Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: cubalah jawab kalau terror


Super Member

Status: Offline
Posts: 2362
Date:
RE: cubalah jawab kalau terror


ada ke wawa punya laa kiut macam tu(avatar beliau) ko samakan dengan pochong, hilmi?..

jawapannya ialah .. ..

jawapannya adalah hilmi (kan pakai baju putih tu.) yang berada di depan isterinya yang tengah hangin satu badan.. .

maka jadilah hilmi kecil seperti semut, dan bila bininya hangin, malayanglah hilmi dibawa angin lintang.. ..



__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Senior Member

Status: Offline
Posts: 186
Date:

haha...pandai lh ko...isteri aq x mcm tu...dia org yg sopan...

lagi dia selalu ambil berat ttg aq...

aq balik keje je...dia tolong angkat brg aq....



__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 1055
Date:

heheheheheheh...nie yg syg kt ijoi nie...yea...yea...ijoi puji wa kiut...hek3...

__________________

idop musty eppy....kalu xnk eppy...g bunuh diri....hik3...



Senior Member

Status: Offline
Posts: 186
Date:

ijoi bekap awek......

ijoi cayalah...hehhehe

taniah!!!!

__________________


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 49
Date:

ijoi sudah menjadi playboy skang ni...

dulu, mcm2 janji setia n manis bak cokelet yg diberi utk kekasih beliau, suha... xD

tapi, skang,,, ish3, makin nakal pulak... :PPP



-- Edited by Mikey on Monday 20th of February 2012 05:20:15 AM

__________________

i'm just enjoying my life, dude. 



Senior Member

Status: Offline
Posts: 420
Date:

ku rase mr.ipan nih x tau jwpn nye..beliau sengaje mereke2 soalan nih.......
dh lame x reply....agak nye dh ditelan dek bumi mr.ipan nih...eeee sabor je le ku
sampai page 4 still no answer......

__________________

 someOne .....is..waiting..



Super Member

Status: Offline
Posts: 1055
Date:

tu ler mimpi tinggi....hampeh tul mr.lipan tu....owg lame dh tunggu jwpn nie....n wa setuju ler...sure dia pun xtau....tu sbb tanye kite....ceit....jenglot btol...

__________________

idop musty eppy....kalu xnk eppy...g bunuh diri....hik3...



Senior Member

Status: Offline
Posts: 420
Date:

klau x pun si ipan nih dh ilang ingatan sbb trmkn bende mcm semut kecik yg brwarne putih .....nih,...sengal punye ipan.Lupe password le tuh x pn dia dh lupe yg dia pernah post kat GC ....ish22...a



__________________

 someOne .....is..waiting..



Senior Member

Status: Offline
Posts: 186
Date:

kalau nak teko tu bia lh btl2 nie tdk...
dia buat kite tertunggu....

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 1055
Date:

btol2....dia tmakan semut kecik yg berwarna putih ler tu...ilang ingatan...hahahhahahah

__________________

idop musty eppy....kalu xnk eppy...g bunuh diri....hik3...



Senior Member

Status: Offline
Posts: 186
Date:

ermmm.....dia teman kn awek dia la tu kt belakang umh...

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 1055
Date:

belakang umh sape??belakang umh hilmi ker??heheheheheheh

__________________

idop musty eppy....kalu xnk eppy...g bunuh diri....hik3...



Senior Member

Status: Offline
Posts: 420
Date:

hurm ko kenalke ngan si ipan tuh hilmi?

__________________

 someOne .....is..waiting..



Member

Status: Offline
Posts: 14
Date:

jawapan dia ialah....ntah?

__________________

Glee Is Glittery Gold!

DoBraye OoTro

Aku Mengembara ke seluruh dunia hanya untuk bersamamu!



Super Member

Status: Offline
Posts: 570
Date:

jawapan dia ialah gule2 kapas kaler putih....

cptlah dik irpan, aku dah x sabar2 dah ni nk tau jwapannya... :3


__________________

kuro vs shiro



Super Member

Status: Offline
Posts: 2362
Date:

mikey wrote:
_____________________________________________________________


ijoi sudah menjadi playboy skang ni...

dulu, mcm2 janji setia n manis bak cokelet yg diberi utk kekasih beliau, suha... xD

tapi, skang,,, ish3, makin nakal pulak... :PPP

_________________________________________________________________


ceh, ceh, ceh! untuk pengetahuan dik mikey,.. dara pingitan, suha tu bukanlah aweks haku yea.. yelah, suha mana lah pandang orang bawak kanchil aja macam aku ni, lainlah kalau macam mat the matics yang bawak honda city tu, memang suha suka,..

maklomlah, beliau kan seorang metariallistik.. jadi kalau dik mikey nak tekel suha, lebih afdal kalau mikey mintak bapak belikan toyota harrier terlebih dahulu, barulah dik mikey boleh ayat2 kat suha tu yer..

(eleh, mikey, ko ingat aku tak tau? ko tu yang terlebih syok kat suha, siap puji2, gambar avatar pun nak sama ikut suha, nak sehati sejiwa lah tu konon yer? keh3.. kantoiii!!!..)




__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 49
Date:

ooo...ko skodeng er ijoi......hahaha
kantoii... !

bknnyer aku syok kat suha tu....die tu jer yg syok kat aku.....aku layan ajer ar....keh keh keh xDDD
(ke ko jeles...jeles lah tu....hahaha evileye )



-- Edited by Mikey on Sunday 26th of February 2012 04:44:07 AM

__________________

i'm just enjoying my life, dude. 



Super Member

Status: Offline
Posts: 2362
Date:

ko tau tak apa maksud perkataan 'skodeng' ni? kalau ko buat sesuatu yang memang ko taknak orang lain tau, tengok, nampak, ko buat sembunyi2, pastu aku curi2 tengok, itulah maksudnya skodeng, kalau takat baca watbod tu, takdenye skodeng, siapa2 pun boleh baca kan?. reti tak?.. tak faham jugak??.. ishh, payah laa budak lembam ni. nanti aku mintak pak baddar ajar ko bahasa melayu budiman punya yea..

takde maknanya haku nak jeles dik mikey oii, tapi takpe, nanti aku tanya suha, betul ke dia yang syok kat ko, haha..



__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 570
Date:

ngehehehehe......weh mikey....takdenyer aku nk nyok2 kat ko......perasan arh ko ni......

en wan mor ting, takkan ko tatau lagi kot mikey, malahan, puan ijoi pon dah tau yg aku ni tomboyish......
kan kan kan ijoi kan....

__________________

kuro vs shiro



Super Member

Status: Offline
Posts: 2362
Date:

ko tengok mike, dia panggil aku 'puan'... .PUAN..
itu aku, kalu ko mike, mau suha panggil ko 'hai adik manisss..'

pakcik suha, jangan laa kasar sangat dengan dik mikey tu yea, kang nangis dalam bilik pulak dia..
kalau dia buat jugak, pakcik lempang aja dia tu dalam doploh kali kaa okey?...

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 570
Date:

puan makcik ijoi, aku ni dah banyak kali dah buat si mikey tu nangis dalam bilik die.....depan mommy die pon die nangis tau tak

oleh sebab itu, cik puan makcik ijoi, biar aku aje (Puan Professor Doktor Syarifah Syed Suha) yg mengambil tempat si mikey untuk melempang ko yerk cik puan makcik ijoi....setuju tak....

__________________

kuro vs shiro



Senior Member

Status: Offline
Posts: 186
Date:

ijoi....alang2 kawen kn je terus...
boley lh kite mkn nasi minyak....
lepastu buat karoeke....boley lh aq nie keluar kn suare aq yg merdu nie...hahahha

__________________


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 40
Date:

ish ish ish...x dpt jwb lagi...nah jawapannye....'NASI YANG MELEKAT KAT KAPAL TERBANG'

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

citttttttttttttttttttt ....... ape punye teki tekuk ni pan karpal ... aisehhhhh .....



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 1055
Date:

ceit...nie bukan teka teki...nie soklan magkuk tingkat.....ish2....xsuke...xsuke...xsukeeeeeeeeeeeeeeeee.....bertukar...(dh wa jd incredible hulk...ha...cmne nk tuka jd kaler coklet balik nie...xkan nk g alamanda dgn badan kaler ijau...haishh)

__________________

idop musty eppy....kalu xnk eppy...g bunuh diri....hik3...



Senior Member

Status: Offline
Posts: 330
Date:

penat pikir....tu je jawapan die!!

__________________

hidup mesti diteruskan walau ape pon ujian melanda

itu tandanya Allah menyayangi kita dengan memberi ujian..

Allah suka mendengar suara hambanya yang meminta pertolongan daripadaNya..

01AweCZ1Kq7i0AlvAOAACkQc-Av2s:.mp3                          01AweCZqk8Ch8A-skOAADglFAzXYM:.mp3                             01AweCYy0eiGQA5JAOAABs-0V6i1c:.mp3

 



Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

ha..tu ke jawaban dye...

salah222...bukan tu jawabannye...

eh pijot..menda kecik2 warna putih tu...yg ada kat muka nko le...

__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 40
Date:

haha...lwk kan?semua tgh pns baran??relaxxxxxx

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

irpanohal..pe yg lawaoknye?..

sakit pankreas aku memikiokan ape mende yg nko kate lawaok sgt tuh..

__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

haku luku jugak kepala lutut adik irpan nopal niihh ....

ade ke nasik melekat kat kapal terbang ...

hengko hingat ... kapal terbang tu makan nasik ke? iskkk ...



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.

«First  <  1 2 3 4 5  >  Last»  | Page of 5  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard