Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Game "Broken Dimensions", pendek tapi mencabar ...


Senior Member

Status: Offline
Posts: 280
Date:
Game "Broken Dimensions", pendek tapi mencabar ...


ini website utk game tu, try main, best ooo

bole donlot sekali, tp file dia beso lar, sbb true 3d punya (hampir true)

http://broken-dimensions.dadiugames.dk/BrokenDimensions/Broken_Dimensions.html

__________________
Donlot Aplikasi Adobe Photoshop CS5 Portable


Super Member

Status: Offline
Posts: 864
Date:

ak try..
kalo xbest ak sekeh pale ko !

__________________

I'd RaTheR wasTe My LiFe pReTeNdiNg !

ThaN havE To FoRGeT you FoR oNe WhoLe MiNute !!

gaara.gif                



Senior Member

Status: Offline
Posts: 280
Date:

rilek lerr gaara, gerenti no hal nye ... :-]

__________________
Donlot Aplikasi Adobe Photoshop CS5 Portable


Super Member

Status: Offline
Posts: 864
Date:

kne donlop la
xmo r ak..xbest

__________________

I'd RaTheR wasTe My LiFe pReTeNdiNg !

ThaN havE To FoRGeT you FoR oNe WhoLe MiNute !!

gaara.gif                



Senior Member

Status: Offline
Posts: 280
Date:

bukan leh play ke dlm web... ko silap tekan kot ...

__________________
Donlot Aplikasi Adobe Photoshop CS5 Portable


Super Member

Status: Offline
Posts: 864
Date:

xley la semek !

__________________

I'd RaTheR wasTe My LiFe pReTeNdiNg !

ThaN havE To FoRGeT you FoR oNe WhoLe MiNute !!

gaara.gif                



Super Member

Status: Offline
Posts: 1737
Date:

alamak pendeknya post serta reply komen...apa kata kalu kite post panjang-panjang sikit, kita bagitau la apa yang best pasal game ni, apa benefit yang kita dapat kalu main game ni, contohnya dari segi kepuasan, memenuhi masa lapang, dapat meningkatkan minda atau sebagainya.....dengan cara itu barulah setiap thread yang kita bukak dapat menarik perhatian rakan-rakan lain untuk sama bermain game dan kalau tidak bermain pun dapat sama-sama me"reply" post yang anda lakukan....setelah ramai yang reply, secara otometik thread ini akan menjadi lebih meriah....

~sekadar pandangan~

__________________

Sehuduh-huduh punggung lelabi, huduh lagi paras rupa Zul Pepaya..



Super Member

Status: Offline
Posts: 864
Date:

huh?
tol gak 2...lame ak xpost pndek2 cam fb lah plak...ahhahahhahahahah sabo ye icu
hoit DUNE cobe ko bgtaw tol2 pe kes ngan game tu?? game hape tu? ak xley bukak ! eh silap ! ley bukak,bile ak klik play dye balik cam 1st ak bukak n ak xley klik play dh ntoh pape toh
so ak nk ko bgtaw ak pe cer ngan game tu kalo x ak p sumbat tauhu sumbat lam mulut ko n otak ko paham !


__________________

I'd RaTheR wasTe My LiFe pReTeNdiNg !

ThaN havE To FoRGeT you FoR oNe WhoLe MiNute !!

gaara.gif                



Senior Member

Status: Offline
Posts: 280
Date:

Tak payah la nak garang2 sgt sampai sumbat tauhu ...

Mintak maap sbb x explen, sbb nak cepat ... maklomla sibok

Broken Dimension

Di suatu kala malam (entah bulan mengambang ke x) hari Haloween, seorg budak (x tau umo) dgn memakai kostum ayam, pergi ke setiap rumah (mesti la !!!) sbb nak dptkan coklat. Sampai ke suatu destinasi, di mana halaman sekeliling kosong dgn jalan/tanah rata. Hanya ada satu kawasan yg pelik dipenuhi dgn batu-bata warna biru hijau. Budak tu 'curious' nak tau apa tempat tu, jadi dia masuk ke tempat tu seorg diri (mesti la !!!). Setelah masuk ke tempat tu, pintu gerbang masuk ditutup dgn serta-merta, jd dia terperangkap la, apa lagi !!!. (Masa ni la korang mula game !!!) Masuk ke dalam, dia terjumpa hantu wanita (kononnya) nak bantu cari jalan keluar. Merempuh segala rintangan dgn bimbingan hantu tu, budak nih akhirnya tau tipu helah hantu ni sbb hantu ni nak budak ni mati dan jadi hamba (dlm bentuk roh la !!!) kpdnya.

Lepas tu, ... korang main la sendiri kalau nak tau ending mcm mana!!!. Nanti kalau aku tulis panjang, kata pening pala la, mata juling la ... macam2 ...

Game ni ada 2 versi, web dgn download ...
Ia memakai engine 3d yg baru iaitu "Unity 3D", jadi sblm main web game tu, akan keluar la pop-up suruh install "Unity 3D" plugin.

Utk download, file nya besar jd kena sabarla apa lagi !!!

Dah, itu saja 'explanation' aku, sekian terima kasih ...

__________________
Donlot Aplikasi Adobe Photoshop CS5 Portable


Super Member

Status: Offline
Posts: 864
Date:

ak paling bnci nk install !!
bek ak men game lam gc nim ~

__________________

I'd RaTheR wasTe My LiFe pReTeNdiNg !

ThaN havE To FoRGeT you FoR oNe WhoLe MiNute !!

gaara.gif                



Senior Member

Status: Offline
Posts: 280
Date:

Topik post ditutup ...

Abaikan topik post nie ... :-]

-- Edited by Dune Mr X on Wednesday 28th of December 2011 12:36:33 AM

__________________
Donlot Aplikasi Adobe Photoshop CS5 Portable
Page 1 of 1  sorted by
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard