!!buhsan tahap gaban la..



Super Member

Status: Offline
Posts: 1014
Date:

ko tanye mat..dia paham..

mat the spastik...terangkan..

muahahahaha

__________________
DuLu AkU SuKa TgK AvAtAr Aweks_HapPy nGaN pHiA PuNyEr LeLaMeR... DuLu AkU SgT sUkE mKN DoNaT.. SkAnG AkU TaNaK jAdI pEnAkUt..


Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

nko ni pisa..teka teki lembam camnipun nko tak paham?
isk isk isk..bek nko register kat kelas anggur tu..pak baddaq baru je nak mula...

__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

sebenornyer ... haku pon x berape nak paham .... cume buat2 paham ....



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 1071
Date:

waaaaa..aku pong...rindu gc

__________________


Member

Status: Offline
Posts: 10
Date:

JOHN HAS DIABETES..

my answer is true or not??

__________________

Honestly Girl 

Like To Make Love




Super Member

Status: Offline
Posts: 2496
Date:

mat the matic sape boleh lawan dia dlm teka teki....
Tapi aku ade teka teki nak jual ni....rasa mat boleh jawab ni....

Ijoi memandu skyline GTR baru nya berjalan jalan....
Datang g freedom dengan proton saga BLM...
G freedom dengan sengaja telah memotong ijoi dengan cara yg bahaya...sambil mengajak ijoi berlumba....dan ijoi menerima...

Jawapan yg di cari.....siapa menang.....

__________________
aku meminta pada yang ada
aku merindu pada yang sudi


aku bapa si comel



Super Member

Status: Offline
Posts: 1014
Date:

ehh...avatar cik victoria sekret nih mcm kenal...

adakah....apakah....manakah...siapakah...???

__________________
DuLu AkU SuKa TgK AvAtAr Aweks_HapPy nGaN pHiA PuNyEr LeLaMeR... DuLu AkU SgT sUkE mKN DoNaT.. SkAnG AkU TaNaK jAdI pEnAkUt..


Super Member

Status: Offline
Posts: 2496
Date:

aku pun kekadang kompius....ingatkan mod yg post rupanya newbie je....

__________________
aku meminta pada yang ada
aku merindu pada yang sudi


aku bapa si comel



Modestos

Status: Offline
Posts: 3401
Date:

Adik Victoria tu takde kena mengena dgn aku.. Kot dikata menggunakan foto avatar yg agak seiras pun sebenarnya takde masalah. Bkn aku ada hakcipta pun dgn foto tu, malahan sesapa pun boleh guna kalau berminat. Kalau aku guna foto kongkang sekalipun, tak bermakna kongkang tu aku yg punya, org lain tak boleh guna.. so adik Victoria tak payah tukar la foto avatar lain kalau adik suka foto tu..

Cuma TAGLINE adik mcm kat bwh tu mcm kena tukar sket.. lain mcm je bunyinya ayat yg last sekali tu (aku highlight kaler merah).. Tapi kalau betul, alamatnya org pertama yg akan menegur adik nnti Mat The Gaytics la, buaya longkang tu.. biggrin

Honestly Girl 

Like To Make Love



__________________

"Sejahat-jahat manusia, adalah sebaik-baik jin. Sejahat-jahat jin, adalah sebaik-baik Mister Rie.."



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

Honestly Girl 

Like To Make Love

 

LAAAA .... AL KISAHNYA ... ADIK VICTORIA NIII LETAK AYAT NIII KAT UNDER TAG LINE ...

 

YANG HONEST2 LELAIN X DE KE ...? KALU NAMPAK BRO BLUES 6959 TU ... OR ... G FREEDEM KE ..

TERBELIAK BIJIK MATA DIORANG ....

 

(nko nie incik Gab ... tang tang ayat  canggitu ... ALERT bebenor nko yek .. aku x terperasan ponnn ...

itu menandakan hati dan jiwa dan pemikiran aku begitu mulus, suci lagi luhur ... kih kih kih)

 



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 2496
Date:

LIKE TO MAKE LOVE kalu students oh my english translate ke bahasa melayu di jadi SUKA UNTUK BERCINTA...tapi maksud sebenar.... aku rasa semua orang paham....

Jadi paham paham je la

__________________
aku meminta pada yang ada
aku merindu pada yang sudi


aku bapa si comel



Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:

err..Walaupun puan GaBRiEL amat gonjeng taraf lelunut laut, tapi dalam sesetengah perkara memang beliau agak pencacai jugak betulnya..

Jadik maksud beliau tu, sebelum adik Victoria dijadikan sasaran golongan gay seperti Ariza dan Bingka.. err.. kan lebeh afdal syapie kalau tulis LIKE TO MAKE CUPCAKE ker.. LIKE TO MAKE UP ker..

Sekian mekasih..

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 42
Date:

g_freedom wrote:

LIKE TO MAKE LOVE kalu students oh my english translate ke bahasa melayu di jadi SUKA UNTUK BERCINTA...tapi maksud sebenar.... aku rasa semua orang paham....

Jadi paham paham je la


 agagaga..... btul sesgt biggrinbiggrinbiggrinbiggrin. aq stuju. lau nk hrpkn translator mmg berterabur jd mksd nyer..



__________________

Everything will come to us as Allah order. Nothing can be complain

Hidup ni sudah ditentukan oleh Allah. Tiada apa yg patut dipertikaikan

Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard