Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: PROMOTION.. BEG DSLR


Member

Status: Offline
Posts: 11
Date:
PROMOTION.. BEG DSLR


Last harga... 200...urgent buyer...

 

Ruang letak laptop, kamera dslr and boleh buat sbgai beg camping...

 

http://kualalumpurcity.olx.com.my/item_page.php?Id=364426618&ts=1335925350



-- Edited by ain_putri89 on Tuesday 1st of May 2012 08:00:35 PM

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 4534
Date:

upload la gambar sekali kak long...
Mane nak taw barang mcm mane...
Nak tengok gak elok ke tak....

__________________





Member

Status: Offline
Posts: 11
Date:

Saya dah letak link dekat post..



Attachments
__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:

saya pun nak buat iklan jugak lah, buleh?

promotion! promotion! perkhidmatan meluruskan buluidong selurus teknik rebonding yuu...
barulah gedik di lorong taik andak!!

berminat sila hubungi ijoi di talian: 0199999999-9+1=?

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

errr .. ada satu lagi promosen jugak nihhh ...

.. membesaukan lobang idong ...

lobang idong ni ..... kalo besau .. senang .... oksijen nk masuk ..

caranyer? rasia ...... tapi ....

buleeeh hubungi ... 010 00202020  makcik ali Za ...



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 60
Date:

pic ni 2..brand pe beg 2?



__________________

kuraČ ku bersalin lagi...yeppi !!!!

Page 1 of 1  sorted by
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard