Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: cubalah jawab kalau terror


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 40
Date:
RE: cubalah jawab kalau terror


wakakakaka...sori bro..salah..anai-anai@flea mane boleh terbang

__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 280
Date:

M Irfan Naufal wrote:

wakakakaka...sori bro..salah..anai-anai@flea mane boleh terbang





Yo ko Irfan, nampak nye saya ni byk tenguk cita katun nih ... hehe3

__________________
Donlot Aplikasi Adobe Photoshop CS5 Portable


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 40
Date:

hahaha...x taw lak ade anai2 leyh terbang...the number you were calling is not available..please try later

__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 280
Date:

kenapa tu Irfan?, ko sembang dgn awek ko lepas tu line terputus kot ... hehe3 (rilek jerr)

__________________
Donlot Aplikasi Adobe Photoshop CS5 Portable


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 40
Date:

hahaha..saje tulislah bro...

__________________


Member

Status: Offline
Posts: 5
Date:

ok sy post kt FB dan jwpn yg sy dpt ialah....

--> badak terbang...anak tikus...nyamuk x cukup bulan...siput babi....lintah bulan....palesit...induk langau.. beby belalang... hantu... makluk asing.... anak rama2....ulat sagu... putu mayam and kutu seconhand pon ada..

so pilih la semua jwpn2 ni.. kot2 ada yg btull....
kot jer la.. hehe

__________________


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 40
Date:

wakakakakakaka....lawak giler boleyh..semua salah..name FB ape?nak add

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 1737
Date:

test...test...test....wan tu tri (sambil tangan tepuk-tepuk mekropon)...ehemmmmm

Aku dengan ini sudi menjawab teka teki puan irfan....jawapannya ialah kereta kuda ataupun kereta lembu....rrrrr soklan puan irfan kereta apakah yang xde enjin kan??...kan??

(hiyakkkk...kedeganggggggggggggg...efek aku di"kung fu" oleh puan irfan kerana tidak membaca soklan betul-betul....lalu aku pun kembali ke rahmatullah)

__________________

Sehuduh-huduh punggung lelabi, huduh lagi paras rupa Zul Pepaya..



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 40
Date:

wakakakaka..lu buat lwk ke bro?gua lelakilah..not puan but tuan..lu ckp gua tidak membaca soalan betul-betul?hahahahahaha...aiyo macca...lu yg x baca soklan btul-btullah

__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 280
Date:

dashat sekali penangan incik ICU ... rilek jer Irfan ... diorang tu saje je panggil ko puan ... maklomla sporting .... :-]

__________________
Donlot Aplikasi Adobe Photoshop CS5 Portable


Super Member

Status: Offline
Posts: 1737
Date:

Salah ke jawapan aku tu wahai cik irfan???...maklum la aku ni kurang sikit kalu soklan berbentuk penulisan...apa kata cik irfan sertakan soklan dalam bentuk multimedia....

pecah kaca pecah gelas,
gelas pecah, kaca pun pecah....

__________________

Sehuduh-huduh punggung lelabi, huduh lagi paras rupa Zul Pepaya..



Senior Member

Status: Offline
Posts: 420
Date:

.anai2 ke jwpn nyer?....

__________________

 someOne .....is..waiting..



Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:

jawapannya biawak pasir yang guna payung terjun, err.. tenuk bara yang guna paraglider pun boleh jugak.. kan miss irfantasia?
makcik dune xxx ni bukan nak tulis jawapan, ashik chit chat pulak die year?

dua tiga kucing berlari
mana nak sama si kuching belang
dua tiga 135lc pergi
selamba ayam jer dipotong suzuki belang



__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Member

Status: Offline
Posts: 5
Date:

M Irfan Naufal wrote:

wakakakakakaka....lawak giler boleyh..semua salah..name FB ape?nak add


 haha.. alahaii pyhnya tka tki ni..confuse  bgi jer la jwpn..  biggrin

zulaikha eyka..



__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 280
Date:

Ijoi wrote:

jawapannya biawak pasir yang guna payung terjun, err.. tenuk bara yang guna paraglider pun boleh jugak.. kan miss irfantasia?
makcik dune xxx ni bukan nak tulis jawapan, ashik chit chat pulak die year?

dua tiga kucing berlari
mana nak sama si kuching belang
dua tiga 135lc pergi
selamba ayam jer dipotong suzuki belang





rilek jerr puan Ijou ... sudah tulis jawapannye di muka surat 1 ... cuba cek ... siap ditulun oleh cik Suha lagik ... hehe3 :-]

__________________
Donlot Aplikasi Adobe Photoshop CS5 Portable


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 40
Date:

hahhaahahaha....ish ish ish...susah tol jawapan soalan ni kan?wakakakaka cer jawab lagi...jawapan dye ade seorang yg taw iaitu aq....hahahahahaha

__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 186
Date:

aq dah tau....
taik suha yg jatuh dari langit yg berwarne putih...
terok tol suha berak kt langit.....


Klau x pon...
burung merpati yg sedang terbang kene tembak ngn pistol air....
lepas tu dia pon jatuh.....lepas 2 mampos....
lepas 2 suha bakar burung tu....ishh3...
..........kesian.............


(Merepek Sudaaa!!!)

__________________


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 40
Date:

keh keh keh....sebenarnye hilmi yg buat tu...

__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 186
Date:

otak kau...
suha punye keje lh...
burung merpati kt umh aq pon dia g tembak....
setiap mlm je dia buat burung panggang....

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

M Irfan Naufal wrote:

banyak-banyak BENDA,benda apa yang terbang,kecik(seperti semut) &warna putih???


 

neng nong neng nong ... beri laluan ... beri laluan ...

haper kata .. haku yg jawab pulakkk .....

BENDE KECIK PUTIH YG TERBANG ,....?

haaa  ... itu haku lahhh tuuuu ....

 

(cik puan irpan ... kok yea nak bagik teki tekuk .pon .....

bagik ler soklan yg panjang2 cikit .. tapi senang nk jawab ...

sampek ati ko yea .. kecik2 ko ... memperkotak katekkan haku yg tua ni yek.... hu3....)



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 49
Date:

hilmi wrote:

otak kau...
suha punye keje lh...
burung merpati kt umh aq pon dia g tembak....
setiap mlm je dia buat burung panggang....


 yerlah hilmi, 

aku pon rase si suha jugak yang buat, 

aku cakap macam ni sebab ade 2 sebab,

first, kt umah aku pon banyak jer burung merpati kt umah aku habis hilang, 

second, dah lame sangat si suha tu tak online kt gc ni, mungkin dia terlalu sibuk nak carik merpati kot, hehe



__________________

i'm just enjoying my life, dude. 



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 40
Date:

badda2 wrote:
____________________________________________________

neng nong neng nong ... beri laluan ... beri laluan ...

haper kata .. haku yg jawab pulakkk .....

BENDE KECIK PUTIH YG TERBANG ,....?

haaa  ... itu haku lahhh tuuuu ....

 

(cik puan irpan ... kok yea nak bagik teki tekuk .pon .....

bagik ler soklan yg panjang2 cikit .. tapi senang nk jawab ...

sampek ati ko yea .. kecik2 ko ... memperkotak katekkan haku yg tua ni yek.... hu3....)



__________________
tenang air di laut .. jangan disangka tiada buaya ... err ... air laut tu tenang ke?
___________________________________________________


keh keh keh...org tua bukan pandai daripade org muda ke?



-- Edited by M Irfan Naufal on Saturday 7th of January 2012 08:07:13 AM

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 1519
Date:

jawapannya ialah..... jeng jeng jeng..!!

semut putih ajaib yg buleh terbang...!! kan kan kan..?? huhu where the money drop?

__________________


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 40
Date:

teeeettttt....alamak...salah..huhu semut putih ajaib yg boleh terbang?bnyk tgk citer cartoonlah kau niey

__________________


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 36
Date:

setelah dipikir balik 7 hari 7 malam, aku cuba sekali lagi ekk..
jawapannya ialah benda kecik seperti semut yg berwana puteh yg boleh terbannnn... Pasti betul!!! hahaha






-- Edited by Kodel on Sunday 8th of January 2012 12:23:05 AM

__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 420
Date:

cehhh masih x de jwpn lagik!!!!!.........

wahai ipan adakah soalan mu ni hanye rekaaan semate2......haiiiii......cauuuu...


__________________

 someOne .....is..waiting..



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 40
Date:

ngeh ngeh ngeh...aq pon x taw aq dpt dari mane..tapi jawapanyye cuba lah jawab

__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 186
Date:

susah lh meh aq teke plk....
'banyak2 pintu,pintu ape sentiase terbuka?....

kalau tero jwb.

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

haaaa .... aku tau .... aku tau .....

banyak2 pintu ... pintu apa yang sentiasa terbuka ...

pintu yang x buleeehhh di tutup .... betul kan .... betul kan ..

hah ..... mane hupah haku ...?



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Senior Member

Status: Offline
Posts: 437
Date:

pintu yg tulis open la......ak pn nk upah jgak....

__________________

kemarahan adalah keadaan di mana lidah bekerja lebih cepat daripada pikiran, dan tindakan lebih cepat dari nurani 

«First  <  1 2 3 4 5  >  Last»  | Page of 5  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard