Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: tak boleh nak bukak email


Super Member

Status: Offline
Posts: 570
Date:
tak boleh nak bukak email


korang sume boleh tak tolong aku? email ni sbenarnyer email kawan aku punye....die tak boleh nk bukak email dia kat yahoo.com....sebab die jadi camni...vvv

dd.jpg

hmm, biler aku tekan jerk "upgrade now" button, terus ia menjadik camni...vvv

untitled.jpg

hmmm.....samni lah jadiknyer.....camni erk nak baiki balik? aku ni bukannyer reti sangat pasal IT ni, so, aku mintak korang dapat tolong aku..... 



__________________

kuro vs shiro



Super Member

Status: Offline
Posts: 1055
Date:

dia connetction internet xkuat kot......wa pun xtau sgt psl2 it nie...tunggu ler atok2 dlm gc nie reply =)

__________________

idop musty eppy....kalu xnk eppy...g bunuh diri....hik3...



Senior Member

Status: Offline
Posts: 280
Date:

cuba cik suha 'login' semula e-mel tu ... kemudian bagitau ape jadi ?

__________________
Donlot Aplikasi Adobe Photoshop CS5 Portable


Super Member

Status: Offline
Posts: 791
Date:

Beginilah akibatnya klu orang Malaysia menterjemahkan istilah-istilah Komputer..suha ko ngan membe ko mesti tergolong dalam kumpulan songsang lagi lembam begini...insapla sambil mengesat hingus

[Istilah]

Hardware: barang keras
Software: barang lembut
Joystick: batang bahagia
Plug and Play: cucuk dan main
Port: lubang
Server: pelayan
Client: pelanggan

[Contoh]

"That server gives a plug and play service to the clients using either hardware or software joystick. The joystick goes into the port of the client."

[Translated]

"Pelayan itu memberi pelanggannya layanan cucuk dan main dengan mempergunakan batang bahagia jenis keras atau lembut. Batang bahagia itu dimasukkan ke dalam lubang pelanggan."



__________________

tumblrln61knlyhk1qbz3uh.gif

[saya lembam sekian terima kasih]



Super Member

Status: Offline
Posts: 4534
Date:

Uilquorra Schiffer wrote:

Beginilah akibatnya klu orang Malaysia menterjemahkan istilah-istilah Komputer..suha ko ngan membe ko mesti tergolong dalam kumpulan songsang lagi lembam begini...insapla sambil mengesat hingus

[Istilah]

Hardware: barang keras
Software: barang lembut
Joystick: batang bahagia
Plug and Play: cucuk dan main
Port: lubang
Server: pelayan
Client: pelanggan

[Contoh]

"That server gives a plug and play service to the clients using either hardware or software joystick. The joystick goes into the port of the client."

[Translated]

"Pelayan itu memberi pelanggannya layanan cucuk dan main dengan mempergunakan batang bahagia jenis keras atau lembut. Batang bahagia itu dimasukkan ke dalam lubang pelanggan."


 

celah mane PORT=LUBANG...
ENGLISH FAILED...

Contoh:
Saya ternampak lubang bontot awak...


Translation:
"I saw your ass port"..



__________________





Super Member

Status: Offline
Posts: 864
Date:

nie la akibat kedekut email sangat !

__________________

I'd RaTheR wasTe My LiFe pReTeNdiNg !

ThaN havE To FoRGeT you FoR oNe WhoLe MiNute !!

gaara.gif                



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

uh ... aku bab-bab english niii .. memang hancurrrr ...

sebab tuu ... susah nak paham ... bukan apa la kan ...

ni ha ....makna sebenor ...  Port Klang (nama Ulu Klang dahulu kala ...)

maksudnya Lubang Klang la yek ....

hingat ... Oil Kolera je ada lubang bontot ...

hupernyer Klang pon ada gak .. ihhhh



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 1055
Date:

gara...yg tak bg email tu bukan ika ker??nie kan post suha???ish2....

hahahahahh...pekehal dr cite pasal email xleh bukak smpai lubang bontot bagai nie..ish2....keotakan blueish btol2....

__________________

idop musty eppy....kalu xnk eppy...g bunuh diri....hik3...



Super Member

Status: Offline
Posts: 570
Date:

Dune Mr X wrote:

cuba cik suha 'login' semula e-mel tu ... kemudian bagitau ape jadi ?


 dah byk kali dah login logout,,,,tapi still jadi yg same jerk.... 

tapi, kenape email member aku nih x leh bukak? email aku xde problem pon...boleh jerk bukak...



__________________

kuro vs shiro



Senior Member

Status: Offline
Posts: 280
Date:

cik suha cuba pakai 'browser' lain seperti ... "Internet Explorer" atau "Firefox" ka ... cuba dulu ...

mungkin ada masalah dalam "Google Chrome" tu ...

__________________
Donlot Aplikasi Adobe Photoshop CS5 Portable


Super Member

Status: Offline
Posts: 570
Date:

yes....korang, takpelah.....masalah ni dah selesai.....cik mikey dah tolong aku dah.... ;DD

__________________

kuro vs shiro



Super Member

Status: Offline
Posts: 1055
Date:

wah...mikey lg...ehem..ehem......

__________________

idop musty eppy....kalu xnk eppy...g bunuh diri....hik3...



Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:

hmm.. mikey lagi yee?.. ..

hero pujaan ke? keh3..

(eish,macam cit cat pulak dah..)

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 1055
Date:

iyer ler tu.....suha...explain plezzzzzzzzzzzzzzz......ahakz....skali skala cit cat...pe slhnyer...hik3..

__________________

idop musty eppy....kalu xnk eppy...g bunuh diri....hik3...



Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:

yea, keh keh keh..
( skali skala aja kan.. )

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 1055
Date:

ha'a.....buat ler msg berbau loji nie...nanty pak baddar jd hulkhogan.....padan muke ko ijoi...huhuhuhuhu....

__________________

idop musty eppy....kalu xnk eppy...g bunuh diri....hik3...



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 49
Date:

korang ni, kalau gossip, cepat bebenor korang layan, kalau fakta tunggu orang lain komen dulu baru korang nk layan erk,... ish3

wawa, ko nk bergossip2 nih, pegila kat suami terchenta ko tu, si kolera... xD

yg korang cakap tu, sumenye gossip, yg faktanyer, aku cume nak menolong si suha tu jek...:P

__________________

i'm just enjoying my life, dude. 



Super Member

Status: Offline
Posts: 1055
Date:

zaman biler pulok aku kawen dgn si gorela tu.....uh....xd maknenyer...nie saje nak tuka cite ler erk??ahakzzzz......

nie pun fakta ler nie....kami hanya mengatakan kebenaran yg benar benar sahaja yg berubah menjadi fakta...hehehhehehheh.....iyoooo lah....tolong ler suha tu.....selalunye kalu tolong2....kang terjatuhhhhhhhhhhhhhhh......."cinta.....aku tak percaya cinta"....ahakzz....

__________________

idop musty eppy....kalu xnk eppy...g bunuh diri....hik3...



Super Member

Status: Offline
Posts: 864
Date:

kan dye pom sabitkan name ko gak wawawawa.....so otomatis jadi ko pom terkena gak lerrr

__________________

I'd RaTheR wasTe My LiFe pReTeNdiNg !

ThaN havE To FoRGeT you FoR oNe WhoLe MiNute !!

gaara.gif                



Super Member

Status: Offline
Posts: 1055
Date:

jap...kene ape nie garauuuu......enggak paham deh...hahahahah

jap...mane der dia ckp pasal sabit dlm post nie...nie post pasal xdpt bukak email....bukan pasal sabit rumput ker sabit perut org ker....hak..hak..hak...

__________________

idop musty eppy....kalu xnk eppy...g bunuh diri....hik3...



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 49
Date:

wawa_ieda wrote:

zaman biler pulok aku kawen dgn si gorela tu.....uh....xd maknenyer...nie saje nak tuka cite ler erk??ahakzzzz......

nie pun fakta ler nie....kami hanya mengatakan kebenaran yg benar benar sahaja yg berubah menjadi fakta...hehehhehehheh.....iyoooo lah....tolong ler suha tu.....selalunye kalu tolong2....kang terjatuhhhhhhhhhhhhhhh......."cinta.....aku tak percaya cinta"....ahakzz....


 ko kawen dengan si kolera tu sejak pa..paa....pa....confuse

paleolitik!!! ha'a...ko kawen dengan die sejak zaman paleolitik lagi, tgklah avatar ko tu, siap pegang anak die lagi...syg bebenor anak die tu erk? hahaha



__________________

i'm just enjoying my life, dude. 



Super Member

Status: Offline
Posts: 1055
Date:

hahahahahahhah.....mane ko tau tu ank dia....dgn tgk gambo jer bleh tau ke ayah budak tu sape??kire handal gak ler mikey nie.....ko leh ler berkhidmat tok CSI.....hahahahhahah

__________________

idop musty eppy....kalu xnk eppy...g bunuh diri....hik3...



Member

Status: Offline
Posts: 21
Date:

Encik Mikey..aiseh... so tak nak share ke kenapa email ni tak boleh bukak hari tu? atas sebab ape ek?

__________________


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 49
Date:

wawa: bukan stakat berkhidmat utk CSI jek....berkhidmat utk si suha pon boleh

santa: alaa.....saje jer taknak kongsi....saje nk kedekut ilmu siket.....hehe..


__________________

i'm just enjoying my life, dude. 



Member

Status: Offline
Posts: 21
Date:

Berlagak ek ko nih tak mau kongsi2... aku kongsi2 laki ok je? Eh,lupa...belom kawen.. lalala

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 570
Date:

Mikey wrote:

wawa: bukan stakat berkhidmat utk CSI jek....berkhidmat utk si suha pon boleh

santa: alaa.....saje jer taknak kongsi....saje nk kedekut ilmu siket.....hehe..


 aku tahu sbb ape ko taknak kasi tau kat orang lain.... sbb ko suke aku...haha xD...sorry lah yerk...u got rejected.....:PP

 



__________________

kuro vs shiro



Super Member

Status: Offline
Posts: 1055
Date:

hahahahahahah...amboi...suha dh jual mahal...bg ler diskaun kt mikey tu...kan ker mega sale sempena thaipusam....

__________________

idop musty eppy....kalu xnk eppy...g bunuh diri....hik3...



Modestos

Status: Offline
Posts: 3401
Date:

Mat tHe MatiCs wrote:
celah mane PORT=LUBANG...

ENGLISH FAILED...

Contoh:
Saya ternampak lubang bontot awak...


Translation:
"I saw your ass port"..


Aku ni bkn nk menghasut ke apa.. tp korang semua perasan tak? Beliau ni smmgnya amat menyukai lubang punggung.. Sikit-sikit ckp psl punggung..

Bila aku kata Mat The Gaytics ni gay, korang tak percaya.. Korang ckp aku buat-buat cerita.. nk menjatuhkan air muka beliau.. no



__________________

"Sejahat-jahat manusia, adalah sebaik-baik jin. Sejahat-jahat jin, adalah sebaik-baik Mister Rie.."



Super Member

Status: Offline
Posts: 864
Date:

abg gaB!
huish sungguh *!#%&*Z@ hasutan abam gaB tuh..
ade ag x? post la lagik...

__________________

I'd RaTheR wasTe My LiFe pReTeNdiNg !

ThaN havE To FoRGeT you FoR oNe WhoLe MiNute !!

gaara.gif                



Member

Status: Offline
Posts: 11
Date:

Yang ini x der masalah apa2 lah...ni error msj keluar cz dia dah lama x bukak yahoo email dia lbh dr 3 buln...klaw nk active kn semula g kat setting yahoo..x pon men2 je dgn page 2 nanti ada 1 setting utk reset akaun yang error 2... Dulu saya pon jadi mcm 2 jugak..


__________________
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard